- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон-дьо-тени,коректори,основи за грим, пудри, ружове и т.н
Амм, гледах канала на едно момиче и се вдъхнових да започна да се гримирам :Д..Та,искам да си купя някой неща, но тей като не съм много на ти с козметиката бихте ли ми препоръчали хубава пудра, фон дьо тен, и коректор за тъмните кръгове (лилаво-сини) : ).Искам да изглеждат колкото се може по естествено
Последно редактирано от smoke.some.weed : 01-31-2013 на 21:05
Някой ползвал ли е едно от трите?
http://www.concord.bg/e-shop/product...e69eb6ac81c1a8
http://www.concord.bg/e-shop/product...e69eb6ac81c1a8
http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-tr...%BD-p6768.html
Мнение? Как стои на лицето? И само на мен ли ми се вижда,че е пудра а пише фон дьо тен![]()
Ако нямаш проблеми с кожата не се мацай с фон дьо тен ежедневно. По-добре си вземи тонален крем или BB крем.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 02-01-2013 на 04:33
Маги, примерно камуфлажния на Artdeco, ето ти снимка:
обаче цвят, който ти пасва, нали :Д
или:
И даже според мен не ти е нужен никакъв фон-дьо тен, а по-скоро пудра, която просто да държи коректора на място.
Полина, аз съм си слагала и от трите,но само Тру Мач съм ползвала за по-дълго време. На Ревлон лично мен много ме прашеше, но все пак от един път не мога много да преценя вероятно. Макс Фактор- същата история, но Л'ореал-ът е супер.
Последно редактирано от PullMeCloser : 02-01-2013 на 08:45
Everything changes, but beauty remains ...
^ А с какво по-точно се различава от пудрата? Какво му е покритието?![]()
Ми... може би е една идея по-покривно от компактната пудра(пак от Тру Мач серията). Според мен не е нещо, без което да не можеш да минеш :Д
Нормално ли е отстрани където са ми бузките тенът ми да е значиииително по - светъл от отпред (на носа и т.н.)? O_O Имам чувството, че разликата е поне два цвята.
Може би защото носът все пак е по-издаден и го пече повече хахаха не знам,но едва ли е кой знае какъв проблем,все пак един фдт/бб крем ще изравни разликата![]()
Borjois. По-слабичко покритие, на теб ще ти е добре и имат помпичка, която избутва и последния милилитър продукт. Много яко :д Иди в магазина и пробвай, те са поне 3-4 вида, тук са по 20-25 лв.
Коректорът на Арт Деко за кръговете под очите лично аз не го препоръчвам. Цвета ли не си нацелих, какво ли, не стои добре. И е изнервящо да го потупвам 5 минути, за да се изравни.
Или е цветът, или ти е основата... Кой номер си, какво слагаш преди грим? Аз вече го нанасям буквално за секунди, но ми прави впечатление, че това е така след като си смених крема за лице. Преди и на мен ми трябваше малко повечко време.
И при мен е същото с АртДеко-то. Няколко крема съм използвала (Виши, Биодерма, Декльор и Нивеа), но е все същото. Номер 8 съм. Странното, е че в началото като си го купих нямаше такива проблеми ... нямах проблем с нанасянето, нито ставаше на "прашинки", нито се събираше в линииките под очите, не подчертаваше нищо и никъде.
Едит: PullMeCloser, ти с какъв крем си и с каква четка го нанасяш?
Последно редактирано от Penny Lane. : 02-02-2013 на 13:44
имам на АртДеко този камуфлажния, момичето в магазина ми препоръча да взема нааай-светлия, който и на моята бяла кожа седи много светъл, но тя каза, че за червенини и пъпки е супер, само отгоре да слагам нещо, обаче все не ми се получава![]()
Аз пък нямам никакъв проблем с коректора на артдеко. Много съм доволна,това е единственият коректор, който що-годе ми прикрива гадните сенки под очите.
Стои много добре и очите изпъкват, ако го сложа малко по-прицизно.
Пробвала ли си да слагаш малко пудра отгоре?
Мне, само с това не се клепам :д
И аз попринцип не ползвам ,но някой път слагам съвсеем малко да ''запечатам'' коректора.
А този коректор става ли за суха, на места люпеща се дори кожа?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Аз съм с доста суха кожа,но го ползвам главно за под очите и около носа. няма проблем
Винаги слагам крем :Д
Т.е трябва да е течен коректорът, така ли? Предложения?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Добре де, и аз съм със суха кожа и със стабилна основа отдолу, нямам ама никакъв проблем. Кремът ми е Нахткерцен(дано не бъркам името :Д) на Др. Тайс мисля. Не го нанасям с четка, а с пръсти.
Пантерке, ако сложиш малко пудра отгоре, синкавият ефект се маха, заради матирането е. Преди пудра и при мен си синее, но пък като не ползваш...
Ако мога да използвам коректор, с който не се налага да ползвам пудра, предпочитам да имам такъв.
За съжаление, подозирам, че течните няма да са толкова покривни.