- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.5
Джул ти ползваш на Наши аргановото масло,нали ?
Доколкото съм чувала чистото и истинското арганово масло няма мирис или ако има е доста далеч от приятен.Това ми го бяха казали няколко фризьорки.
И сега ми стана странно,защото съм чувала,че Наши е чисто арганово масло.
Хора, тея масла от zoya.bg, ми изглеждат толкова изкушителни, че....... скоро портмонето ми бая ще го заболи, усещамЗаписала съм си 13 неща, които ще си взема
![]()
Аз пък от продавалник днес си поръчах чисто арганово масло 50мл, ново е,разбира се.
Което ще рече,че маслото от макадамиа,което мислех първоначално да си поръчам от зоя.бг ще бъди за следващия път,когато свърши аргановото.
Обаче не мисля да се оставя само с аргановото,затова ще си поръчам от зоя-та масло от шеа / или кокосово,още се чудя / ииии да..
Аз си знаех,че ще се разколебая все за нещо :Д
Имаше един балсам за всеки тип коса със зехтин. Видях и смес от кокосово и рициново маслоАма се чудя това олио от папая за какво ще е?
аз сега ползвам зехтин, стимулант и арганово масло, но много искам кокосовооо![]()
Бях си взела кокосовото масло на Икаров...ОТВРАТ.
Чудя се кое:
http://www.zoya.bg/%D0%9A%D0%BE%D0%B...%BD%D0%BE.2078
или
http://www.zoya.bg/%D0%9E%D1%80%D0%B...%B3%D1%80.2563
Ох, момичета, вече имам чувството че касата ми по природа не може да порасне дълга.Някъде юни 2012 изравних пластовете и още не е пораснала кой знае колко. А аз тооолкова искам дълга коса ... не знам какво да я правя вече.
Косата ми около Нова Година http://storage4.album.bg/a77/imag075...8_30267539.jpg /рошла/
И така един месец по - късно ;д http://storage4.album.bg/35e/imag089...e_30340243.jpg http://storage4.album.bg/94c/imag089...7_30340242.jpg струва ми се, че има някаква промяна в дължината, но може и да си внушавам ;д
Снимай се с една и съща фанелка на райета![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз да разкажа малко какво съм правила с косата си(извинявам се предварително, ако поста стане прекалено дълъг). Като малка косата ми е била руса, но с годините беше потъмняла много. Никога не съм имала прекалено дълга коса...по едно време реших да отида на фризьор да ми направи едно русо кичурче, ама не знам как, то просто се ''разпръсна'' и станаха много кичуриПрез 2010 се боядисах за първи път, харесвах една певица много, затова реших да се боядисам като нея...РУСА. Да, ама русото не ми отиваше. Беше станал един ужасен цвят...някъде жълти оттенъци, другаде направо бели... Не си спомням колко време бях се задържала с този цвят, но има-няма 1,2 месеца. След това си купих боя цвят карамел. Косата ми се беше повредила напълно. После като се боядисах, русото просто си избиваше много гадно. Реших, че трябва да го махна....отидох на фризьор. Беше ми отрязала много коса, стана ми къса..боядиса ме. А колко плаках, просто..едвам се успокоих. И така, боя след боя, сигурно към 6-7 пъти съм се боядисвала оттогава, ама все не изчаквах хубаво да ми падне цвета, и когато се боядивах, винаги ми ставаше черна. Използвах само 2-3 пъти в седмицата преса за коса, ама съжалявам много, защото е била калпава и само съм си разваляла косата още повече с нея. Преди 2-3 месеца си взех една на неизвестна марка, която беше намалена от 200 на 90лв. Много си я харесвам...но като видях колко хубаво изправя и сега всеки ден си изправям косата. Предните страници бях прочела, че едно момиче също си я изправя всеки ден, защото косата и е просто безформена и не става да не я изправя. Моята е същата и е супер гадно. Също така четох и за кератиновата терапия - ходила съм, 20лв. струва, не се харесах...косата ми стана сплескана и още на първото измиване нямаше и следа от терапията. Ама там е проблема, че моята коса попринцип и преди да я боядисам и да я третирам с преси, винаги си е била много нацъфтяла. Даже една фризьорка се беше уплашила и ми каза, че каквото и да правя...цъфтежа си ми остава завинаги
А пък тези маски за коса, единственият им минус е, че ако си с боядисана коса цвета ти пада много бързо. Преди месец се боядисах и вече корените ми, аха, се появиха.
Аз писах, че не мога без да я изправям, но не го правя всеки ден.Само след баня. Според мен пресата от 200 лв би трябвало да ти държи косата права до следващото миене, моята за 50, намалена от 75, го прави.
Не се изрусявайте, бе, хора.
Пък то цъфтенето няма много общо с изтощаването според мен.
Пробвала ли си гореща ножица или брилаж или нещо такова?![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз си направих маска с кисело мляко, захар и мая :Д Ужасно беше. Иначе, си купих горчица на прах и с нея ще си правя маски за косицата.
Тая мая за обем ли си я сложила?сефте чувам за маска със захар и мая
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Каква е тази услуга ''гореща ножица''?:Д Какъв й е ефектът?