.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 199

Hybrid View

Мега фен
    е тогава какво е отговорност
    те хората носят отговорност и пред светския закон
    дори имаш отговорност и в този форум да спазваш някакви форумни правила.

какво е отговорност, кажи ни

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    е тогава какво е отговорност
    те хората носят отговорност и пред светския закон
    дори имаш отговорност и в този форум да спазваш някакви форумни правила.

какво е отговорност, кажи ни
    Отговорността идва, когато "имаш силата" да създаваш сам собствената си реалност(или когато осъзнаеш, че така или иначе го правиш). А на теб някой друг наготово ти е сервирал една действителност и ти се стремиш да се вместиш в нея, и когато не можеш - се самообвиняваш. И това наричаш ти отговорност - отговорност, но пред някой друг, пред нечия друга истина, в която си се намерил. А когато нямаш готова истина, тогава се налага сам да поемеш отговорността за "истините" и самозаблудите си. Ето това е да носиш отговорност - пред самия себе си, а не пред някакъв образ, на който можеш да прехвърлиш всичките си надежди и страхове.
    Последно редактирано от In_Nomine_Sathanas : 02-03-2013 на 21:12

Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.Какво мислите за измеренията госпожата ми по физика ми подметна че докато спиш си в четвъртото измерение и сетивата не го приемат и за това не помним нищо и каза че Ванга е стигала и до 5 и 6 измерение (тя принципно физичката вярва в такива неща).

Banned Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от denks Виж мнението
    ... физичката вярва...

Arrow пиша наново коментара

Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.Какво мислите за измеренията госпожата ми по физика ми подметна че докато спиш си в четвъртото измерение и сетивата не го приемат и за това не помним нищо и каза че Ванга е стигала и до 5 и 6 измерение (тя принципно физичката вярва в такива неща).

Мега фен
    госпожата ми по физика ми подметна че докато спиш си в четвъртото измерение и сетивата не го приемат.
    дооообре, а ако спиш и в сънят си сънуваш че спиш тогава в кое измерение си.....................

ами незнаеш ли че живеем в триизмерен свят (3d) широчина,дължина и височина учените предполагат че има и други измерения а и кой сънува че спи

Мега фен

ако трябва да си призная честно на доста пъти ми се е случвало да умирам и в всеки един от случаите чувството/усещането определено не беше приятно, а да не говорим че ако не беше истинският Бог - Отца и истинският Господ - Исус Христос, Които винаги ме възкресяваха, сега едва ли още щях да бъде измежду живите, но вече да са ме погребали хиляди пъти, иначе определено има живот след физическата смърт, а за измерения няма нужда да се безпокоиш, тъй като няма такива нива за каквито говорят окултистите и разните там религиозни, има един Рай и това е
    Последно редактирано от npp : 02-06-2013 на 15:47

Абе ти си ебати селската махленска клюкарка,като не ти харесва темата не пиши неможе ли секи да си пише за квото си иска.В тоя раздел брат секи втори коментар е твой да не си админ на сайта на всяка манджа мерудия ти от не пиши в темата разбираш ли във форума няма нито една твоя тема но за сметка на това във всяка тема ти имаш най-много коменти ,като си отворенгяс направи една да видиме колко възвишена и осъзната ще бъде ще си пишеш сам със себе и просто екстра ще бъде малко да си затвориш устата копеле.

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Какво е мнението ви относно темата за живота след смъртта.
    Не вярвам в такъв или поне не и в Рая,Ада,прераждането,
    Подземното царство,Чистилището и т.н.
    Самата идея за Рая е доста утопична,докато за Ада точно обратното.Но пък и двете са доста привлекателни,самият живот след смъртта.В допълнение към религията са идеален стимул за праведен живот.Перфектен начин за привличане на вярващи...

Срещали ли сте се със хора които виждат духове медиуми или некви такива виждали ли сте тунела и така.
    Не съм се срещала с такива хора и не вярвам в истинското им съществуване - хора,притежаващи способността да контактуват с мъртвите.Преди известно време гледах биографичен филм за Хари Худини,в действителност,той прекарва част от живота си,именно,търсейки някой,който да го свърже с вече починал човек.Не съм сигурна,но май се среща и със съпругата на Сър Артър Конан Дойл.Резултатът - Худини пише редица трудове,с които изопачава подобни шарлатани.

А от ПБС не съм се интересувала достатъчно.

Относно дежа вю-то,съществува и научна теория.Не става дума само за спомени от минал(и) живот(и),както е и една от хипотезите.Аз лично,съм чела истории за хора,знаещи езици,които не са учили и всякакви такива,но честно казано,не вярвам в прераждането.

Относно Ванга също съм скептично настроена,макар да съм чувала и чела разни истории.Още повече,не ми е приятно да попадам на "нейни(?)" предсказания относно бъдещето и т.н.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Не вярвам в такъв или поне не и в Рая,Ада,
    ако не живеех на Земята и ако не бях израснал в такива природни закони и ограниченост, в които ни е поставил Бог, и ако някой ми беше казал че съществува някъде такова място като Земята и че могат да съществуват хора атеисти и аз нямаше да повярвам, ................ ама уви.

Ако целия си живот си го прекарал в някакво обежище под земята и някой ти каже, че съществува такова нещо като небе, океан, планини и т.н. сигурно пак няма да повярваш.

Една от основните грешки на атеистите е, че се опитват да си обяснят духовния свят, с материални закономерности на познатата им действителност.
    Последно редактирано от defender : 02-06-2013 на 19:14

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си