.
Затворена тема
Страница 6 от 155 ПървиПърви ... 23456789101656106 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 3873
    Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Златни сте :* Благодаря много !!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Ясно. :Д

CookieMonster, не очаквай кой знае какви резултати от първия път. Трябва постоянство.

Хора, майката на една приятелка ми каза, че тривитаминола трябва да се вади само със спринцовка, защото отвориш ли го не действал.Вярно ли е това? :O И тя се маже и много бързо и расте, но не знам.Аз винаги съм го отваряла и сипвам в лъжица и после добавям към маската...
    и аз така и си е действал просто трябва мн бързо да действаш.. то има ли значение дали ще го смуча 1 мин. със спринцовка и ще го сложа в маската или направо ще сипя в маската... така или иначе има време на пренасяне... не знам,може и да има значение,но при мен и така си има ефект

CoockieMonster За косопада по-добре едни ампули да си вземеш. Само със смяна на шампоан не вярвам да стане.

FuCKkK13 на теб ти е дълга косата и мисля че затова само вафлите ти действат, а другото не. Просто тежи надолу косата ти. Малко вафли е окей, особено с твоята дължина, но вафли и тупиране и лакове на по-къса коса ... някакъв абсурд.

strawberry88 и аз знам, че със спринцовка го вадят, но не съм чувала че не действа при досег с въздух. Може да и расте по принцип бързо косата и да си самовнушава, ама може и истина да е :Д Другия път като си купиш опитай така.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    повече масла явно.. или е от другата ти козметика
    м не,нямам проблем с нея. Днес си измих косата, не съм си правила никаква маска и всичко е окей.
    Не знам защо така се получава. Ще пробвам другия път със зехтин,ама ме притесняава,че вече наистина мноого ще ми падне боята.

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, аз така си мисля, че няма разлика дали със спринцовка или направо да го отвориш ама...а и нейната коса попринцип си расте бързо и е много дълга.Каза също, че е мъчение да се изкара със спринцовка.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Може ли да ми препоръчате някоя наистина ефективна недомашна маска за коса, от която сте доволни

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Дали ще е добре да редувам този Кетозал със Здраве?

п.п никога не съм се топирала, то после като разресваш косата, единственото, което правиш е да я накъсваш? :/
    Иначе стои хубаво, спор няма.. стига да не е прекалено
    Дрън-дрън

Извинявам се за внезапното включване, ама тУпирам се пише... чета го почти навсякъде с О и се дразня.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Извинявам се за внезапното включване, ама тУпирам се пише... чета го почти навсякъде с О и се дразня.
    пише се с О

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    пише се с О
    http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%A8...80%D0%B0%D0%BC
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Град
    Manhattan *

Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Може ли да ми препоръчате някоя наистина ефективна недомашна маска за коса, от която сте доволни
    Денис бяла с жълта капачка.

strawberry88 изкарвай го не с игла, а само със спринцовка без игла.

nyxu аз като съм се топирала, после се къпех, не я сресвах. Горката коса
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от CoockieMonster Виж мнението
    Искам съвет. Правя си вафлички един път на 3-4 дена. Два, от които се топирам.
    Усещам как косата ми отслабва, накъсва се, и й пада обема О.о
    Като се къпа или реша пада много коса. :Д
    Шампоан, някой по-добър?
    И как да спра с това топиране, лол. Разбирам как ще остана без коса. :х Хелп :*
    Вземи си шампоана и тоника на Билка против косопад. Аз ползвам тоника и съм много доволна, шампоана сигурно и той е добър

Цитирай Първоначално написано от Deni_028 Виж мнението
    Кокосово масло + мед + авокадо
    Много лъскава и мекичка става после

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Кокосово масло + мед + авокадо
    Много лъскава и мекичка става после
    Оф извинявам се :Д не прочетох правилно ;д Миосотис червената

Супер фен Аватара на sladkalady
    Направих си маска с жълтък,бадемово масло,масло от авокадо и мед.Ще стоя с нея възможно най-дълго.
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Супер фен Аватара на CoockieMonster
    Вчера не успях да си направя маската. Ако сега я забъркам, а я използвам довечера към 8-9 ще се съсипе ли? Смисъл, може ли сместа да престой токова време?

Град
    Manhattan *
    Не е препоръчително.
    Защо сега искаш да я забъркваш? Няма смисъл,направо вечерта.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Здравейте момичета!
    Днес си взех този шампоан Здраве и мисля от другата седмица да го почна.. дано има резултат

Днес гледах клипа на една влогърка, която обясняваше как се грижи за косата си и каза, че сменя шампоаните на всяко къпане, защото не искала косата й да "свиква" с един и същ.
    Вие през колко време ги сменяте?
    Дрън-дрън

Чак от толкова няма смисъл. Да ги сменяш значи като купиш един, другия път да купиш друг. Една малка опаковка според мен няма как да ти привикне косата, ако вземаш по-големи може да имаш вече няколко, но няма смисъл само шампоани да трупаш.
    А за Кетозала ако си го вземаш , аз процедирам така - слагам капчица-две от него само в корените, оставям го да подейства, мия и после слагам друг шампоан както си му е реда на цялата коса. Просто няма смисъл това малкото шишенце да го използваш за цялата коса. То е 60мл. Не ти прави самата коса някаква УНИКАЛНА, смисъл по-различен от друг шампоан, така че по-добре само в корените го слагай. Но пък там наистина действа.
    Или ако пестя време - слагам първо другия шампоан, после Кетозала в корените и маската в краищата, но не е много за препоръчване рядко се случва, ама тука с тоя 50литров бойлер трябва да си изобретателен !
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Здравейте, ако може някой да ми помогне или да ми даде някакъв съвет , ще съм много благодарна.Аз имам доста чуплива коса,бих казала къдрава и много искам дълга коса,но хич не ми расте , понеже доста я изправям.Проблемът е там,че немога да се гледам ако не съм изправена,защото ми е къса за да я нося къдрава.Какво да правя..правила съм всякакви маски и всичко , но няма никаква полза .
    Благодаря предварително !

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    А този Здраве и от него ли да слагам по малко в корените или да слагам както при обикновен шампоан?
    бтв, признам си, малко прекалявам с шампоаните но косата ми е дълга, и ...
    Дрън-дрън

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Бях чула за някаква маска с тривитаминол , мас , гас и оцет , която правела косата уникална и расте много по-бързо
    Подхранвай я с някакви витамини, не я тормози толкова с преси, може и затова да не расте...
    Дрън-дрън

Здравето си е нормален шампоан голям, не съм го пробвала за да ти кажа. Просто това малкото шампоанче ми е съвестно да го разхищавам :Д
    Аз си взех този с малините, наистина уникално мирише самия шампоан, но косата ми въобще не мирише на малини. А сложих МНОГО :ДД Явно маслото мирише по-силно и от него.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Manhattan *
    Че ти не си ли слагаш шампоан в корените? о.О

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си