- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
и аз така и си е действалпросто трябва мн бързо да действаш.. то има ли значение дали ще го смуча 1 мин. със спринцовка и ще го сложа в маската или направо ще сипя в маската... така или иначе има време на пренасяне... не знам,може и да има значение,но при мен и така си има ефект
CoockieMonster За косопада по-добре едни ампули да си вземеш. Само със смяна на шампоан не вярвам да стане.
FuCKkK13 на теб ти е дълга косата и мисля че затова само вафлите ти действат, а другото не. Просто тежи надолу косата ти. Малко вафли е окей, особено с твоята дължина, но вафли и тупиране и лакове на по-къса коса ... някакъв абсурд.
strawberry88 и аз знам, че със спринцовка го вадят, но не съм чувала че не действа при досег с въздух. Може да и расте по принцип бързо косата и да си самовнушава, ама може и истина да е :Д Другия път като си купиш опитай така.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Да, аз така си мисля, че няма разлика дали със спринцовка или направо да го отвориш ама...а и нейната коса попринцип си расте бързо и е много дълга.Каза също, че е мъчение да се изкара със спринцовка.![]()
![]()
Може ли да ми препоръчате някоя наистина ефективна недомашна маска за коса, от която сте доволни![]()
Дали ще е добре да редувам този Кетозал със Здраве?
п.п никога не съм се топирала, то после като разресваш косата, единственото, което правиш е да я накъсваш? :/
Иначе стои хубаво, спор няма.. стига да не е прекалено![]()
Дрън-дрън
Извинявам се за внезапното включване, ама тУпирам се пише... чета го почти навсякъде с О и се дразня.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Направих си маска с жълтък,бадемово масло,масло от авокадо и мед.Ще стоя с нея възможно най-дълго.
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
Вчера не успях да си направя маската. Ако сега я забъркам, а я използвам довечера към 8-9 ще се съсипе ли? Смисъл, може ли сместа да престой токова време?
Не е препоръчително.
Защо сега искаш да я забъркваш? Няма смисъл,направо вечерта.
Здравейте момичета!
Днес си взех този шампоан Здраве и мисля от другата седмица да го почна.. дано има резултат
Днес гледах клипа на една влогърка, която обясняваше как се грижи за косата си и каза, че сменя шампоаните на всяко къпане, защото не искала косата й да "свиква" с един и същ.
Вие през колко време ги сменяте?![]()
Дрън-дрън
Чак от толкова няма смисъл. Да ги сменяш значи като купиш един, другия път да купиш друг. Една малка опаковка според мен няма как да ти привикне косата, ако вземаш по-големи може да имаш вече няколко, но няма смисъл само шампоани да трупаш.
А за Кетозала ако си го вземаш , аз процедирам така - слагам капчица-две от него само в корените, оставям го да подейства, мия и после слагам друг шампоан както си му е реда на цялата коса. Просто няма смисъл това малкото шишенце да го използваш за цялата коса. То е 60мл. Не ти прави самата коса някаква УНИКАЛНА, смисъл по-различен от друг шампоан, така че по-добре само в корените го слагай. Но пък там наистина действа.
Или ако пестя време - слагам първо другия шампоан, после Кетозала в корените и маската в краищата, но не е много за препоръчванерядко се случва, ама тука с тоя 50литров бойлер трябва да си изобретателен !
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Здравейте, ако може някой да ми помогне или да ми даде някакъв съвет , ще съм много благодарна.Аз имам доста чуплива коса,бих казала къдрава и много искам дълга коса,но хич не ми расте , понеже доста я изправям.Проблемът е там,че немога да се гледам ако не съм изправена,защото ми е къса за да я нося къдрава.Какво да правя..правила съм всякакви маски и всичко , но няма никаква полза .
Благодаря предварително !
А този Здраве и от него ли да слагам по малко в корените или да слагам както при обикновен шампоан?
бтв, признам си, малко прекалявам с шампоанитено косата ми е дълга, и ...
![]()
Дрън-дрън
Бях чула за някаква маска с тривитаминол , мас , гас и оцет , която правела косата уникална и расте много по-бързо
Подхранвай я с някакви витамини, не я тормози толкова с преси, може и затова да не расте...![]()
Дрън-дрън
Здравето си е нормален шампоан голям, не съм го пробвала за да ти кажа. Просто това малкото шампоанче ми е съвестно да го разхищавам :Д
Аз си взех този с малините, наистина уникално мирише самия шампоан, но косата ми въобще не мирише на малини.А сложих МНОГО :ДД Явно маслото мирише по-силно и от него.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Че ти не си ли слагаш шампоан в корените? о.О