.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Питаш във форум , а не си търсил мнението и? Ти чуваш ли се? По-добре като си в грешка не се излагай и не коментирай глупости.
    maDamn

Ама извинявай тя какво съществено каза последните си постове освен,че ме плюе ? Исках просто някой приятелски настроен нормален адекватен човек да се изрази като му е скучно,а не да ми обяснява виждаш ли са колко сме велики а тоя е пълен идиот нека го понатоварим и да пуснем евтин лаф,със сигурност ще съм интересна.

Мега фен Аватара на nyxu
    Град
    На Лунатаа.. *
    Абе момче, ти осъзнаваш ли какви малоумни въпроси задаваш? Ама извинявай, ти какво съществено си питал?
    Дали може гинеколог да свърши твоята работа ли?
    Осъзнаваш ли, че кого и да беше питал, щеше с глас да ти се смее?
    Осъзнаваш ли, че и това е форум и след като си писал ще има различни мнения?
    Въобще недей тръгва да правиш секс, жалко за момичето - за пореден път ти го казвам.
    Ти и елементарна култура нямаш.
    Какво сте тръгнали на по 14г. да правите секс не мога да разбера.. това ли е новата мода?
    Не стига, че си тъпа лапетия, която си няма и на представа колко жалко изглежда с тези въпроси,
    ами и се натяга....
    Дрън-дрън

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Ехаааааа, колко РОМАНТИЧЕН първи път ще има това момиче. Направо и аз бих искала такъв !!!!!! Ако усещаш мега-гига иронията. Бе момче, толкова ли те мързи да я възбудиш, милваш, целуваш, прегръщаш и накрая да ви е яко и на двамата? Айде не се излагай! Това момиче кое ще запомни от първия си път ? .. Престилката на гинеколога ли ? УЖАС ! Това момиче сега е на керливите 15 години ( дето аз на 15 години се кефех на WOW ) , но след време ще стане на 17-18 и ще съжалява, че това е било ''първият й път'' .. Създай романтична обстановка и нещата ще се получат от раз. Да, има такава услуга за премахване на девствената ципа, НО тя се използва само когато има усложнения или ципата на момичето е бая дебела. Айде и умната ..

Пълен регрес.Мерси на всички изказали нормално мнението си.
    Последно редактирано от N3v3Rm0r3 : 02-08-2013 на 17:49

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Цитирай Първоначално написано от N3v3Rm0r3 Виж мнението
    Пълен регрес.Мерси на всички.
    Ама недей така. Просто не позволявай тя да се влияе от някви мнения за тея гинеколози. Ще съжалява. Иначе относно лубрикант - Durex Play 2 в 1 Успокояващ масажен гел и лубрикант с Алое Вера. Много е добър ! За другото, което питаш не зная.

Ми първо се вкарват пръстите а после бавно пениса лелеле........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си