- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От бащите към дъщерите... ;д
Какво ли е чувството някой баща да разбере, че някакъв "дришльо" е отнел девствеността на дъщеря му ? При мен родителите ми не знаят, че водя полов живот. Ако майка ми разбере...... Ще каже, че ми е малко рано, но в тези времена е нормално, а все пак съм от 1 година с приятелят ми... Но за баща ми не знам.. ;д Той сигурно ще го убие..?![]()
И кво...ако ти е любопитно питай татко си
![]()
maDamn
Хахх, добра идея... Но сега без шеги![]()
откъде да знам
нито имам потенциал да ставам ''баща ''
нито да питам баща ми
.. и не,няма да го убие.. стига с тия пресилени истории - ако си на 13 може и да му забрани да се виждате ама тия с убиването и пребиването - мн са ви сериалите
Сигурна съм, че баща ми щеше да се разбере/сприятели с който и да е човек до мен..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ти ма убинито имам потенциал да ставам ''баща ''
Няма как да очакваш сериозни отговори,поне не и обективни такива,щото бащи тука не виреят.
maDamn
Няма да му е никак весело, за сега нямам намерение нищо да казвам. Той така или иначе много добре си се самозалъгва, че има едно непорочно 19 годишно дете, дори когато всички факти крещят друго яче![]()
Майка ми знае...за баща ми не съм сигурна , но вероятно подозира, след като си имам сериозен приятел![]()
Понякога им е по-добре да живеят в собствения си сапунен балон![]()
maDamn
Чувството не знам какво е.
Моят баща приема съвсем нормално, че детето му води полов живот, но човека до мен не е ''дришльо''. Нашите го харесват, радват му/ни се.
Ако ходех с някой несериозен глупак, родителите със сигурност нямаше да летят от щастие. При положение, че приятеля ми е доказал, че е сериозен, отговорен, добре възпитан и т.н. и т.н., все хубави работи, не виждам причина семейството ми да не го приеме и да не се радват, че сме заедно.
И спря да се върти за миг земята..
Ами те хората са го казали - направи си син, мисли за 1 пишка.
Направи си дЪщеря, мисли за много пишки...
Представям си аз какво бих направил. Бих се запознал с момчето, бих се опитал да преценя какЪв човек е и АКО случайно не ми хареса, ще предупредя дЪщеря си. Ако не ме послуша (което е 99% сигурно), ще я оставя да си чупи главата. Ще дойде на мойта, както се казва. Ако момчето е готино - няма смисЪл да им преча. Няма да й вади око я... И аз сЪм бил на техните години, знам какво е...
Не знам, защо си мислите че родителите ви са идиоти и вие ги надхитрявате/скривате от тях. Вие на там на където сте тръгнали те отдавна са се върнали.
Моят е супер пич. С него редовно обсъждаме и жени, и мъже... всичко.Слава Богу, че не е от онези ревнивите досадни татковци.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти предсавяш ли си - приятеля ти е спал у вас, ти ставаш пЪрва и отиваш да пиеш кафе. В кухнята седи баща ти, пие своето, четейки вестника. Поглежда те как си леко рошава и пита
-Е? Как беше? Вагинален или само клиторен?
^Това към мен ли беше?
Не живея с нашите.
А и до такива живописни крайности едва ли някой стига.
ПП За клиторен секс не бях чувала.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ти кво мислиш, че бащатко ти когато е отнел девствеността на майка ти е казал на дядо ти ?![]()
Когато бях на 17 имах една приятелка, беше готина - руса, цици, дупе - абе страшна.. Една вечер нашите си бяха на село и тя остана да спи в нас.. Правихме уникален секс и си заспахме - аз отдоло и тя в/у мен с половината си тяло, чисто гола..
На сутринта обаче нашите решили да се приберат рано-рано.. Не съм чул как се отключва, помня, че ме събудиха само думите "Внимавай, да не събудиш Тошко" .. "Ама той спи ли, аз си мислех, че го няма.."
След по-малко от 10 секунди вратата на хола се отвори и майка подаде муцунка.. Куриозното в случая бе, че тогавашната ми приятелка лежеше с дупето към вратата и цялата красива ... слива се разкриваше към майчиния поглед. Аз само повдигнах вежди с физиономия тип .. "Еми какво да направя, гадже ми е" ..
Оттогава не си говоря с нашите на тема секс..![]()
![]()
В ЖИВОТА НЯМА "РЕСТАРТ" БУТОН...
На моя лично не съм му казвала, обаче не мисля, че много ще го заинтригувам. Помня обаче, една приятелка когато го направи, беше на 15 все още, но имаше приятел много дълго време ... каза на майка си, която следователно казала на баща и ... който се ядосал, развикал и се, взел и лаптопа и и забранил да ходи да се вижда с това момче... после му минало![]()
![]()
За мене баща ми е като най-добър приятел, винаги е до мен каквото и да става, така че наистина не беше проблем да разбере...