- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Дневниците на вампира - Тема 2
Да, Елена понякога адски ме дразни, ама като че ли наистина трябва да умрат. нз... (think) Омръзнаха ми любовните драми на Стефко, Ленчето и Дамянчо. Искам повече екшън в сериала, а не сълзливи сцени. Относно последния епизод.. направо ми падна ченето.. :O Ядосах се, като убиха КолСега от 6 Древни останаха само 3 :/ остава и Илайджа да боднат с кола от бял дъб.
![]()
Последно редактирано от Jigars : 02-01-2013 на 13:46
С това темпо с което умират древните смятам че до края на сезона всички древни ще са мъртви. Интересно ми е сега този Сайлъс от които Кол толкова много се страхуваше дали ще се появи. Другото интересно от последния епизод е че се заформя една нова влюбена двойка Стефан и Ребека май си допаднаха. Едно не схванах само от епизода. През цялото време си мислих че Клаус иска да открие лека за да създаде още хибриди. Пък накрая какво каза че това не ги е интересувало. Търсил лека само за да го унищужи.
Според мен това, което Клаус каза, може да се дължи на факта, че беше афектиран от смъртта на брат му. Ох, много ми е гадно за КолИмаше толкова як акцент и беше единствения, който за момента не играе роля на мека Мария - всичките злодеи ги влюбиха в някой и ги направи меки агънца. Искам Клаус пак да коли и беси.
А, иначе ми хареса, че Стефан най-накрая прояви характер и не наръга Ребека, физиономията на Елена като разбра беше безценна.![]()
На мен пък не ми е гадно за Кол.Ама сега няма ли да измрат всички древни?Включително и Клаус???
![]()
Последните няколко епизода са леко боза :X
Айде и аз да се включа! ... След последния епизод заповам да се чудя дали Делена си струва -.-
След поредния епизод почвам да се чудя на сценаристите що са толко зле. 4 сезона чакам Делена и накрая ще ми прецакат всичко.
Хубу, че е Клаус да ми смекчи малко черногледото мислене.
Малко тъп стана сериала.Елена започна леко да ме дразни защото според мен не знае какво иска.
Според мен си подхожда повече със Стефан , но и с Деймън ги харесвам просто нещо ми липсва.
Клаус и Кералайн са <3
Искам и Катрин да се върне. Просто трябва да разчупят малко епизодите.
Това последния сезон ли е?![]()
От месец го гледам, имам още 3,4 серии и се включвам и аз![]()
Дрън-дрън
Тя още отначaлото на филма "горкичката" Елена не знае какво изобщо иска. С Стефан може да си подхождат повече понеже той е лигльо като Елена. Стефан не иска Елена да е Вампир. Докато Деймън иска Елена да си остане Вампир а не човек. За това Деймън така си тръгна в последния епизод. Там е разликата между двамата братя. Колкото до Клаус и Кералайн не знам защо всички се самозалъгвате като си мислите че има нещо между тях. Клаус обича русокоската много но тя се въсползва от чувствата постоянно доказаго и в последния епизод.
Грйнблъд е абсолютно права. Много бози около Делена. Деймън иска свобода, див е, непредсказуем, забавен и търси някой като него, с когото ще може да пропуска и да дивее. Елена пък иска да е човек, да е кротка душица, да дундурка дечица. Е, тогава защо изобщо изостави Стефан? Това е малко като в реалния живот - някоя пикла харесва 'лошото момче' и като станат 'гадженца' тя се опитва да го промени. Е, не става така, бе, мамка му.
Иначе, Клаус ми е любимецът. Много гадно ми стана като видях как плака за Caroline. Още по-гадно ми стана от факта, че тя само го използва и в следващия епизод ще му се изплюе в лицето. Пф.
А сериала вече е боза. Не ме кефи.
Определено подкрепям. Докато преди първата работа като стана беше да си изтегля новата серия, сега дори нямам това желание. Сценаристите разводниха нещата и то доста. Тая история със Сайлъс ми е доста странна, да не кажа неприятна. Не знам... нишката ми се изгуби някъде.
Интересуват ме само Деймън и Клаус, другите са ми безинтересни. Е, и Каролайн, ама на моменти. Елена ме дразни безбожно много, Стефан ми е безинтересен от първи сезон, Бони ми стана антипатична, Ребека никога не съм я харесвала, Джена и Аларик умряха, на Джеръми също историята не може да ме впечатли с тия татуировки...
Честно... тъкмо ДЕ и сега пак прецакват работата.... Лек няма според мен :@ Елена взе да ме дразни - тя май прекалено иска да отдалечи Деймън от.... Деймън ;@ Май направо иска да го превърне в Стефан номер 2.......
О,аз никога не съм мислила,че Кералайн и Клаус ще имат връзка.
Просто всичките им сцени заедно са ми безбожно сладки.
Но тя няма същите чувства като него,изпозва го.
Аз обаче не разбирам от къде тръгна тяхната история.
Помня,че той я излекува първия път като я ухапа Тайлър
и ,че и купи рокля за някакво събиране ,което не се сеам какво беше в момента ;д
но нищо друго.И как всички остановиха,че той я обича преди последната серия ?
Защото аз не бях забелязала някаво по-специално отношение.
Ааа имаха си по-специални моменти![]()
Само аз ли от самото начало се сещах ,че този лек ще е за един само? Все пак кой знае колко вампири по света, това да не е извор там...![]()
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Толкова хора умряха само заради една доза от този лек. И накрая Катрин се появи и си го взе на готово.Малко кофти се получи така че Джереми умря сигурно и Бони ще почине. Деймън също взе да се предава нещо не ме кефи така филма. Интересно ми е сега само този Сайлъс каква роля ще играе. И след като сега Клаус се освободи от заклинанието на Бони дали ще тръгне да отмъщава за брат си.
Бони няма да умре...Само Джеръми... От доста време се говори,че в 15ти епизод един от главните герои ще умре и това ще преобърне целия сериал с главата надолу... Жалко,че точно Джер...харесвах го.![]()
~
И на мен много гадно ми стана за Клаус.Колко пъти доказва любовта си към Керълайн, а тя само го използва и не оценява нищо.![]()
А пък Катрин как така от нищото се появи и изчезна с лека не знам.
![]()
С голямо нетърпение чакам следващия епизод ! Предишния завърши много кофти , надявам се да спасят Джеръми![]()