.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 184 от общо 184
    Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Според мен, това поведение на mirorforce е изградено от постоянните разговори на родителите, в които те гласят колко по-по най ( ) е от всички останали пешки в България. И shmatarok е права. Едно е да си блъскаш главата с всичките неща, които тя изброи, други е всичко да ти предоставят на готово без да си мръднеш и малкия пръст.

Но същото това поведение ще започне (сигурно) да омеква, когато реалността я връхлети. Ще ти липсва лютеница, сирене, Иван Вазов, манастири/църкви, българска реч, дори дупките по улиците (изхвърлям се). Та, съгласна съм с Виоленца. Не я нападайте много :с. Единственото хубаво нещо от държанието и е, че видимо ( в момента ) е щастлива, че е там и не се е депресирала по баба/дядо/котка/бащината къща/120 или 88 в София. Благородно и искрено и завиждам. Това е като да избирам между това да бъдеш весел глупак (глупак е прекалено силна дума; весел не-в-правото-си-човек) и тъжен гений.
    Много ми поумня бе, душа! ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    *черви се* ох, да не се бъзикаш!!!

*размахва кърпичка срамежливо, подхилквайки се* растем...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от CoNviCt Виж мнението
    Щом си твърде слаба, за да останеш и да се бориш за по-добро бъдеще - бягай, крий се. Давай гъза на чужди хора, раждай деца швейцарчета. Бъди велика, но склонила главата пред по-богатите. Куче, което те отглеждат. На което хвърлят трошичките. Чуждопоклонник. Тук ти си единственият роб.
    Айде, айде. Това е едната гледна точка.
    Другата е, че е много по-лесно е да си останеш в родината.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде, айде. Това е едната гледна точка.
    Другата е, че е много по-лесно е да си останеш в родината.
    Роб ли се чувстваш? Нарекоха те роб. Прочети малко какво значи и пак ела да се разпишеш.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    И двата варианта са еднакво трудни, но по различен начин. Всеки си знае какво е готов да жертва и коя трудност му се вижда по-приемлива. Не бих сравнявала да останеш/да заминеш точно по трудност.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Сиси, ПП, оставете го. Аз тръгнах да пиша някакви дълги постове с обяснения ама се отказах.

В чужбина съм, но не се кланям на никого, още по-малко 'на по-богати' (втф?). Това че даден човек живее в чужбина не означава, че ще роди такива деца. Първо, защото изобщо може да не се омъжи за чужденец. Второ, защото може винаги да реши да се върне обратно.

Общо взето, разочарована съм от това твое мнение, Конвикт. Очаквах повече разсъждения, а не омраза към чужденците и гневно 'патриочество' изписано във форум.

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Аз съм разочарован, че смяташ, че съм обидил теб. Не прилагам двоен стандарт. Нападнах чуждопоклонничеството, не живеещите в чужбина.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Здравейте, защо правите забележка(направо си го нападате) на всеки един човек, които коментира по-темата. Та нали затова е тази тема да се коментира, да се изразява мнение върху въпроса "Какво мислите за заплатите в България ?"

Имали значение, какво е написал човек след, като това си е негово собствено мнение ?!
    А да се опитате да му промените мнението или да му вкарате вашите мисли в главата му, си е безумно.

|-(
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Здравейте, защо правите забележка(направо си го нападате) на всеки един човек, които коментира по-темата. Та нали затова е тази тема да се коментира, да се изразява мнение върху въпроса "Какво мислите за заплатите в България ?"

Имали значение, какво е написал човек след, като това си е негово собствено мнение ?!
    А да се опитате да му промените мнението или да му вкарате вашите мисли в главата му, си е безумно.

|-(
    Имаме собствено мнение по собственото му мнение. Дали ще си промени мнението си остава негов избор, а колко и как да го критикувам - мой личен.

Все пак всички коментираме останалите тук, пряко или косвено. Българска заплата е и моята заплата.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си