- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Какво милисите за заплатите в България?
*черви се* ох, да не се бъзикаш!!!
*размахва кърпичка срамежливо, подхилквайки се* растем...
И двата варианта са еднакво трудни, но по различен начин. Всеки си знае какво е готов да жертва и коя трудност му се вижда по-приемлива. Не бих сравнявала да останеш/да заминеш точно по трудност.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Сиси, ПП, оставете го. Аз тръгнах да пиша някакви дълги постове с обяснения ама се отказах.
В чужбина съм, но не се кланям на никого, още по-малко 'на по-богати' (втф?). Това че даден човек живее в чужбина не означава, че ще роди такива деца. Първо, защото изобщо може да не се омъжи за чужденец. Второ, защото може винаги да реши да се върне обратно.
Общо взето, разочарована съм от това твое мнение, Конвикт. Очаквах повече разсъждения, а не омраза към чужденците и гневно 'патриочество' изписано във форум.
Аз съм разочарован, че смяташ, че съм обидил теб. Не прилагам двоен стандарт. Нападнах чуждопоклонничеството, не живеещите в чужбина.
Здравейте, защо правите забележка(направо си го нападате) на всеки един човек, които коментира по-темата. Та нали затова е тази тема да се коментира, да се изразява мнение върху въпроса "Какво мислите за заплатите в България ?"
Имали значение, какво е написал човек след, като това си е негово собствено мнение ?!
А да се опитате да му промените мнението или да му вкарате вашите мисли в главата му, си е безумно.
|-(
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.