- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Леле какво ми излезе в новините във фб
http://www.youtube.com/watch?v=LdVuSvZOqXM
:XXXXXXXXXXXXXXXX е не..
Oo
Това възможно ли е ?!![]()
УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !
Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно
Същото клипче гледах във вбокс сутринта .. Мисля, че никога няма да си къдря косата повече. Ужасно е![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Е, тя тази мадама е с толкова тъничка коса и е съвсем възможно да стане такъв инцидент.
Аз гледах едно друго клипче където на една мадама и окапа половината коса след къдрене с маша.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
хахаха, на мен преди 2-3 години ми се случи нещо подобно. Бях взела някаква ретро преса да се къдря ии съм си защипала кичура ( слава богу 2-3 пръста над корена) и съм се загледала някъде...
след известно време се осъзнах, а резултатът беше паднал кичур и от черен - оранжев цвят![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Хора, плашите ме много сериозноА аз ако бях на мястото на тази изобщо нямаше да мълча и да гледам тъпо, сигурно целия квартал щеше да чуе писъците ми.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Аааааааааааааа,не,не. Ужасно е..
Толкова ли е лесна за урвеждане тънката коса?![]()
Да. Аз съм убедена, че на мен никога не може да ми се случи подобно нещо, но момичетата с тънки коси много трябва да внимават с какво ги горят, защото наистина може да опада. От избелване също може да се случи.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Изводът. За пореден път. НЕ СЕ ИЗРУСЯВАЙТЕ!!!!
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
И на мен ми се стори естествена, но и разгледах профила във фейсбук, където сякаш повече личи, че е по-тъмна.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз си мисля, че е станало заради спрея, който тя сложи.
http://apteka.framar.bg/30007451/%D1...D0%BC%D0%BB-20 Някой ползвал ли е тези ампули? Мама ми е купила 2 ... ако са хубави да си купя още![]()
Момичета,вчера видях в био-хранителния магазин кокосово масло 100мл и не беше скъпо (около 8лв)..И май ще си го купя,много изгодно ми се стори. А понеже е в хранителен био магазин си е чисто масло.
Ще изчакам утре Ягодка да каже мнение за нейното и ще бягам до магазина вероятно![]()
Ами само веднъж съм го ползвала моето.Сложих си на лицето преди да легна, защото ми се белеше кожата и беше много суха на места.Не съм слагала на цялото лице де.И на миглите мацнах малко.И на връхчетата съвсеееем малко.Мирише БОЖЕСТВЕНО!Обаче мисля, че още е рано да кажа дали има ефект, но според мен всички истински масла ще имат ефект. :Д
Ами да, като се замисля е така.Сега аргановото е по-скъпо, но и кокосовото ще има ефект, сигурна съм.Щом е чисто и качествено. :Д Купувай го.![]()
На мен ще ми дойдат в повече маслата,защото нали скоро си купих и арганово,ама ще ги наместя някак,ще ги редувам,макар че кокосовото няма да го използвам само на косата![]()