- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- страх ме е да се бия
[quote="Dr. Kazimbutt"]Ти мозък имаш ли в тази глава.Имаш ли представа какво ще стане,ако го удари в адамовата ябълка.Я по-добре не давай тъпи съвети,а ходи си се калявай в битки.Първоначално написано от Анонимко
като те е страх...просто не се бии!![]()
E tova e super suvet i vur6i rabota hahaПървоначално написано от Анонимко
ne se 6eguvam da ne si pomislite 4e se podigravam ne
naprotiv sigurna sam 4e deistva izprobvala sam go.Ne sum poboinik ama kogato se naloji udrqm 2-3 6amara ili ako moga ne6to po-silno i begom \
/
Mira bien, todo va mal y todo est
pi4 zavisi s kogo si ima6 rabota,ako e nekoi 50santa nad tebe mn qsno 4e 6e si trae6 ako e nqkoi mizernik mu ebi maikata i 6e ti doide boino vdaxnovenie...ma ne preklavai da ne stane6 nekav psixopat
4ovek sa shte ti kaja i az bqh taka vse si mal4ah oba4e 1 den reshih dr toest tezi koito biq moga da gi biq demek ne se izhvarlqm a tezi koito iskaha men da biqt emi sblijih se s tqh i sega sa mi priqteli i dr neshto e 4e tezi koito tragvat da biqt taka si namirat priqteli toest e toq ili taq mi se otvarq zna4i e kato nas silna i gotovo zashtoto ne vs koito tragvat da biqt gi e strah pak i kato sa mn ne gi e xaxaxaxxa eh nadqvam se razbra![]()
![]()
q bii nared wekvo ti puka biqt li te nqma da sedi6 i da gleda6
nama da se dava6
![]()
И какво като е по-едър? Имам един такъв тип в класа си - 2 метра, 95 кила. Само че е пълен шубелия, нищо че се прави интересен.Първоначално написано от freestyler
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
копуваш си 1 бокс и ако не можеш с тупаници да го свалиш вадиш бокса и му ебеш пичкатано иначе според мен е по-добре ако може да се мине и без бой
![]()
M2O Musica allo stato puro!
миии може да му строши черепа абе мн лоши неща може да станат
M2O Musica allo stato puro!
а с пергел?
edno pomni ot men...durvat se maloumnici i strahlivci. V povecheto sluchai sa po 5-6 ... choveka.Първоначално написано от Анонимко
И на мен много често ми се дърват и не им казвам нищо просто си подминавам, но след това като ги вида да са сами и минавам умишлено покрай тях и много се кефа да ги вида как насират. НЕ не се бия , защото знам, че ако го набия след това ще ме издебнат като са много ,но е по-голям кеф да го гледаш как насира да не бида му кажеш нещо, когато е безпомощен. Момчеата, а и момичеата, които могат да се бият просто си траят и не се занимават с идиоти.......
Нз защо но и мене ме е страх пък си мисля че не съм хилав.1.90 руката ми е 40.1-а ваканция 1-ин от 7-и клас ме наби пък аз сум 9-и
![]()
Не се бой не е толкова страшно повярвай със времето ще се оправиш но ако не вземеш нещата във свойте ръце тогава става страшно за теб![]()
темата е от 2006 за бога !
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Нищо не помага по добре от ММА аз го тренирам , винаги оправя всичките ми проблеми .
и винаги оставям визитна картичка Д-Р БОРИС ПЕТРОВ-зъболекар //улица „Битоля“ 7 9010 Варна 052 648 654
Момчета не тренирам мма или друг боен спорт но мога да се бия мн добре знам няколко ключа от баща ми понеже е бил самбист но не ги използвам и не се бия за щяло и нещяло...Та този който казва че нямало нещо по добро от мма греши.Един прост пример преди г/д 3 месеца един така наречен ''пич който тренира ММА'' в горния випуск беше застанал и се целуваше с приятелка си и край него се навърташе негов приятел и аз си минавах и погледнах приятелката му понеже е хубава ;ди той да се направи на гъзар пред тях ми вика -ей педалче какво гледаш... и аз му казах да си гледа работата и той започна да ме нарежда и онзи неговият приятел се радват нещо и хварлиха някакъв нагрят пирон по мене който ме удари по връта и ме опари .Това вече ме ядоса супер много затова отидох пред него и му казах че по добре да не се закача за да нямаме проблеми и той ме удари един шамар .Без да го чакам ведна го ударих дясно круше но неговия приятел ми хвана едната ръка и той ме удари в корема и след това един ъперкът и аз паднах тръгна да ме налага както си бях на земята и тогава му направих един ключ и го обърнах и разбира се му разбих устата .Неговите ''хора'' отидоха да викат ''помощ'' и дойде охраната и ни разтърваха и сега като ме видят свалят глава надолу това исках да ти кажа че всичко е до човек
Не зависи какво тренираш макар че ако тренираш ще си мнгого по-добър но важен е бойния дух
![]()
Дори да го нокаутирам каква е гаранцията ,че няма утре дами дойдат 100 човекаи да ме спукат от бой ?
да прав си и аз съм тренирал боен спорт и стратегията ми винаги е следната : докато не очаква 2-3 после ако трябва още и така всеки път , но проблема е ако са 5,6 или повече хора какво да ги правя ще ме спукат от бой да же да ступак 2-3 другите , мене ...
Като са 5-6, ловиш нещо дето ти е под ръка и се стараеш да намериш начин да избягаш. Като ти дойдат 50 човека да те млатят, имаш и телефон, звъниш на 112.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тва пък ММА, кикбокс, бокс и т.н. са ебати тъпите спортове. Личи си, че мозъка на средния човек не се е развил от времената, когато хората са се кефели да гледат как гладиатори се млатят. Нищо не се оправя с бой. Показвате само и единствено, че сте на животинско ниво.
Последно редактирано от dimitar., : 02-24-2013 на 07:14