.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 63
    Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    [quote="Dr. Kazimbutt"]
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    така,сега чуйте един дърт побойник кален в десетки битки.занимавал съм се с муай тай и кик бокс и съветвам всеки от мъжки пол да мине през тези спортове.къде да удряш?еми що не го шибнеш адамовата ябълка(гърлото)?
    Ти мозък имаш ли в тази глава.Имаш ли представа какво ще стане,ако го удари в адамовата ябълка.Я по-добре не давай тъпи съвети,а ходи си се калявай в битки.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland
    като те е страх...просто не се бии!

Атакуваш, когато ония не очакват и където не очакват. Това ти гарантира първите 2-3 тупаника да са твои. Обикновено кат' налупам някой така е нок-аут... Ако ли пък не стане пък спринт, докат' е шашнат оня.
    E tova e super suvet i vur6i rabota haha ne se 6eguvam da ne si pomislite 4e se podigravam ne naprotiv sigurna sam 4e deistva izprobvala sam go.Ne sum poboinik ama kogato se naloji udrqm 2-3 6amara ili ako moga ne6to po-silno i begom \/
    Mira bien, todo va mal y todo est

pi4 zavisi s kogo si ima6 rabota,ako e nekoi 50santa nad tebe mn qsno 4e 6e si trae6 ako e nqkoi mizernik mu ebi maikata i 6e ti doide boino vdaxnovenie...ma ne preklavai da ne stane6 nekav psixopat

4ovek sa shte ti kaja i az bqh taka vse si mal4ah oba4e 1 den reshih dr toest tezi koito biq moga da gi biq demek ne se izhvarlqm a tezi koito iskaha men da biqt emi sblijih se s tqh i sega sa mi priqteli i dr neshto e 4e tezi koito tragvat da biqt taka si namirat priqteli toest e toq ili taq mi se otvarq zna4i e kato nas silna i gotovo zashtoto ne vs koito tragvat da biqt gi e strah pak i kato sa mn ne gi e xaxaxaxxa eh nadqvam se razbra

Голям фен
    Град
    sofia
    q bii nared we kvo ti puka biqt li te nqma da sedi6 i da gleda6 nama da se dava6

Цитирай Първоначално написано от freestyler
    pi4 zavisi s kogo si ima6 rabota,ako e nekoi 50santa nad tebe mn qsno 4e 6e si trae6
    И какво като е по-едър? Имам един такъв тип в класа си - 2 метра, 95 кила. Само че е пълен шубелия, нищо че се прави интересен.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

копуваш си 1 бокс и ако не можеш с тупаници да го свалиш вадиш бокса и му ебеш пичката но иначе според мен е по-добре ако може да се мине и без бой
    M2O Musica allo stato puro!

миии може да му строши черепа абе мн лоши неща може да станат
    M2O Musica allo stato puro!

Guest
    а с пергел?

Re: страх ме е да се бия

абе незнам ама като малък ме бяха набили едни цигани и т тогава ме е страх да се бия...
    и назнам избягвам вси4ко..
    знам 4е ви сжу4и тупо, но ми е мноо кофти някои като ми се дърви и аз като
    путка да се обурна и да си замина,,,
    незнам страх ме е да не ми с4упят нос или зъб..
    edno pomni ot men...durvat se maloumnici i strahlivci. V povecheto sluchai sa po 5-6 ... choveka.
    И на мен много често ми се дърват и не им казвам нищо просто си подминавам, но след това като ги вида да са сами и минавам умишлено покрай тях и много се кефа да ги вида как насират. НЕ не се бия , защото знам, че ако го набия след това ще ме издебнат като са много ,но е по-голям кеф да го гледаш как насира да не бида му кажеш нещо, когато е безпомощен. Момчеата, а и момичеата, които могат да се бият просто си траят и не се занимават с идиоти.......

Guest
    Нз защо но и мене ме е страх пък си мисля че не съм хилав.1.90 руката ми е 40.1-а ваканция 1-ин от 7-и клас ме наби пък аз сум 9-и

Cena_punk_orton_sheamus
    Guest
    Не се бой не е толкова страшно повярвай със времето ще се оправиш но ако не вземеш нещата във свойте ръце тогава става страшно за теб

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    темата е от 2006 за бога !
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Нищо не помага по добре от ММА аз го тренирам , винаги оправя всичките ми проблеми .

и винаги оставям визитна картичка Д-Р БОРИС ПЕТРОВ-зъболекар //улица „Битоля“ 7 9010 Варна‎ 052 648 654

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Нищо не помага по добре от ММА аз го тренирам , винаги оправя всичките ми проблеми .

и винаги оставям визитна картичка Д-Р БОРИС ПЕТРОВ-зъболекар //улица „Битоля“ 7 9010 Варна‎ 052 648 654
    Ти ли тренираш MMA
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Ти ли тренираш MMA
    Да , нещо смешно ли има в това да спортуваш добре ?

Лошо е млади момчета като теб да не спортуват нещо ....
    Последно редактирано от Eskapel4o : 01-14-2013 на 10:05

Момчета не тренирам мма или друг боен спорт но мога да се бия мн добре знам няколко ключа от баща ми понеже е бил самбист но не ги използвам и не се бия за щяло и нещяло...Та този който казва че нямало нещо по добро от мма греши.Един прост пример преди г/д 3 месеца един така наречен ''пич който тренира ММА'' в горния випуск беше застанал и се целуваше с приятелка си и край него се навърташе негов приятел и аз си минавах и погледнах приятелката му понеже е хубава ;д и той да се направи на гъзар пред тях ми вика -ей педалче какво гледаш... и аз му казах да си гледа работата и той започна да ме нарежда и онзи неговият приятел се радват нещо и хварлиха някакъв нагрят пирон по мене който ме удари по връта и ме опари .Това вече ме ядоса супер много затова отидох пред него и му казах че по добре да не се закача за да нямаме проблеми и той ме удари един шамар .Без да го чакам ведна го ударих дясно круше но неговия приятел ми хвана едната ръка и той ме удари в корема и след това един ъперкът и аз паднах тръгна да ме налага както си бях на земята и тогава му направих един ключ и го обърнах и разбира се му разбих устата .Неговите ''хора'' отидоха да викат ''помощ'' и дойде охраната и ни разтърваха и сега като ме видят свалят глава надолу това исках да ти кажа че всичко е до човек Не зависи какво тренираш макар че ако тренираш ще си мнгого по-добър но важен е бойния дух

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението

Един от най-точните коментари Не става въпрос само за проблеми, ами и за самия спорт Все пак и кик-бокса не е зле

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Ти ли тренираш MMA
    Месо, Мръвка, Агнешко - ММА
    Temet Nosce

벨야카

Anonymous12
    Guest
    Дори да го нокаутирам каква е гаранцията ,че няма утре дами дойдат 100 човекаи да ме спукат от бой ?

Anonymous12
    Guest
    да прав си и аз съм тренирал боен спорт и стратегията ми винаги е следната : докато не очаква 2-3 после ако трябва още и така всеки път , но проблема е ако са 5,6 или повече хора какво да ги правя ще ме спукат от бой да же да ступак 2-3 другите , мене ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Като са 5-6, ловиш нещо дето ти е под ръка и се стараеш да намериш начин да избягаш. Като ти дойдат 50 човека да те млатят, имаш и телефон, звъниш на 112.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous895156
    Guest
    Тва пък ММА, кикбокс, бокс и т.н. са ебати тъпите спортове. Личи си, че мозъка на средния човек не се е развил от времената, когато хората са се кефели да гледат как гладиатори се млатят. Нищо не се оправя с бой. Показвате само и единствено, че сте на животинско ниво.
    Последно редактирано от dimitar., : 02-24-2013 на 07:14

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от dimitar., Виж мнението
    Тва пък ММА, кикбокс, бокс и т.н. са ебати тъпите спортове. Личи си, че мозъка на средния човек не се е развил от времената, когато хората са се кефели да гледат как гладиатори се млатят. Нищо не се оправя с бой. Показвате само и единствено, че сте на животинско ниво.
    Ми да се съберем да пофилософстваме, тъкмо да ни просветлиш малко? Ама има опасност да се наядем по някое време и както знаем яденето е животинска привичка.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си