- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Всичко за косата..vol.6
Аз често съм я засичала.Не е неизвестна.А и на мен, като ми каза за шампоана против косопад, че ще ускори растежа, и аз се учудих много.Дано е права.
![]()
Ще поогледам,макар че има и мнооого други предложения,ако не го намеря.![]()
Така е.Не знам защо точно този искаш.А и мисля, че този е за по-силен косопад.Не знам.![]()
Да,и аз това си мислих,че този е като за силен косопад,абе ще решавам,имам още време докато моя свърши![]()
Мхм...да се похваля и аз - не съм използвала преса/сешоар и т.н. откакто се подстригах.Цели 12 дена!Дано да издържа още, но ме съмнява да е дълго. :Д
Бравоо!Самопредизвикай се и направи 1 месец без топлинна обработка,за да се почувстваш гордаа
Поне пресата и сещоара не са навсякъде,където се обърнем,за разлика от СЛАДКОТО..
Иначе и аз откакто се подстригах съм се изправила само 1 път и никаква друга топлина не съм си слагала на косата,а посещението ми при фризъорката беше на 3-ти (или 2-ри) Февруари,което е доста добре,защото вече месец минава оттгогава.
Бтв,май ми е пораснала косата,ама не знам дали само на мен така ми се струва.Тия дни мисля да направя снимки да сравните вие,защото може и да си въобразявам..да разбера дали е само МИРАЖ
![]()
Последно редактирано от fizzyg : 03-02-2013 на 07:01
Да ви похваля шампоана за мазна коса от професионалната серия на Лореал, много съм доволна и вече я мия през 2-3 дни, което за мен си е постижение.
Не съм го пробвала още, като разбера ще докладвам
А междувременно, мога да покажа отзиви за друг професионален продукт: http://kamicee.blogspot.com/2013/02/...rl-bounce.html
Това го гледах в Ензо-то скоро и беше почти без пари,ако не се лъжа.
Влияе ли на къдриците? Забелязала ли си да ти е по-къдрава?
Да,определено не само със сладкото е трудно,ама със сигурност мога да издържа повече време без да се изправям..
И,да,ще пусна снимки и от предните месеци..
Ух,трябва да го пробвам тогава,за да ми ги доуформи,че понякога 1/2 от косара ми е къдрава,а другата част е уникално безформена
Така е,на мен не ми трябва обем,имам си предостатъчно (за жалост понякога),но се интересувах,защото и аз съм се чудила как може да помогне за обем на косата какъвто и да е продукт. Или ако има действие,то би било няколко часа предполагам..
Имам проблем!Ще помоля да не се смеете само.http://prikachi.com/images/836/5938836Y.jpg
Става въпрос за бебешките косъмчета...Еми как да не използвам преса?То не се търпи.
![]()
Пo и аз не мисля, че шампоан може да придаде обем, но може да направи косата по-плътна.
Момичета, къпали ли сте си косата с хума вместо с шампоан??
И ако сте си направили маска с масла и си измиете косата само с хума и никакъв шампоан... ще успее ли да се измие добре?Слагате ли оцет? После мирише ли?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Така, аз си направих маската с кокосово масло и зехтин по краищата, и естественопак кокосовото не можа да се отмие като хората ;2 :/ както и да е, щях да ви питам за йонизатор.. не всяка преса има нали ? Може ли да си взема някакъв продукт, с който косата ми като я изправя да е също толкова блестяща и лъскава както са естествените прави коси ? Знаете как изглеждат.. а моята стои някаква.. суха ? не знам.. искам да има блясък :/
Много ли ти е бебешката коса? :Д И аз имам,ама една част от нея порастна повече и сега като си правя опашка трябва да имам минимум 4-5 фиби на косата,за да избегна стърчащите ''роги''![]()
Пък да не ви казвам какъв мързел ме е хванал и днес се изкъпах без да съм си правила маска и съм станала толкова нередовна..Ама сега след средата на март ще започна,поне така планирам,защото ще имам повече лятно настроение![]()
Не всяка преса има йонизатор.И, да, може да си вземеш продукт, с който косата ти да се изправя по-лесно, да е по-гладка и т.н.Нарича се термозащитен продукт.Има под формата на крем или спрей.Аз лично предпочитам спрейове.
П.С.Сега се сетих, че имаш аргановото масло на Наши.Използвай него.Слагай по няколко капки по краищата.После среши с гребен, за да се разнесе по-добре и почвай да се изправяш. :Д