.
Затворена тема
Страница 32 от 155 ПървиПърви ... 222829303132333435364282132 ... ПоследнаПърви
Резултати от 776 до 800 от общо 3873
    Голям фен Аватара на Deni_028
    Цитирай Първоначално написано от mnogomiotivash Виж мнението
    Искам да ми предложите някой хубав шампоан за коса,който ви е ускорил растежа на косата и ви е подхранил.
    Не мисля, че има шампоан за ускоряване на растежа.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Кераплант се казва.Марката е LISAP - MILANO. :д Защо?Да не би да имаш косопад? ;s

Оо,мерси. Не,косопад нямам,обаче нали беше казала,че твоята фризъорка ти е препоръчала шампоани за косопад за по-бърз растеж на косата и се повлиях..
    Тая марка ще я намеря трудно усещам,досега не съм я засичала.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз често съм я засичала.Не е неизвестна. А и на мен, като ми каза за шампоана против косопад, че ще ускори растежа, и аз се учудих много.Дано е права.

Ще поогледам,макар че има и мнооого други предложения,ако не го намеря.

Така е.Не знам защо точно този искаш.А и мисля, че този е за по-силен косопад.Не знам.

Да,и аз това си мислих,че този е като за силен косопад,абе ще решавам,имам още време докато моя свърши

Мхм...да се похваля и аз - не съм използвала преса/сешоар и т.н. откакто се подстригах.Цели 12 дена! Дано да издържа още, но ме съмнява да е дълго. :Д

Бравоо! Самопредизвикай се и направи 1 месец без топлинна обработка,за да се почувстваш гордаа Поне пресата и сещоара не са навсякъде,където се обърнем,за разлика от СЛАДКОТО..
    Иначе и аз откакто се подстригах съм се изправила само 1 път и никаква друга топлина не съм си слагала на косата,а посещението ми при фризъорката беше на 3-ти (или 2-ри) Февруари,което е доста добре,защото вече месец минава оттгогава.
    Бтв,май ми е пораснала косата,ама не знам дали само на мен така ми се струва. Тия дни мисля да направя снимки да сравните вие,защото може и да си въобразявам..да разбера дали е само МИРАЖ
    Последно редактирано от fizzyg : 03-02-2013 на 07:01

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Да ви похваля шампоана за мазна коса от професионалната серия на Лореал, много съм доволна и вече я мия през 2-3 дни, което за мен си е постижение.

О,супер! А кой точно шампоан използваш?

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив

Ей този.
    Сега взех и този:

Този за обема върши ли работа?

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Не съм го пробвала още, като разбера ще докладвам
    А междувременно, мога да покажа отзиви за друг професионален продукт: http://kamicee.blogspot.com/2013/02/...rl-bounce.html

Това го гледах в Ензо-то скоро и беше почти без пари,ако не се лъжа.
    Влияе ли на къдриците? Забелязала ли си да ти е по-къдрава?

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Бравоо! Самопредизвикай се и направи 1 месец без топлинна обработка,за да се почувстваш гордаа Поне пресата и сещоара не са навсякъде,където се обърнем,за разлика от СЛАДКОТО..
    Иначе и аз откакто се подстригах съм се изправила само 1 път и никаква друга топлина не съм си слагала на косата,а посещението ми при фризъорката беше на 3-ти (или 2-ри) Февруари,което е доста добре,защото вече месец минава оттгогава.
    Бтв,май ми е пораснала косата,ама не знам дали само на мен така ми се струва. Тия дни мисля да направя снимки да сравните вие,защото може и да си въобразявам..да разбера дали е само МИРАЖ
    Така е, но и с косата е доста трудно.Не само със сладкото. На тези с правите коси да, но на тези, като мен с къдрава, безформена и хвърчащанавсякъде понякога? Иначе ще чакаме снимки.Пусни и от преди и от сега.

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Това го гледах в Ензо-то скоро и беше почти без пари,ако не се лъжа.
    Влияе ли на къдриците? Забелязала ли си да ти е по-къдрава?
    Определено влияе. Не харесвам прави коси и не се изправям, затова гледам максимално да я начупя.

Този за обема върши ли работа?
    Меги Буум :Д беше казала, че не действа.Тя е и с доста дълга коса и може затова да е.Аз обаче винаги съм мислела, че няма как шампоан, нещо което го измиваш, да прави обем.

Така е, но и с косата е доста трудно.Не само със сладкото. На тези с правите коси да, но на тези, като мен с къдрава, безформена и хвърчащанавсякъде понякога? Иначе ще чакаме снимки.Пусни и от преди и от сега.
    Да,определено не само със сладкото е трудно,ама със сигурност мога да издържа повече време без да се изправям..
    И,да,ще пусна снимки и от предните месеци..

Цитирай Първоначално написано от kamice Виж мнението
    Определено влияе. Не харесвам прави коси и не се изправям, затова гледам максимално да я начупя.
    Ух,трябва да го пробвам тогава,за да ми ги доуформи,че понякога 1/2 от косара ми е къдрава,а другата част е уникално безформена
    Меги Буум :Д беше казала, че не действа.Тя е и с доста дълга коса и може затова да е.Аз обаче винаги съм мислела, че няма как шампоан, нещо което го измиваш, да прави обем.
    Така е,на мен не ми трябва обем,имам си предостатъчно (за жалост понякога),но се интересувах,защото и аз съм се чудила как може да помогне за обем на косата какъвто и да е продукт. Или ако има действие,то би било няколко часа предполагам..

Имам проблем!Ще помоля да не се смеете само. http://prikachi.com/images/836/5938836Y.jpg Става въпрос за бебешките косъмчета...Еми как да не използвам преса?То не се търпи.

Фен Аватара на kamice
    Град
    Пловдив
    Пo и аз не мисля, че шампоан може да придаде обем, но може да направи косата по-плътна.

Момичета, къпали ли сте си косата с хума вместо с шампоан??
    И ако сте си направили маска с масла и си измиете косата само с хума и никакъв шампоан... ще успее ли да се измие добре?Слагате ли оцет? После мирише ли?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Така, аз си направих маската с кокосово масло и зехтин по краищата, и естественопак кокосовото не можа да се отмие като хората ;2 :/ както и да е, щях да ви питам за йонизатор.. не всяка преса има нали ? Може ли да си взема някакъв продукт, с който косата ми като я изправя да е също толкова блестяща и лъскава както са естествените прави коси ? Знаете как изглеждат.. а моята стои някаква.. суха ? не знам.. искам да има блясък :/

Имам проблем!Ще помоля да не се смеете само. http://prikachi.com/images/836/5938836Y.jpg Става въпрос за бебешките косъмчета...Еми как да не използвам преса?То не се търпи.
    Много ли ти е бебешката коса? :Д И аз имам,ама една част от нея порастна повече и сега като си правя опашка трябва да имам минимум 4-5 фиби на косата,за да избегна стърчащите ''роги''

Пък да не ви казвам какъв мързел ме е хванал и днес се изкъпах без да съм си правила маска и съм станала толкова нередовна..Ама сега след средата на март ще започна,поне така планирам,защото ще имам повече лятно настроение

Цитирай Първоначално написано от bbabyboo Виж мнението
    Така, аз си направих маската с кокосово масло и зехтин по краищата, и естественопак кокосовото не можа да се отмие като хората ;2 :/ както и да е, щях да ви питам за йонизатор.. не всяка преса има нали ? Може ли да си взема някакъв продукт, с който косата ми като я изправя да е също толкова блестяща и лъскава както са естествените прави коси ? Знаете как изглеждат.. а моята стои някаква.. суха ? не знам.. искам да има блясък :/
    Не всяка преса има йонизатор.И, да, може да си вземеш продукт, с който косата ти да се изправя по-лесно, да е по-гладка и т.н.Нарича се термозащитен продукт.Има под формата на крем или спрей.Аз лично предпочитам спрейове.

П.С.Сега се сетих, че имаш аргановото масло на Наши.Използвай него.Слагай по няколко капки по краищата.После среши с гребен, за да се разнесе по-добре и почвай да се изправяш. :Д

Много ли ти е бебешката коса? :Д И аз имам,ама една част от нея порастна повече и сега като си правя опашка трябва да имам минимум 4-5 фиби на косата,за да избегна стърчащите ''роги''

Пък да не ви казвам какъв мързел ме е хванал и днес се изкъпах без да съм си правила маска и съм станала толкова нередовна..Ама сега след средата на март ще започна,поне така планирам,защото ще имам повече лятно настроение
    Много ми е, да. Особено, ако съм на кок или плитка и стърчи много. Освен да слагам лак или нещо такова.Въпреки, че е вредно...иначе и аз съм същата с маските.Сега пролетта ще правя повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си