.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 94 от общо 94
    Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хахах. Любим лаф, който в случая не значи нищо. Достатъчно уреди имат баба ти и дядо ти и ние можем да преценим обективно. Абсурд е да са плащали по 40 лв, нещо не си разбрала.
    Имайки предвид, че лятното им потребление не се различава от зимното (от казаното съдя, че не се отопляват с електричество) няма резон сметката им да е почти 4 пъти по-висока.

За сравнение - с почти същите уреди като на бабата и дядото (без телевизор, защото не се пуска, и не с един, а с 3 компютъра, плюс множество малки електроуреди) на нас сметката ни лятото е около 50лв. Зимата с отопление на ток - 150-180лв.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    За сравнение - с почти същите уреди като на бабата и дядото (без телевизор, защото не се пуска, и не с един, а с 3 компютъра, плюс множество малки електроуреди) на нас сметката ни лятото е около 50лв. Зимата с отопление на ток - 150-180лв.
    Примерът какво цели да покаже? Не се заяждам, не разбрах просто.

Хахах. Любим лаф, който в случая не значи нищо. Достатъчно уреди имат баба ти и дядо ти и ние можем да преценим обективно. Абсурд е да са плащали по 40 лв, нещо не си разбрала.
    Зависи от гледната точка, тъй като аз не живея в България и ние ползваме три пъти повече уреди от тях, постоянно нещо работи, четирима сме и плащаме 70-80 не повече, така че да, за мен 150 са прекалено много. Но след като според вас е нормално, ок.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Примерът какво цели да покаже? Не се заяждам, не разбрах просто.
    Че аз, имайки по-висок разход за електроенергия от домакинството, за което ставаше дума, плащам почти същите суми като тях. Дали техните сметки не са завишени?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    В месеци, в които в нас се е пускало всичко и сме си били повече вкъщи (сесии, отпуски, ваканции) сметката ни е 35лв (печка по за 2-3 яденета + редовните 3 кафеварки и 1 чайник, лампи, телевизори, компютър и въобще всякакви лигавщини, част, от които вкл. над 12 часа). Когато сме по цял ден другаде и ползваме буквално само 2 лампи и 1 компютър по за 2 часа вечер, сметката ни е 50лв. Не е фрапираща разлика, но е достатъчно показателна.

Не се греем на ток, а за парното дори няма да обяснявам колко е измислено, имайки в предвид, че се пуска по за 30мин преди къпане, а сметката ни е над 200лв.

НЕ на всеки надписват. Но има и късметлии, които хващат тази "промоция". Като леля ми (2-стаен апартамент с бойлер, лампи и печка), която улучи 760лв сметка за ток не отдавна.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Ами ние плащахме все по около 60 лв, а изведнъж 180 .. от къде дойдоха не се знае :/

За февруари 354 лв )))

Отопляваме се на климатици. Зимата имаме не по малко от 320 лв +-...единственото, което работи земата постоянно е климатика (дори минали месец не беше и постоянно...и сметката пак толкова)
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Супер фен Аватара на mlakniwe
    Предния месец 26 Тоя месец 103, но по принцип плащаме 60-70, а ползваме 1000 ел уреда

270-80 лв. някъде за зимните месеци.
    Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!

7.25 за мин. месец. Това за София, но живея сама как го постигам и аз не знам

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от stOlen``EyEs Виж мнението
    7.25 за мин. месец. Това за София, но живея сама как го постигам и аз не знам
    Сега ако кажеш че се топлиш на ток

Повече от фен Аватара на embraceme
    200+

Повече от фен Аватара на mirki4a
    467 лева платихме последно...Направо...
    Нещата,които губим винаги намират начин да се върнат при нас,дори не винаги да е както очакваме.

Миналата година за зимните месеци по 320-330, а лятото 40-50 макс. От тази година като съм на квартира направихме един трик и не въртим на нашия електромер ами вземаме от останалите. Не плащаме никакъв ток.

Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Сега ако кажеш че се топлиш на ток
    Ами всъщност, да но апартаментът ми е изцяло южен и мнооого рядко включвам печка, обикновено през деня като напече вътре става 20-22 градуса и няма никакъв смисъл, на мен все ми е топло

Цитирай Първоначално написано от Horrificus Виж мнението
    Миналата година за зимните месеци по 320-330, а лятото 40-50 макс. От тази година като съм на квартира направихме един трик и не въртим на нашия електромер ами вземаме от останалите. Не плащаме никакъв ток.
    Даже бабката отдолу имаше 150 лева сметка, пък не се отоплява... и се обесняваше, че няма да може да плати тока, щот и била ниска пенсията. Стана ми доста некомфортно...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не знам какви са ни били сметките за ток отначалото на тази година, защото бях извън България, но по принцип зимата плащаме 130 до 180 макс.
    Определено надписват, защото познавам хора с нереално големи сметки, въпреки, че уредите им консумират малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си