.
Затворена тема
Страница 41 от 155 ПървиПърви ... 313738394041424344455191141 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 001 до 1 025 от общо 3873
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Xaxa, права си, но искам нещата, които и подариха. :/ Ама защо и подариха толкова неща?И каква ''кариера''?Тя е на 13 и прави клипове, както още 12973019740 човека на нейната възраст.Не е честно!
    Подариха й ги, щото водещата е голям пич и често си радва гостите Иначе аз сега се изкъпах, чакам да ми поизсъхне косата и ще я сплета на една страна най-вероятно ;д А иначе аз по принцип спя с вързана много нагоре конска опашка, като бебитата , с пусната коса или сплетена (обикновена или френска плитка) от едната или от двете страни ;д
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на weheartiit
    Аз съм слагала захаросан мед и не съм имала проблеми.
    Не знам,както написах може би на всеки различно.Предполагам не само при теб влияе добре.
    Ама при мен беше ужасно.
    Поста ми е станал много дълъг.Просто имах нужда да споделя.

weheartiit , да не би да ти е кофти шампоана?

Медът, който имаме вкъщи се захароса, а мен много ме мързи да го топя. В повечето маски слагам мед, даже и на лицето и си е захаросан и маските пак ми стават.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

И аз не съм имала проблеми със захаросан мед ;д И за коса, и за лице, и за устните... Но си го разтопи да ти е готов за ползване.
    Момиче ^^

Голям фен Аватара на monroe999
    на предишната страница нещо се оплаквахте, че като се къпете късно, чакате да ви изсъхне косата

само аз ли си лягам с почти мокра коса? освен, че на другия ден понякога е като кошница, друг проблем има ли?

Мега фен
    Град
    <3
    и аз никога не я суша със сушоар..
    Стоя дълго време с кърпа на главата, а когато я махна изсъхва много бързо и се е образувал някакъв обем.. ;3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    И аз един път преди бях сложила захаросан мед на косата си, имах ег*ти обема, ама косата ми беше мноого гадна, суха, отзад лепнех още....
    А кокосовото масло трябва ли да се разтопи, или направо така се взима и слага?

Цитирай Първоначално написано от sladkalady Виж мнението
    Напоследък правя следното нещо:слагам си бадемово масло в корените ,а по дължината нанасям масло от авокадо.Стоя към 2 часа и след като се изкъпя ,косата ми е много мекичка и има обем
    sladkalady може ли да ни кажеш на коя марка са продуктите ти, че много ме заинтригува

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Бадемовото масло е на Икаров за маслото от авокадо не знам.

Супер фен Аватара на sladkalady
    ^И двете масла са на Икаров
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Мацки, наскоро разбрах за благотворното действие на джинджифила върху организма, някои хора го ядат с мед за повишаване на имунната система и тн. Та намерих тази маска в нета: http://www.az-jenata.bg/a/6-kozmetik...maska-za-kosa/

Някоя от вас правила ли е?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    на предишната страница нещо се оплаквахте, че като се къпете късно, чакате да ви изсъхне косата

само аз ли си лягам с почти мокра коса? освен, че на другия ден понякога е като кошница, друг проблем има ли?
    Недей! :X Много е лошо за косата! :Д Накъсва се и е ужасна на вид.На теб не ти ли е проблем да ти е, като кошница?Защото на мен ми е.

намазах си пак корените със стимуланта и по краищата със зехтин, мнооооогооооооо ми е заплетена косата, направо е някакъв кошмар, скоро ще ида да се подстрижа малко, защото не издържам вече с това заплитане

правих си маска на лицето с банан, едвам я отмих, не искам да си представям как се измива това чудо от косата
    Последно редактирано от monroe999 : 03-11-2013 на 14:15

Недей! :X Много е лошо за косата! :Д Накъсва се и е ужасна на вид.На теб не ти ли е проблем да ти е, като кошница?Защото на мен ми е.
    не, в повечето случаи даже ми са начупва доста добре
    предполагах, че не е хубаво де, но не знаех, че е чак толкова, аз все се чудя защо ми е толкова накъсана косата... като оставим настрани преси и от разресване, то и това подпомагало... ужас...

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    И аз един път преди бях сложила захаросан мед на косата си, имах ег*ти обема, ама косата ми беше мноого гадна, суха, отзад лепнех още....
    same here.
    та както казах,не знам ,може би аз съм направила нещо грешно (както винаги ) и затова стана така.

Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    same here.
    та както казах,не знам ,може би аз съм направила нещо грешно (както винаги ) и затова стана така.
    Аз много уважавам меда като подхранваща съставка за косата, но със захаросан мед, там, където са ми попадали по-големи парченца на главата...няма измиване...идвало ми е да си сложа торба на главата през деня на училище...., затова откакто си препатих, винаги слагам и гореща вода, за да се разтопи. Предимно вече го ползвам след като си измия косата, в шише или буркан слагам мед, после ябълков оцет или лимонов сок и топла вода и си изплаквам косата с тази смес или вода, мед и отвара от орехови черупки, но косата потъмнява, не е за руси коси ..

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Не искам да създавам нова тема и за това ще питам тук. Предложете някакви прически за бал-косата ми е дълга горе-долу до закопчалката на сутиена и е на степени. Мислех си за нещо къдраво може би,но да не ми скъси косата още повече. Дайте някакви предложения за прически...

Направих си маска, сложих 2 жълтъка, кисело мляко, изстисках пшеничното масло, което ми беше останало, че да хвърля шишенцето водка и лимонов сок. Ще стоя около 6-7 часа, ще я измия и после пак масло по дължината. Утре, ако не ми се развалят плановете нещо, ще си подстрижа връхчетата, че не са махани от месеци .. Виждам някой друг цъфнал косъм тук-там, няма да се разберем така
    Момиче ^^

Цитирай Първоначално написано от sweet__potion Виж мнението
    Не искам да създавам нова тема и за това ще питам тук. Предложете някакви прически за бал-косата ми е дълга горе-долу до закопчалката на сутиена и е на степени. Мислех си за нещо къдраво може би,но да не ми скъси косата още повече. Дайте някакви предложения за прически...
    потърси мнението на специалист...зависи от това с каква рокля ще си, каква е косата ти, овала на лицето , не на последно място и каква визия искаш да постигнеш..елегантна, небрежна и т.н..а ако искаш просто идеи за прически, винаги можеш да намериш такива като разгледаш записи на предишни награди на "Златната палма" в Кан или "Оскар" -тази и предишни години....

И тъй-като сме заговорили за други теми, искам да попитам някоя от вас ходила ли е на face fitness. Реших, че не само косата, а и лицето е важно да няма бръчки, които не се премахват с кремове(знам го от опит) и уж на шега се записахме с една дружка преди 4 месеца на такъв тренинг при една мадама и ходим веднъж в седмицата, или на месеца веднъж...аз съм много доволна, защото ми се загладиха бръчките със специалните упражнения , които правим..(имам гадния навик да правя физиономии и челото ми щеше да заприлича на акордеон )...някоя от вас да посещава подобен курс и какви са и впечатленията ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    потърси мнението на специалист...зависи от това с каква рокля ще си, каква е косата ти, овала на лицето , не на последно място и каква визия искаш да постигнеш..елегантна, небрежна и т.н..а ако искаш просто идеи за прически, винаги можеш да намериш такива като разгледаш записи на предишни награди на "Златната палма" в Кан или "Оскар" -тази и предишни години....

И тъй-като сме заговорили за други теми, искам да попитам някоя от вас ходила ли е на face fitness. Реших, че не само косата, а и лицето е важно да няма бръчки, които не се премахват с кремове(знам го от опит) и уж на шега се записахме с една дружка преди 4 месеца на такъв тренинг при една мадама и ходим веднъж в седмицата, или на месеца веднъж...аз съм много доволна, защото ми се загладиха бръчките със специалните упражнения , които правим..(имам гадния навик да правя физиономии и челото ми щеше да заприлича на акордеон )...някоя от вас да посещава подобен курс и какви са и впечатленията ?
    Можеш ли да намериш клипчета? Непременно искам и аз. Дали в Пловдив има подобно нещо?
    Аз постоянно си вдигам веждите и имам много гадна и дълбока бръчка на челото.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Снощи не се изкъпах,защото реших,че ще е по-добре да е днес, четвъртък и неделя.
    И вече почти ми изсъхна косата.
    Намазах си косата със зехтин и стоях около 30-40мин.
    Много се радвам,че пак се завърнах към маските.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Завърнах се към балсама за коса с изплакване. Нямам време за фризьор и затова спирам да хабя кокосовото масло.

Иначе и аз се нареждам на опашка за борбата с бръчките от много *чумерене*.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Чудя се дали да не си взема това и да слагам след като ги изправя, а маслото Наши само преди сешоара, да не го хабя и като кристали.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    аз тая седмица мисля да пропусна маските и другата като ми дойде кокосовото масло от орифлейм да си намажа косата само с кокосово масло

иначе и аз да се оплача - косата ми от 3 дни много се заплита.. не знам какво става... има и вятър и е някакъв ад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си