- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- 30 days shred
Интересно ми е, а от тея 30 дена като съм в цикъл какво правя?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Преувеличавате с тоя цикъл.
С изключително тежък първи ден съм, обаче това с физическата активност са просто бабини деветини. Не усилват болката, а количеството течност. Гълтайте по 2 спазмалгона и сте готови.
http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-N...CeJa-g&index=2
Тъкмо ги свърших, оказа се, че смогвам с темпото, обаче упражнението от 19:40 ми взима здравето, раменете ме убиват.
Вир вода съм и мириша като пор, отивам в банята :д
Аз днес правих първо ниво /първи ден/,но ми се стори прекалено лесно и не ме измори изобщо.После правих и тае бо и се чудя дали направо да не мина на левел 2.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Днес като се върна от работа привършвам 1 ниво,ще се меря да видя какво е станало хи-хи,но аз си усещам промяна по дрехите и на мен трябва да ми дойде тези дни,а трябва левел 2 да започвам,но ще намеря начин да се справя въпреки,че моето е направо страшно,но няма значениеНе се отказвайте,а иначе да ако ви е прекалено лесно и сте започнали за 1в път,значи нещо не го правите правилно,аз дори на 10ти ден едвам се справям с тези лицеви,но това е..
Айде и аз се включвам, отделно си имам друга програма и диета де...Иначе в момента свалям видеото и ще споделям резултатиУспех на всички които искат да постигнат желаните резултати!
- I never had to say goodbye
You most have known i wouldn't stay
While you where talking about our life
You killed the beuty of today
You never see me again
So no ones gonna cry for you
Не е баш така, щото на всяка жена и е различно. Още повече на някои им върви по 4 дена, на други по 7, едните нямат болки, другите имат. И не всеки иска да се тъпче с хапчета
Аз спрях а 5 ден, че имах изпити и нямаше изобщо как, днес вечерта ще правя 6. Не съм се теглила, в събота вечерта се прибирам у нас и ще се претегля и ще кажа за 2 седмици колко съм свалила - 5 дена упражненията и стрес и малко калории храна.
Иначе имам разлика в тялото определено, който се чуди, да ги започва - препоръчвам. Аз съм 165см висока, нямам цел за точни килограми, не съм си правила и конкретни снимки всеки ден, ама имам една от преди, дето ще я ползвам за първо ниво.
п.п. Чаках дами дойде, ама май от многото стрес и няма да стане тоя номер. Един ден ми кърви, после пък нямам менстурация, шибана работа.