.
Затворена тема
Страница 42 от 155 ПървиПърви ... 323839404142434445465292142 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 026 до 1 050 от общо 3873

Smile

Здравейте ^.^ и аз ще се присъединя към вас , въпросът ми е с какво мога да комбинирам тривитаминола в маска и в какво съотношение ?

предварително се извинявам , ако някой преди мен е питал , но нямам време да доразгледам темата )

Мега фен Аватара на strawberry88
    На мен тези дни ми са едни от тези bad hair days .Много ми е тъпо и на мен така.Една безформена е ...и без обем.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    JoLLiE92, тези кристали съм ги използвала, хубави са, италиански са, няма да съжаляваш.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Можеш ли да намериш клипчета? Непременно искам и аз. Дали в Пловдив има подобно нещо?
    Аз постоянно си вдигам веждите и имам много гадна и дълбока бръчка на челото.
    в интерес на истината, не съм търсела клипчета, но аз самата преди да тръгна, се бях информирала доста и се оказа, че има много снимки и книги с подробна инструкция, но не е като практиката, защото виждаш всяко движение на лицевата мускулатура не само на себе си, а и на инструкторката, която ти прави индивидуална програма. Тъй-като на края на месеца ще си идвам в Плд мога да ти ги дам материалите, които аз имам и ще са ти много от полза.

Ако желаеш бих могла и да ти дам имейл на мадамата, за да си направиш професионлна консултация, не мисля, че ще откаже ..но определено си струва да се инвестира и в тази насока, защото забелявам много млади хора, с готини дрехи, прически и...някоя дълбока грозна бръчка, разваляща общия фасон сега..а след 5 години.......

а някой може ли да ми каже как да отворя тривитаминола ?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    в интерес на истината, не съм търсела клипчета, но аз самата преди да тръгна, се бях информирала доста и се оказа, че има много снимки и книги с подробна инструкция, но не е като практиката, защото виждаш всяко движение на лицевата мускулатура не само на себе си, а и на инструкторката, която ти прави индивидуална програма. Тъй-като на края на месеца ще си идвам в Плд мога да ти ги дам материалите, които аз имам и ще са ти много от полза.

Ако желаеш бих могла и да ти дам имейл на мадамата, за да си направиш професионлна консултация, не мисля, че ще откаже ..но определено си струва да се инвестира и в тази насока, защото забелявам много млади хора, с готини дрехи, прически и...някоя дълбока грозна бръчка, разваляща общия фасон сега..а след 5 години.......
    Да, бих искала имейла и името й Аз си мислех да си изхакам хиалуронова киселина по-нататък, ама това ми се вижда по-умно.
    Ти колко време го правиш и има ли видимо подобрение?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Green_bubble gum^^ Виж мнението
    а някой може ли да ми каже как да отворя тривитаминола ?
    ъм аз направо махам това сивото и гумичката после ми стои като капачка ( под това сивото има гумичка - не знам дали знаеш) иначе го режа с ножица и дърпам и то като падне едно парченце после останалото сиво лесно се маха

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Green_bubble gum^^ Виж мнението
    Здравейте ^.^ и аз ще се присъединя към вас , въпросът ми е с какво мога да комбинирам тривитаминола в маска и в какво съотношение ?
    всичко,което е в началото на темата,количество - зависи колко ти е дълга косата

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, бих искала имейла и името й Аз си мислех да си изхакам хиалуронова киселина по-нататък, ама това ми се вижда по-умно.
    Ти колко време го правиш и има ли видимо подобрение?

Пиши ми на лична, за да ти дам имейла, защото не знам дали не е в противоречие с правилата на форума..иначе веднага и го давам тук ако няма да ми сложат бан
    Аз ходя от 4 месеца и съм страшно доволна (пу-пу-пу . Мадамата е млада и е за природната козметика и методи, на принципа "колкото по-късно се намеси скалпел, ножица или игла , толкова по-добре". А и разбрах, че тя е била и на специални курсове в Германия и ползва чуждестранна литература и консултация с неин приятел, роднина или и аз не разбрах какъв и е точно.., но е лицево-челюстен хирург, практикуващ в чужбина.
    Да, със специално изготвени упражнения и програма, наистина се заличават, стига да си ги изпълняваш редовно.

Голям фен Аватара на Deni_028
    Някой ползвал ли е сухия шампоан на Шаума и какво мислите за него? Много бързо ми се омазняват корените и мисля да си го взема, но първо да чуя мнения.

Голям фен Аватара на monroe999
    този път реших да си намажа цялата коса със стимуланта, а не като преди само в корените, а по дължината зехтин

Айде да си пусна снимки на косицата..

http://prikachi.com/images/675/5991675k.jpg - лято 2012 (тука на тая снимка като си видях краищата и веднага се подстригах )
    http://prikachi.com/images/677/5991677h.jpg - Началото на януари като тръгнахме на училище.. Понеже днес не можах да си снимам косата както трябва и не й се вижда формата, да ви кажа, че ми е нещо средно между тази и предната снимка ;д
    http://prikachi.com/images/674/5991674p.jpg - Къдравичка ;д Моля да не се обръща внимание на вежите, не знам защо изглеждат такива сиви като качих снимката.. На живо не е така. Правя ги по-естествени :X
    http://prikachi.com/images/676/5991676k.jpg - Кривих се днес да си снимам косата и това беше най-добрата снимка Имаше някакви снимки, дето даже ме нямаше на тях хахаха

Днес си подстригах връхчетата, направих си маската като онзи ден и ще се изкъпя по-късно..
    Момиче ^^

^Супер е, браво!

Аз пък се научих да си снимам косата сама.

^Много благодаря!

Е как Моята е дългичка и не мога да я хвана цялата.. Пък ако е под много голям наклон фотоапарата, нищо не си личи от косата.. Или хващам малко от нея.. Или както някои други снимки ми се получиха днес - въобще не се уцелвам и снимам плочките или килима
    Момиче ^^

Banned Мега фен
    ^ по първата снимка - харесва ми ама наистина връхчетата са ти били за подстригване. .за другите нищо не мога да кажа щото не са мн хубави снимките - накарай някой да те снима,иначе имаш блясък и ми изглежда добре браво

Супер фен Аватара на fizzyg
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Много ти е хубава! На всички снимки де,ама съкращавам поста.

Аз преди малко се изкъпах и пробвах маската на Денис(е) и чакам да ми изсъхне косата,ама май няма да стане скоро,дано не ми се приспи много,защото имам още час съхнене със сигурност
    И скоро трябва да пусна снимкии...ама още не съм се снимала

Благодаря ви и на двете! И определено трябва да накарам някой да ме снима, че голяма мъка сама и нищо не става... Днес, след като си махнах връхчетата, ми се разресваше толкова лесно косичката.. Много се радвам, че най-накрая ми остана време да го направя.. :Х След бала и екскурзията обмислям едни пластове да си направя, но ще видим, има време.. Влизам да отмия маската
    Момиче ^^

fizzyg, тъкмо това щях да пиша - че чакам снимки на косата ти. :X Направо ми взе думите.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Това мисля, че е вярно
    http://nie-jenite.com/4932/4-nachina...aste-po-barzo/

Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Това мисля, че е вярно
    http://nie-jenite.com/4932/4-nachina...aste-po-barzo/
    Нищо не ми излиза. :/

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    fizzyg, тъкмо това щях да пиша - че чакам снимки на косата ти. :X Направо ми взе думите.
    Хаха,да,трябва да се снимам вече.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Нищо не ми излиза. :/
    на мен ми излиза, 4 начина косата да растe по-бързо

момичета, случвало ли ви се е да си миете косата, ако предишния ден също сте я мили, но просто не ви харесва как изглежда и знаете, че каквото и да й направите, няма да изглежда както искате, ако не я измиете

Вече направих снимки,ама ще качвам довечера,защото в момента бързам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си