.
Отговор в тема
Страница 28 от 436 ПървиПърви ... 182425262728293031323878128 ... ПоследнаПърви
Резултати от 676 до 700 от общо 10898
    Голям фен Аватара на bubaduc
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Някой има ли представа откъде мога да си взема празни бутилки, пулвелизатор, малки бурканчета, etc? o.O Знам, че въпросът ми е омайващо тъп и все пак.
    Jumbo
    и са доста евтини
    You are everything baby ! ol baby !

ahahehha ;*

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Благодаря ви ^.^
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Мерси момичета за бързите отговори Друго да питам ( пак тъп въпрос ), след като съм изплакнала боята с вода, и измила със шампоан ( евентуално и нанесен балсам ако има такъв в опаковката ), има ли риск да изцапам кърпата с която си увивам мократа коса после, или възглавницата? Боята е цвят тъмно русо.
    Според мен няма да стане, особено ако си се измила добре (плакнеш, докато спре да излиза цвят и пяна) , особено при положение, че боята е руса. На мен лично само веднъж ми се е случвало да оставям боя по кърпата и то след няколко поредни къпяния. Боята беше червена , но забравих марката ...
    Иначе един бабешки съвет за закрепване на цвета е след като се измиеш със шампоан и балсам си полей косата с малко оцет (около 50г-100г зависи от дължината), разреден с вода и след това изплакни.

@PinkPan7her, мерси, може да пробвам

@4y4u_g, води се скраб за лице. На пипане е като гел с малки топченца вътре и мирише много вкъсно на прасковки. Махаш си грима и след това на мокро лице нанасяш от продукта. Масажираш известно време и след това изплакваш. Така всяка вечер, а може и сутрин. Моята кожа стана осезаемо по-гладка и мека след около 2 седмици, чак приятелят ми забеляза!
    Последно редактирано от Josefinne : 03-13-2013 на 10:28
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мерси момичета за бързите отговори Друго да питам ( пак тъп въпрос ), след като съм изплакнала боята с вода, и измила със шампоан ( евентуално и нанесен балсам ако има такъв в опаковката ), има ли риск да изцапам кърпата с която си увивам мократа коса после, или възглавницата? Боята е цвят тъмно русо.
    Не,няма да изцапаш нищо,следа като си измила боята, пък и цвета е светъл

Не знам дали е точната тема, но все пак..
    Имали ли сте от онея силиконовите подложки, от които уж не те боли толкова от високите обувки? Доволни ли сте били?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

на някоя да и се прави секс?

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    Не знам дали е точната тема, но все пак..
    Имали ли сте от онея силиконовите подложки, от които уж не те боли толкова от високите обувки? Доволни ли сте били?
    Майка ми и една съученичка имат, супердоволни са.

http://apteka.framar.bg/30030185/%D0...-%D0%BC%D0%BB- - нещо полезно )

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ами в момента съм със себорегулиращата емулсия на Авен. Като че ли бях по-доволна от Биодерма, но спряха рифайнъра. Вярно, лющех се от него, но ми матираше за 18 часа. Сега изтрайвам 12.
    благодаря
    Нов въпрос: каква соларна козметика бихте ми препоръчали?

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    За слънцезащитни продукти ли говорим? :Д Bioderma за тяло, Uriage- за лице.
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз само да кажа, че от слънцезащитния крем за лице на Авен изобщо не бях доволна.Със смесена/мазна кожа съм.Крема беше за такава кожа.Пълен ужас.След 10 мин. ти лъсва лицето и един такъв мазен и тежък. :\ :Д Някой да ми препоръча слънцезащитен за лице за моята кожа?

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Слънцезащитните на Avon са много хубави, майка ми такива ползвахме миналото лято и ни понесоха добре на кожата ( нейната е мазна, моята е нормална ).

Имам и аз едно запитване:
    Кой цвят за боя да избера 7ми или 8ми http://1.bp.blogspot.com/-2I-_0mPJ4t.../garnier+f.jpg
    Цвета на косата ми е: ( естествен не боядисвана никога ) - http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...63238377_n.jpg като към крайщата започва да прелива в да кажем тъмно русо - http://img3.ask.fm/assets/032/790/28...l/dsci0088.jpg
    Целта ми е да постигна цвят тъмно русо.
    Мерси предварително

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    Ъъъ, как ще получиш русо от кестеняво, и то без обезцветяване (или там каквото се казваше)?
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Предложете ми сайт, в който да се продават дамски ризи с 3/4 ръкав и да са малко по-така, а не като от едното време

DragonLady днес точно ми правиха косата от подобен цвят до най-тъмно русо,което според мен си е направо шоколадово,но...ще видя утре на слънце как е.Боядисваха ме в салон Нуши и смесиха две бои на Гарниер и ги нанесоха на леееко обезцветена със Саяс.Косата ми не се изтощи,косъмът и лъскав и жив.Момичето което ме прави се обучава в момента и си плащаш само консумативите.До нея през цялото време има хора,които и казват какво да прави,така че няма да останеш без коса :д Цветът стана много равномерен и хубав,само дето е малко по-тъмен от желания от мен

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    благодаря
    Нов въпрос: каква соларна козметика бихте ми препоръчали?
    Под "соларна" аз разбирам за солариум, не за слънчеви лъчи? Ако да, препоръчвам тези
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Град
    Варна
    NqkfaNikakva21 обецветител няма да използвам понеже косъма ми е тънък и ще ми изгори цялата коса, после за нищо няма да става и ще мяза на плява.
    vampire_girl_ тоест според теб би било по-добре да взема по светлият цвят, за да получа желаният тъмно рус резултат или аз грешно теразбирам?

Супер фен Аватара на paradosou
    JoLLiE92, точно, трябваше да уточня. Ти ползвала ли си ги?

Голям фен Аватара на monroe999
    какъв крем използвате вечер след като си почистите и измиете лицето? обикновен дневен или? препоръчайте ми някакво обикновено хидратиращо кремче, защото не ми се дават още 20лв. за отделен нощен крем

Супер фен Аватара на NqkfaNikakva21
    NqkfaNikakva21 обецветител няма да използвам понеже косъма ми е тънък и ще ми изгори цялата коса, после за нищо няма да става и ще мяза на плява.
    vampire_girl_ тоест според теб би било по-добре да взема по светлият цвят, за да получа желаният тъмно рус резултат или аз грешно теразбирам?

Ама как очакваш да получиш по-светло от твоето? Какво остава с такава масова марка ..
    Весииии

Една Любов, Една Борба, Един Отбор

Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    какъв крем използвате вечер след като си почистите и измиете лицето? обикновен дневен или? препоръчайте ми някакво обикновено хидратиращо кремче, защото не ми се дават още 20лв. за отделен нощен крем
    Аз използвам това, което използвам преди да се гримирам. Много ми харесва, попива бързо и ми хидратира много добре https://www.google.bg/search?hl=bg&s...ml%3B314%3B192
    Момиче ^^

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NqkfaNikakva21 Виж мнението
    Ама как очакваш да получиш по-светло от твоето? Какво остава с такава масова марка ..
    Това, че марката е масова, не я прави лоша или некачествена. Това което очаквам е известляване на цвета на косата ми, а какъв точно ще е резултата никой не знае, но промяна 100% ще има, няма как да няма.

Според мен е най-добре да отидеш на място и да питаш.Ще ти покажат едни каталози с кичури на които ще им покажеш какво точно искаш и някоя от по-опитните фризьорки ще ти каже какво точно да си купиш,а тази която се обучава само ще нанесе боята и то под наблюдение.Ако ще се боядисваш сама,нищо няма да изгубиш да го направят в салона.
    Ако никога не ти е боядисвана косата може и да хване без обезцветяване.Сега се замислям,че на корените ми сложиха направо боята и стана добре.

Град
    Варна
    Никога не е боядисвана. Ще ме боядисва моя приятелка, която от много години се боядисва сама в къщи, само че с лореал ( то гарниер им е дъщерната фирма ), абе направо вече и за професионалист може да мине

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    JoLLiE92, точно, трябваше да уточня. Ти ползвала ли си ги?
    Исках да си вземам с едно момиче голямата туба, тя е 30лв, но тя нещо се отказа и ще си вземам следващия път пликчето, то е 6. Но тея знам, че са най-добрите. Освен тях ползвам и едни ампули, които са само за лице.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Някой използвал ли е боята на Лореал за "омбре" ефект?
    Споделете мнения

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си