- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Благодаря ви ^.^
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Според мен няма да стане, особено ако си се измила добре (плакнеш, докато спре да излиза цвят и пяна) , особено при положение, че боята е руса. На мен лично само веднъж ми се е случвало да оставям боя по кърпата и то след няколко поредни къпяния. Боята беше червена , но забравих марката ...
Иначе един бабешки съвет за закрепване на цвета е след като се измиеш със шампоан и балсам си полей косата с малко оцет (около 50г-100г зависи от дължината), разреден с вода и след това изплакни.
@PinkPan7her, мерси, може да пробвам
@4y4u_g, води се скраб за лице. На пипане е като гел с малки топченца вътре и мирише много вкъсно на прасковки. Махаш си грима и след това на мокро лице нанасяш от продукта. Масажираш известно време и след това изплакваш. Така всяка вечер, а може и сутрин. Моята кожа стана осезаемо по-гладка и мека след около 2 седмици, чак приятелят ми забеляза!
Последно редактирано от Josefinne : 03-13-2013 на 10:28
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не знам дали е точната тема, но все пак..
Имали ли сте от онея силиконовите подложки, от които уж не те боли толкова от високите обувки? Доволни ли сте били?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Майка ми и една съученичка имат, супердоволни са.
http://apteka.framar.bg/30030185/%D0...-%D0%BC%D0%BB- - нещо полезно)
За слънцезащитни продукти ли говорим? :Д Bioderma за тяло, Uriage- за лице.
Everything changes, but beauty remains ...
Аз само да кажа, че от слънцезащитния крем за лице на Авен изобщо не бях доволна.Със смесена/мазна кожа съм.Крема беше за такава кожа.Пълен ужас.След 10 мин. ти лъсва лицето и един такъв мазен и тежък. :\ :Д Някой да ми препоръча слънцезащитен за лице за моята кожа?
Слънцезащитните на Avon са много хубави, майка ми такива ползвахме миналото лято и ни понесоха добре на кожата ( нейната е мазна, моята е нормална ).
Имам и аз едно запитване:
Кой цвят за боя да избера 7ми или 8ми http://1.bp.blogspot.com/-2I-_0mPJ4t.../garnier+f.jpg
Цвета на косата ми е: ( естествен не боядисвана никога ) - http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphoto...63238377_n.jpg като към крайщата започва да прелива в да кажем тъмно русо - http://img3.ask.fm/assets/032/790/28...l/dsci0088.jpg
Целта ми е да постигна цвят тъмно русо.
Мерси предварително
Ъъъ, как ще получиш русо от кестеняво, и то без обезцветяване (или там каквото се казваше)?
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Предложете ми сайт, в който да се продават дамски ризи с 3/4 ръкав и да са малко по-така, а не като от едното време![]()
DragonLady днес точно ми правиха косата от подобен цвят до най-тъмно русо,което според мен си е направо шоколадово,но...ще видя утре на слънце как е.Боядисваха ме в салон Нуши и смесиха две бои на Гарниер и ги нанесоха на леееко обезцветена със Саяс.Косата ми не се изтощи,косъмът и лъскав и жив.Момичето което ме прави се обучава в момента и си плащаш само консумативите.До нея през цялото време има хора,които и казват какво да прави,така че няма да останеш без коса :д Цветът стана много равномерен и хубав,само дето е малко по-тъмен от желания от мен
NqkfaNikakva21 обецветител няма да използвам понеже косъма ми е тънък и ще ми изгори цялата коса, после за нищо няма да става и ще мяза на плява.
vampire_girl_ тоест според теб би било по-добре да взема по светлият цвят, за да получа желаният тъмно рус резултат или аз грешно теразбирам?
JoLLiE92, точно, трябваше да уточня. Ти ползвала ли си ги?![]()
какъв крем използвате вечер след като си почистите и измиете лицето? обикновен дневен или? препоръчайте ми някакво обикновено хидратиращо кремче, защото не ми се дават още 20лв. за отделен нощен крем![]()
Аз използвам това, което използвам преди да се гримирам.Много ми харесва, попива бързо и ми хидратира много добре https://www.google.bg/search?hl=bg&s...ml%3B314%3B192
Момиче ^^
Според мен е най-добре да отидеш на място и да питаш.Ще ти покажат едни каталози с кичури на които ще им покажеш какво точно искаш и някоя от по-опитните фризьорки ще ти каже какво точно да си купиш,а тази която се обучава само ще нанесе боята и то под наблюдение.Ако ще се боядисваш сама,нищо няма да изгубиш да го направят в салона.
Ако никога не ти е боядисвана косата може и да хване без обезцветяване.Сега се замислям,че на корените ми сложиха направо боята и стана добре.
Никога не е боядисвана. Ще ме боядисва моя приятелка, която от много години се боядисва сама в къщи, само че с лореал ( то гарниер им е дъщерната фирма ), абе направо вече и за професионалист може да мине![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой използвал ли е боята на Лореал за "омбре" ефект?
Споделете мнения![]()