.
Отговор в тема
Страница 137 от 167 ПървиПърви ... 3787127133134135136137138139140141147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 401 до 3 425 от общо 4162
    Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    значи, добре, че съм аз :д

мисля, да си лягам.. нда, въпреки, че спах до към 12, пак ми се доспа от рано и по-добре да си легна сега, защото иначе сутринта ще си проспя алармата като нищо
    лека нощ ^________^
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Лека

Град
    On The Wall xDD

йее, днес излезе видеото и е станало супер
    а и какво друго да се очаква от Wax :3

днешния ден го отбелязвам като едновременно спрял и продуктивен.. нещо като 50/50
    продуктивен, защото си имам 6 по физическо, 6 по биология и 5 по математика(и 6 можеше да е, обаче с госпожата взаимно не се харесваме)
    а спрял, защото цял ден с една приятелка се държим като бавноразвиващи се олигофрени и дори понякога не се осъзнаваме :д .. плюс това ни е налегнала някаква страшна скука и само гледаме с какво да се разсеем малко
    сега трябва да пиша есе за утре, а изобщо не ми се занимава.. добре поне, че си го почнах в час и съм се насочила нанякъде..
    трябва и да си направя програмата с тренировките за другата седмица.. и да почета малко от книгата на Пратчет, която почнах преди месец, обаче все не си намирам време за нея..
    също така, реших, че трябва да си купя слънчеви очила, защото в последно време е доста слънчево и очите ми се скапват малко по малко.. а и се влюбих в едни очила, което май е по-водещ фактор :д

fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Много натоварен график имаш е

Град
    On The Wall xDD
    тaка си е... преди малко привърших с тренировката, обаче сега не ми остана време да чета..
    трябва някак си да си разпределя времето, така че да стига за всичко, а това ще е доста сложно :/
    есето е почти готово.. писах доста несвързано, но се надявам госпожата да схване идеята :д
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Град
    On The Wall xDD
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Супер фен Аватара на FasterBeach

Град
    On The Wall xDD
    ааррргхх :х
    днес сутринта се събудих с мега зачервеното лице, едното ми око беше подуто, все едно съм се била с някой.. въпреки това, реших да отида на училище, но това определено не беше добро решение и след първия час ходих до личната.. тя ми изписа някакви лекарства и ми каза, че в близките 10 дни не трябва да ям нищо сладко/яйца/плодове, не трябва да се гримирам, не трябва да си чистя лицето с нищо друго, освен с вода и ще мога да ходя на даскало чак в понеделник -___-
    всъщност до обяд всичко се оправи, но окото ми още е подпухнало и боли :с
    добре поне, че ми оправиха нета, защото имаше някаква повреда, та утре сигурно ще си правя филмов маратон по пижама all day long.. така и така не мога да излизам, поне да си се забавлявам самостоятелно :д
    плюс това, се отървах от утрешния тест по химия, което е добре, защото така или иначе нямах намерение да уча за него
    пф.. не стига, че си имам и други проблеми на главата, ами сега и това.. just my luck i guess >.<
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Мега фен Аватара на RagioL
    Да нямаш някаква алергия или нещо подобно?

Град
    On The Wall xDD
    нда, казаха, че било някаква алергична реакция, обаче няма от какво.. дано се оправя по-скоро
    сега си пия поредното хапче.. сигурно, ако продължа така няколко дни, ще предрусам :д
    както и да е..
    вие как сте? : )
    *ако изобщо вече има кой да ми поглежда темичката от време на време*

fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Е поне се отърва от дск

Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    Е поне се отърва от дск
    жена ти е болна, въобще не й е до това сега
    а и аз съм от хората, които предпочитат да ходят на даскало, от колкото да си киснат вкъщи, така че го смятам като минус :/
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Е ще си направиш филмов маратон.. А пък и сега времето стана шибано и духа много вятър така че го приеми като +, а пък и ще се оправиш скоро

Град
    On The Wall xDD
    нда, сега навън вали страшно силно
    а колко е яко да се гледат филми, докато навън вали :3
    дъждът е най-якото нещо, което пада от небето, освен захарния памук, обаче кога за последно е падал захарен памук от небето? :д
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

А нз аз скоро не съм виждал

Град
    On The Wall xDD
    А нз аз скоро не съм виждал
    нямаш представа какви неща може да видиш, ако ми влезеш в главата, и определено дъждът от захарен памук ще ти е най-малкото нещо, за което да се притесняваш
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Не се съмнявам в възможностите на въображението ти

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    нда, казаха, че било някаква алергична реакция, обаче няма от какво.. дано се оправя по-скоро
    сега си пия поредното хапче.. сигурно, ако продължа така няколко дни, ще предрусам :д
    както и да е..
    вие как сте? : )
    *ако изобщо вече има кой да ми поглежда темичката от време на време*

Средно добре съм.

Супер фен Аватара на FasterBeach

Град
    On The Wall xDD
    ^nice one

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Средно добре съм.
    радвам се за теб ^^

гледах 'Pineapple Express' и честно казано останах леко разочарована, но пък имаше и добри моменти
    свалили са 'Seven Psychopats' от замунда :/ .. those bastards
    може да го има в арена, нда
    изгледах и около 6-7 епизода на That 70's Show :3
    имаше слухове, че ще му правят продължение и ще е нещо като That 80's Show, но не вярвам да е със същите актьори и едва ли ще е толкова интересно..
    напоследък комедийните сериали съкват отвсякъде -___-

окото ми вече си е наред.. йее ^^
    чудя се, дали да си легна, или да гледам филм.. или да почета малко
    може пак да гледам 'Paul'.. гледала съм го само веднъж, точно след като излезе и от тогава не съм, но филма е епичен и трябва да се гледа поне няколко пъти.. и Пол има страхотни сини очи, нищо, че е извънземно :3
    или да гледам нещо на Pixar
    или 'Star Trek' ... мне, него го гледах пак наскоро
    защо няма филм за The Flash? или за Wonder Woman, She Hulk, Hawkeye, Swamp Thing, Plastic Man, Shazam... биха станали хубави филми.. има ли филм за Aquaman? знам, че има за The Green Arrow, обаче то е сериал и не вярвам да е интересен
    тази година излиза най-новия филм за Superman.. и съдейки по трейлъра, ще бъде доста готин ^^
    тази година излизат супер готини филми..
    наскоро гледах пак 'The Incredible Hulk' с Ед Нортън и забелязах страшно много грешки и неща, за които изобщо не са помислили.. като например, в един момент е слънчев ден, а в следващия, вали пороен дъжд и е вечер.. мъничко е, обаче си дразни -__-
    точно като във 'Step Up 2: The Streets', където накрая шапката на Moose се върти самостоятелно :д
    сега се сетих какъв провал беше 'Step Up Revolution' ... като изключим танците, сюжета беше под всякаква критика, мацката съкваше, Moose се появи само за последния танц за около 20 секунди, не помня, дали Twitch беше там, но след като не помня, едва ли е бил.. а Twitch заслужава да е в the spotlight, но това е отделен въпрос/бях за него в SYTYCD, така че съм пристрастна/..

лол, този пост стана много дълъг, което пък ми гарантира, че никой няма да го прочете, така че ще си пиша на воля :д
    *some girl's problems* лекарката ми каза, че не трябва да се гримирам поне една седмица, дори и една спирала не може да си сложа/което принципно е почти единственото нещо, което използвам, заедно с очна линия sometimes, гланц и молив за очи/... добре поне, че съм си хубава и без грим(самочувствието up high), обаче дори само едната спирала прави чудеса.. girls will know ;d
    не мога да разбера момичетата на моята възраст, защо си съсипват кожата с фон-дьо-тен, коректор и какви ли още не шитове, които си слагат по лицата.. като станат на по 30 ще имат бръчки, ще дават луди пари за ботокс и лицата им ще са безизразни.. като на Кристен Стюарт, само че нейното си е по рождение :д
    в днешно време всички искат това, което нямат.. младите искат да изглеждат по-големи, те пък от своя страна искат да изглеждат по-млади, богатите искат да имат истински приятели, нормалните хора искат парите на богатите и за тях биха си продали душата, ако няма какво друго.. защо просто хората не се задоволяват с това, което имат и не са щастливи, че поне имат нещо? idiots

мислех си, че от месец не съм променяла нищо в себе си.. реших да си оставя косата намира вече, защото в момента има около 3-4 цвята на нея, а за рязане не смятам и да мисля, защото изчислих, че до лятото вече ще ми се води дълга, а както описаните по-горе, хората с къса коса искат да имат дълга/поне момичетата/.. бях обратното преди около година и нещо.. ех, спомени :д
    та, все още не съм решила на какво точно ще се дължи промяната.. знам само, че трябва да е нещо грандиозно и запомнящо се.. разбира се, в добрият смисъл на всичко това
    трябва да преоткрия нещо ново за себе си.. от там и ще ми дойдат някакви малко по-creative идеи и ще се получи

имам нужда от ново хоби.. като цяло, от нещо занимателно, интересно и нещо, от което никога да не ми става скучно.. мислех да се запиша на баскет, обаче съм страшно непохватна и май ще пропусна..
    по едно време щях да се записвам и в доброволните програми от типа 'ученици обучават ученици'.. даже още си пазя визитката на сдружението С.У.П.Е.Р , обаче и това нещо не ме радва.. но си го оставям като алтернатива
    сега единственото продуктивно нещо, което правя след училище, са тренировките/които между другото дават доста добър резултат, just sayin'/
    станала съм activeless >.<
    страшно много искам и да ходя на уроци на барабани в Rock School, обаче едната ми стипендия и джобните общо ще ми стигнат за макс 3-4 урока на месец
    а и както не ме бива в спестяването на пари.. няма смисъл..
    преди много исках и да ходя на уроци в The Center или U-Move, обаче тези от The Center са някакви страшни снобари и нямат кой знае какъв синхрон, а от U-Move не съм гледала нищо, но пък един приятел е там от доста време, а той е готин и не се е оплаквал, така че може и там да е по-добре
    пф, не знам.. аз съм доста всестранно насочена личност и е трудно да се откажа от повече неща, в името на само едно от тях.. точно колкото е трудно, да избереш само един вид конфитюр за палачинките, когато имаш избор от всякакви видове..
    на съм яла палачинки от лятото о.о
    омг, ще е адски вкусно ако правят палачинки с фъстъчено масло и сладко от череши.. ще е комбинация от 3 от най-любимите ми вкусове евър.. а ако добавят и сирене, ще е просто страхотно.. *ом ном ном*

//tl:dr
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Слагат си гримове, защото лицата им приличат на миш-маш (това с яйцата ако не се сещаш )
    Промяна и то голяма е ако почнеш да се обличаш като чалгарка и почнеш да слушаш само чалга
    Тенис на маса е яка работа, запиши се или ходи някъде където има маси и се разцъквай
    И да прочетох ти целия пост

Град
    On The Wall xDD
    И да прочетох ти целия пост
    good ;d
    обичам миш-маш.. защо ме подсети, не трябва да ям яйца поне 10 дни а сега ми се дояде миш-маш
    обичам храни с готини имена :3

сега си тегля 'The Dark Knight Rises' и отивам да си правя пуканки :>
    след около 2 часа и нещо се очаква включване с впечатленията ми от филма /i hope it's a good one/
    c'ya ^^
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Фен си на марвъл а.

Уж щеше да казва как е филма какво стана ..

Град
    On The Wall xDD
    Тролче, имам чувството, че това е единствената емот-икона, която използваш.. и то постоянно :д

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Фен си на марвъл а.
    dude, не ме разочаровай така :/
    да, фен съм на Marvel, обаче Batman е на DC... все едно да кажеш, че и Superman е на Marvel

за филма.. останаха ми около 40 минути до края, но не издържах до края и заспах.. филма е хубав, обаче нещата се развиваха доста бавно и на Крисчън изобщо не му отива да е с брада(което е странно, казано от мен, защото хората с брада са яки, обаче той не беше/...
    Анн Хатауей е определено е добър избор за The Cat Woman.. от сегашните актриси едва ли някоя ще изиграе по-добре ролята/освен Холи Бери, разбира се, но на нея малко и мина времето... but still sexy thou'/
    Гледала съм Том Харди и в други филми и принципно знам как му звучи гласа, обаче като го чух, първият път като имаше негова сцена, ми стана адски смешно.. беше като герой от Looney Tunes :д ... иначе добре се справя засега и определено доста добре ступа Batman, но ofc не може да се сравнява със Жокера
    Bane прави всичко за пари, а при The Joker "it's not about the money, it's about sending a message"
    а това със затвора, където се е родил Bane ми беше някак си малко в повече..
    и Алфред изобщо не трябваше да си тръгва, макар че Брус си е разглезен и трябва да се научи да живее без него, обаче Алфред му е най-близкия човек и трябва да е до него в кофти моменти
    и защо Joseph Gordon-Levitt беше ченге.. през цялото време от както е излязъл филма, си мислех, че той е Робин, а той е просто една свястна кука.. but why?

*засега няма как да имам точно определено мнение за филма като цяло, защото не съм го догледала целия.. мисля да го догледам преди да си легна, защото ако не друго, то поне успя да ме накара да заспя, което си е добро качество, стига да не става въпрос за филм от 'Кошмарите на Елм Стрийт' .. сериозно, недейте да сънувате Фреди.. това е най-неподходящият човек за сънуване.. добре, че се събудих навреме тогава*
    fear4o <--- май bro' xDD

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми