.
Затворена тема
Страница 46 от 155 ПървиПърви ... 364243444546474849505696146 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 126 до 1 150 от общо 3873
    Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Психея Виж мнението
    напоследък..т.е от 2-3 години това арганово масло е много прехвалено, не му отричам качествата, ама чак толкова..., да не говорим, че скоро видях в някакъв сайт 100мл био арганово масло -38 лв и щях да получа удар.....
    подкрепям..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аргановото масло е качествен продукт,ама честно казано кокосовото също ми действа много добре. А и е 5 пъти по-евтино. Ама и двете бих си ги купила отново със сигурност.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от silvi999 Виж мнението
    това с писането е така защото клавиатурата ми е скапана работа, не не ми харесва да е много далга, защото се изтощтава много,
    не ти е скапана просто пишеш явно на фонетика ...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от monroe999 Виж мнението
    някоя да е имала сърбеж и дразнене на скалпа от стимулнта? сега се сетих, че е възможно и то него да е,
    а не ми се иска да е от него, помага ми за растежа
    не..

Голям фен Аватара на monroe999
    пак започна много да ми пада косата, предложения? без стимуланта и тривитаминола, някакви ампули от аптеката? витамини, нещо?

Мега фен
    Град
    <3
    пак започна много да ми пада косата, предложения? без стимуланта и тривитаминола, някакви ампули от аптеката? витамини, нещо?
    http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...%D0%A58ml.html

употребяват се 2-3-4 месеца
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Аргановото масло е качествен продукт,ама честно казано кокосовото също ми действа много добре. А и е 5 пъти по-евтино. Ама и двете бих си ги купила отново със сигурност.
    да, така е, а и в Бг винаги на нещо като се каже, че е "хубаво" цените се надуват целенасочено.Преди 7 години с 2 приятелки си поръчахме от Мароко през френски сайт литър арганово масло и си го разделихме, тогава не бяхме в ЕС и ни го донесе един познат, защото доставката до Бг беше колкото цената на маслото.Тогава го взехме за салати, за готвене, защото пишеше, че е богато на витамини и мастни киселини. На етикета беше обозначено, че може да се използва освен в кулинарията и за козметични цели. Сурово, в салати е гадно, но във варени ястия не се усеща. Преди 2-3 години, когато стана "популярно" проверих каква му е цената и се оказа, че се е повишила с 50%. На етикетите на продукта в Бг много често съм виждала да пише "100% арганово масло за коса"-странно..ако е 100% масло, то не е само за коса, то е преди всичко за кулинарията и тогава за козметични цели.
    Ако сте решили да купувате такова масло, съветвам ви да се комбинирате с приятели и да поръчате от някой европейски сайт, доста по-изгодно ще е, а и качеството е гарантирано, защото тези сайтове имат във всички мрежи профили и клиентите там коментират продуктите им и е въпрос на престиж да предлагаш само най-доброто.
    Пиша го това, не за да се правя на интересна, а ме провокираха тия 100мл био арганово масло с безбожната цена от 38 лв без доставката. И за да не бъда голословна, ви показвам този сайт, където 100 мл истинско био арганово масло, студено пресвано, струва 7,50 евро, ако и доставката до Бг е толкова, пак е по-евтино от това, което предлагаха в един бг сайт....

http://www.kraeuterhaus.de/content.p...&keyword=argan

Аз ползвам арганово масло на,VALONA,много съм доволна, в началото когато отидох да живея в испания косата ми беше много къса
    до раменете, реших да я пусна по дълга и започнах да си тарся подходящти продукти за нея
    Отидох при моя позната която разбираше от всичко сварзано с косата, тя ми написа на лист какво трябва
    Да си купя за нацъфтели краищта за косопат за разтеж на косата всичко, не си спомням всичко което което ми написа
    Но някои нещта ползвам все ощте намерих шампоана които тя ми препоръча в бг. И все още си копувам от него
    Същто затоплен зехтин за краищтата, и много маски домашно направени,и така когато се пребрах в бг, след 3 години косата ми беше
    Почти до кръста, всички мои познати си мислиха че имам удължения в косата не можеха да повярват и така реших да си продължа някой процедури които си правех там. Имам записани доста домашни маски. Вчера правих с газ зехтин и оцет днеска ощте мириши но сега щте си направя друга по лека и щте си измия косата. щте се снимам и щте покажа снимки. Тази маска с газ и оцет е много полезна за косата. От едно време знам. Моята баба когато беше жива аз така сам я запомнила когато си миеше косата винаги си слагаше газ преди да я измие и после я изплакваше с оцет и вода. Тя цял живот имаше дълга коса и винаги я носяше на плитка щтот иначе и пречеше. Косата и беше под дупето къдрава винаги сам и се радвала на тази коса наистина беше хубава лъскава мека.

Мега фен
    Град
    <3
    Човек, правописа ти е под всякаква критика и не можеш да ми кажеш, че каквото и да ползваш, за да пишеш, ще се дължи на техническа грешка..

косопаТ
    който/които
    щт/шт
    кОпувам
    раЗтеж

и т.н..

бля..

По темата: Аз пък ползвам арганово масло от Ейвън и огромен ефект няма.

Преди 20 мин си поръчах професионалната маска за коса на Лореал от жълтата серия за силно изтощена коса и се надявам на чудо. Ако не - мЪного ще се разочаровам.
    По нататък ще си поръчам и крема за защита от топлина.. <3
    4XCOKИ

Аз ползвам арганово масло на,VALONA,много съм доволна, в началото когато отидох да живея в испания косата ми беше много къса
    до раменете, реших да я пусна по дълга и започнах да си тарся подходящти продукти за нея
    Отидох при моя позната която разбираше от всичко сварзано с косата, тя ми написа на лист какво трябва
    Да си купя за нацъфтели краищта за косопат за разтеж на косата всичко, не си спомням всичко което което ми написа
    Но някои нещта ползвам все ощте намерих шампоана които тя ми препоръча в бг. И все още си копувам от него
    Същто затоплен зехтин за краищтата, и много маски домашно направени,и така когато се пребрах в бг, след 3 години косата ми беше
    Почти до кръста, всички мои познати си мислиха че имам удължения в косата не можеха да повярват и така реших да си продължа някой процедури които си правех там. Имам записани доста домашни маски. Вчера правих с газ зехтин и оцет днеска ощте мириши но сега щте си направя друга по лека и щте си измия косата. щте се снимам и щте покажа снимки. Тази маска с газ и оцет е много полезна за косата. От едно време знам. Моята баба когато беше жива аз така сам я запомнила когато си миеше косата винаги си слагаше газ преди да я измие и после я изплакваше с оцет и вода. Тя цял живот имаше дълга коса и винаги я носяше на плитка щтот иначе и пречеше. Косата и беше под дупето къдрава винаги сам и се радвала на тази коса наистина беше хубава лъскава мека.
    Хубаво, че ти е пораснала толкова косата, ама може ли да си толкова неграмотна?!?!

Сори за спама, не се сдържах.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Всяка коса с начална дължина до раменете, оставена 3 години без да се подстригва и без маски ще стане до кръста....
    Що се отнася до убеждението ти, че честата употреба на газта е много полезна за косата....хм, не мога да се съглася...

Banned Мега фен
    о.О правописа е ужасен.. избоде ми очите ... и браво,но не че нещо ама 3 години, от раменете до кръста, не виждам кое е толкова учудващото .......

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Човек, правописа ти е под всякаква критика и не можеш да ми кажеш, че каквото и да ползваш, за да пишеш, ще се дължи на техническа грешка..

косопаТ
    който/които
    щт/шт
    кОпувам
    раЗтеж

и т.н..

бля..

По темата: Аз пък ползвам арганово масло от Ейвън и огромен ефект няма.

Преди 20 мин си поръчах професионалната маска за коса на Лореал от жълтата серия за силно изтощена коса и се надявам на чудо. Ако не - мЪного ще се разочаровам.
    По нататък ще си поръчам и крема за защита от топлина.. <3
    който/които - не съм съгласна преди като ползвах кирилизатора точно който/които ми ги праскаше както си иска

silvi999, мисля, че Спиндерман има роля в обучението ти по правопис, съжелявам, не се обиждай, но...

момичета, отдавна искам да си взема по-хубав шампоан, сега се чудя между тези:
    ApHogee
    Alfaparf
    Lakme
    Matrix

ако някой е ползвал някой шампоан или друг продукт на тези марки, моля да ми даде мнение!
    извинявам се, ако постът ми е прекалено досаден
    Последно редактирано от monroe999 : 03-18-2013 на 15:04

Banned Мега фен
    Лакме,матрикс - доста положителни мнения като цяло и за двете марки съм чувала що се отнася до шампоани ( а и не само)

аз също, но и за ApHogee и Alfaparf също, всъщност Goldwell и Wella не ме влекат толкова, махам ги от списъка

Фризьорката ми ми е мила косата с Матрикс и стана.. Леле.. <3 И не са много скъпи.. Има и еднолитрови шишета по около 20 лева някъде..
    Момиче ^^

да, аз точно еднолитрови гледам на тези марки, 20-30лв. са, което си е супер, благодаря Ви!
    приемам и още мнения!

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Moмичета, взех си маската на Денис с жълтата капачка. Само на мен ли ми мирише странно ?
    Също така и този шампоан: http://www.marvi.bg/pr_images/201205...e-shampoan.jpg
    Ако има доволни да споделят
    Сега ще се намажа със стимуланта и ще седя колкото мога повече.

едит: На маската пише,че е за бърз растеж?! Нали се слагаше само по краищата ?
    Последно редактирано от katii : 03-18-2013 на 16:21
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Цитирай Първоначално написано от katii Виж мнението
    Moмичета, взех си маската на Денис с жълтата капачка. Само на мен ли ми мирише странно ?
    Също така и този шампоан: http://www.marvi.bg/pr_images/201205...e-shampoan.jpg
    Ако има доволни да споделят
    Сега ще се намажа със стимуланта и ще седя колкото мога повече.
    последните седмици се мажа със стимулнат, после абсолютно същия шампоан и същата маска

Град
    София
    Хахаха, яко И какъв е резултата, доволна ли си ? )

Град
    София
    silvi999, мисля, че Спиндерман има роля в обучението ти по правопис, съжелявам, не се обиждай, но...

Как да махна боя за коса от косата си ??

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    С обезцветител, ама не ти препоръчвам. Мноого ще ти изтощи косата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си