.
Отговор в тема
Страница 33 от 436 ПървиПърви ... 232930313233343536374383133 ... ПоследнаПърви
Резултати от 801 до 825 от общо 10898
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Момичета, кои от вас чистят вкъщи примерно банята или мият съдовете с гумени ръкавици? Сещате се, онези жълтите като по филмите ;д Помагат ли ви да си запазите ноктите?
    Помагат. За чиниите има и едни четки, които се пълнят с веро и пускат по малко и чистят, така не си докосваш пръстите до чинията и препарата.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мм, супер, значи да си взема ;д Мерси
    Момиче ^^

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от arsenalllbaby Виж мнението
    Ами, не мисля, че ще сгреши с някой от тези кремове.

Момичета, кои от вас чистят вкъщи примерно банята или мият съдовете с гумени ръкавици? Сещате се, онези жълтите като по филмите ;д Помагат ли ви да си запазите ноктите?
    Малчо, аз ползвам найлонови торбички от тези без дръжки- късам си повече в Билла или Кауфланд . И после отиват в коша

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Nadqvam se nqkoi ot vas da mi pomogne imam vapros, 4ydq se dali sum bremenna . Na 10/02.2013 s priqtelq mi pravihme seks i toi ima podozreniq 4e e svar6il v men, sled tova oba4e na 13.02.2013 mi doide cikala, s prodaljitelnost 5 dena, dva dena sled kato mi svar6i cikala az napravih test i be6e otricatelen. Makar 4e mi doide sled poloviq akt se pritesnqvam, za6toto ve4e e mart mesec , 13ti otdavna mina a az o6te nqmam cikal, v4era pravih test i pak be6e otricatelen. Nqmam simptomi, leko samo me nabolqvat gardite. Dali testa e sgre6il, za6toto be6e ot levche Lady test se kazva? Blagodarq vi predvaritelno za otgovora!

Повече от фен
    Не си бременна.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    В момента косата ми е черна (боядисвана с безамонячна боя) и при всяко измиване пяната посинява/почернява и тук там на слънце едваааааааа се забелязва предишния ми цвят, но както и да е..
    Въпроса ми е, ако при следващото боядисване я боядисам с този цвят http://www.lorealparisbulgaria.com/i...62/HCo1_22.jpg дали ще хване нещо? Дори само отенък да е..
    Ами, може и да хване някакъв оттенък, особено в корените и там, където боята се е поизмила, но няма да ти стане буйно червена. Вземи си боя Syoss или Лореал Preference (те са по-силни) и то някакъв по-светло червен цвят - примерно 67 или 76, за да ти хване повече червено (все пак черното доста ще потъмни цвета.
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Banned Мега фен
    хора може ли темата на едно момиче,което скоро искаше да и се пращат дрехи и т.н. ? или профила ?

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Josefinne Виж мнението
    Ами, може и да хване някакъв оттенък, особено в корените и там, където боята се е поизмила, но няма да ти стане буйно червена. Вземи си боя Syoss или Лореал Preference (те са по-силни) и то някакъв по-светло червен цвят - примерно 67 или 76, за да ти хване повече червено (все пак черното доста ще потъмни цвета.
    Аз не искам да ми стане буйно червена. Аз искам да не е черна, защото се чувствам скучна.
    По-нататък във времето като си пооправя косата, ще я боядисам при фризьор/ка в хубаво рижаво! ^^
    А като й слагам масла/домашни маски, ще се поизмие по-бързо цвета, нали?
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на monroe999
    някой ползва ли СТЪКЛЕНА ПИЛА??? купих си една, ползвах я наколко пъти и на места вече не искаше да пили, та четох да се измие с вода, стана много гладка на места, никаква работа не върши, а би трябвало да не се захабяват?

Уф, аз имах отдавна една стъклена пила, много красива беше на външен вид хаха С едни преливащи се цветове ;д Но и на мен ми се изхаби след няколко ползвания. Не знам.. Аз ли съм объркала нещо или просто тия пили са смотани? Повече не си взех..
    Момиче ^^

Ми явно зависи каква е пилата. Имам една стъклена пила вече от 3 години и не е мръднала. Вече само с такава си пиля ноктите, другите ми се струват груби. Май Стар Нейлс се казваше магазина, от който си я купих..

Има разлика по принцип между стъклена и кристална. Не знам точно коя от двете имам. Мие се с вода след употреба и аз лично само си заглаждам отгоре ноктите с нея. Не е мръднала откак я имам обаче.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    Аз пък съм с една нааааай-обикновена, която от едната страна е по-груба, направо като шкурка ^^ (с нея си пиля ноктите, защото са твърди), а от другата е по-фина..
    Падна ми се преди много време от 'лъки гърл' и не е мръднала, а съм си оставила ноктите на нея..

ей такава ^^

Последно редактирано от ShtrudeL : 03-19-2013 на 14:39
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    а може ли да ми кажеш за колко пари г/д. иде реч ?
    Ами, аз си взех ваучери от Грабо и една процедура ми е 20 лв, доплащам 10 заради един гаф (поръчахме 8, пък то можело само по 2 на човек, та ни направиха голяма услуга, като разрешиха изобщо да се ползват и 8-те). Иначе една процедура е 80-100 кинта, зависи от мястото.

Една сесия трае 5 минути. Накрайникът е с площ 4.5 кв.см срещу 1 кв. мм за лазера, където всяко косъмче се обработва поотделно и е безкрайно досадно.

Голям фен Аватара на monroe999
    как ме е яд сега с тази пила

ShtrudeL very nice!
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ами, аз си взех ваучери от Грабо и една процедура ми е 20 лв, доплащам 10 заради един гаф (поръчахме 8, пък то можело само по 2 на човек, та ни направиха голяма услуга, като разрешиха изобщо да се ползват и 8-те). Иначе една процедура е 80-100 кинта, зависи от мястото.

Една сесия трае 5 минути. Накрайникът е с площ 4.5 кв.см срещу 1 кв. мм за лазера, където всяко косъмче се обработва поотделно и е безкрайно досадно.
    досадно викаш.. а болезнено ли е?
    А преди да се подложиш на всичкото това, трябва да минеш със самобръсначка, нали? :3
    4XCOKИ

Здравейте на всички.Имам за домашна да намеря къде е границата между тъжното и смешното в "Преди да се родя"на Ивайло Петров МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от lioni_98 Виж мнението
    Здравейте на всички.Имам за домашна да намеря къде е границата между тъжното и смешното в "Преди да се родя"на Ивайло Петров МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ!!!!
    объркАло си темата/раздела

+ тУва, таЗ тема звучи толко' приятно, че можеш и сама да си я напишеш.
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Абе, някой има ли идея колко струват термочашите в Старбъкс?
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    Като знам една напитка колко е, сигурно не по-малко от 15-20 лева.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny Виж мнението
    В Costa Coffee са по 15 лева, предполагам, че и в Старбъкс цената е подобна, ако не и същата ;д

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Супер, мерси ви много
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от lioni_98 Виж мнението
    http://www.referati.org/ivailo-petro...stta/12030/ref

@Щруд, щото поначало аз пуснах темата-идеята беше за всякаква помощ-от как се вари ориз, през Ивайло Петров и книгите му, през Лубутен, козметики, диети, момчета, момичета, готвене, чистене, пране и пр. ; та е попаднала на правилното място май
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    ShtrudeL, да ти кажа, че за рижавото ще трябва да почакаш да ти порасне косата на черното няма да хване, колкото и да го мъчиш. Аз се опитах от червено да мина на оранжево и нищо не стана. Оранжа според мен става само на русо или на небоядисвана коса. Иначе ти препоръчах по-светла боя, за да се вижда някакъв отенък иначе черното ще поеме цвета и нищо няма да личи.
    П.П. Як аватар!
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си