.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Това ,че си 12 клас, не ти е оправдание. П.п. Не се заяждам.
    Оооо, недей така, човек. Готви се ти за изпити за прием в медицинския и ми разправяй, че ходиш 3 пъти в седмицата на фитнес, зумба, мумба, бягаш, разхождаш се и тн + това ходя всяка събота и неделя на уроци, един свободен следобед нямам, просто се скапваш психически и в 7-8 вечерта къде да ти бягам и скачам навън, аз, ако мръдна петък/събота вечерта някъде, пак е добре Точно този тип упражнения напълно ме задоволяват откъм време и затова искам да издържа. Само не знам с колко големи шишета да си направя гирички. Днес използвах малки шишенца от минерална вода, защото нямах други 2 еднакви, освен това спонтанно стана "първата тренировка".

florescentia

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Цитирай Първоначално написано от xagonyx Виж мнението
    Оооо, недей така, човек. Готви се ти за изпити за прием в медицинския и ми разправяй, че ходиш 3 пъти в седмицата на фитнес, зумба, мумба, бягаш, разхождаш се и тн + това ходя всяка събота и неделя на уроци, един свободен следобед нямам, просто се скапваш психически и в 7-8 вечерта къде да ти бягам и скачам навън, аз, ако мръдна петък/събота вечерта някъде, пак е добре Точно този тип упражнения напълно ме задоволяват откъм време и затова искам да издържа. Само не знам с колко големи шишета да си направя гирички. Днес използвах малки шишенца от минерална вода, защото нямах други 2 еднакви, освен това спонтанно стана "първата тренировка".
    Аз също съм 12 клас,подготвям се за тойфел и сат , и за състезание по бодифитнес,даже ходя и на даскало и работя 10 дена в месеца. Тренирам всеки ден. Просто да тренирате не ви е приоритет,това е.

Цитирай Първоначално написано от marrcandy Виж мнението
    Аз също съм 12 клас,подготвям се за тойфел и сат , и за състезание по бодифитнес,даже ходя и на даскало и работя 10 дена в месеца. Тренирам всеки ден. Просто да тренирате не ви е приоритет,това е.
    Радвам се, че имаш време, аз лично имам 2 свободни часа (вечер най-често) и предпочитам да изляза с приятели, отколкото да ходя на фитнес. Химията и биологията са ми приеритет, не тренировките.

Моите шишенца също са с пясък, но не знам дали тежат достатъчно за ефективна тренировка. Не че ми е много лесно с тях, де. Сега се прибирам от даскло, ще хапна и след час/час и половина ще правя 2-ри ден

florescentia

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ох много ми е кофти, че вчера не мойах да си направя първата тренировка от ниво 2 днес го почвам

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си