.
Затворена тема
Страница 50 от 155 ПървиПърви ... 4046474849505152535460100150 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 226 до 1 250 от общо 3873
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Забелязах, че термозаитата ми е на привършване и сега съм в търсене на нещо друго. Но не искам да е термичен крем или масло...идеи?
    Спрей?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    ^ да, но какъв? Не искам да си вземам боклуци от сорта на Сайъс.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Защитен лосион от топлинната обработка.На Орифлейм е.То всичко си го пише на опаковката.
    хахаха изобщо не забелязах, че е на Орифлейм, извинявам се

^ да, но какъв? Не искам да си вземам боклуци от сорта на Сайъс.
    Алфапарф, Jalyd, Шварцкофп профешънъл, Лакме, Лореал проф. също май имат спрей.

Супер фен Аватара на fizzyg
    Защо не предпочиташ термозащитен продукт под формата на крем? На мен много ми допадат.

Споделям мнение за шампоана на Ив Роше,който скоро споменах,че си купих.
    Така,започвам с това,че е без парабени и че аромата му не е много приятен(точно на коприва си мирише,както и пише). Като действие върху косата ми усетих,че е по-плътна сякаш,определено има по-почистващо действие (отново-за каквото е предназначен) и също много голям плюс-не изсушата изобщо косата(което пък предполагах,че ще стане,защото е дълбоко почистваш и за мазна коса).

Banned Мега фен
    момичетаааа спешно !!!

на маслото ( кокосовото ) от орифлейм пише : да се сложи тупичката в топла вода за 1 мин. и да се нанесе на влажна коса за 1 МИН. и да се изплакне.. ми да ама аз си го сложих като маска ( като другите масла) и изненада... консистенцията му е точно като на кристалите,но като се размаже става някакво свежо ( абе мазна вода о.О ) не мога да го обясня.. лепка като кристалите,толкова е гъсто и т.н. ама като се сложи на косата изведнъж става като обикновено масло ( така се разнася) ми да ама няма и 1 мин. от както съм го нанесла и засъхна на косата ( косата ми стана леко твърда) и дори ръцете не си измих от него - попи в ръцете,а с обикновено кокосово не мога да си позволя тоя лукс и има нужда от миене защото малко или много е мазно. а това направо съм ей така о.О и се чудя сега да стоя ли както с другите масла или ? а да.. ръцете ми миришат на кокос и станаха по меки

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Защо не предпочиташ термозащитен продукт под формата на крем? На мен много ми допадат.
    Страх ме е ще прекаля с количеството и косата ми ще стане ужасна.

Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Алфапарф, Jalyd, Шварцкофп профешънъл, Лакме, Лореал проф. също май имат спрей.
    Спрях се на 3 http://www.feelunique.com/p/LOral-Pa...ct-Spray-170ml http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-i-tool-250-ml http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-shield-350-ml
    И зациклих, не знам кое да избера.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Уф препоръчайте ми шампоан, от който сте доволни.Много бързо ми се омазнява косата. Не знам какъв трябва да си взема, защото някои казват, че от тези за мазна коса започвало да се отделя още повече себум. :/

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момичетаааа спешно !!!

на маслото ( кокосовото ) от орифлейм пише : да се сложи тупичката в топла вода за 1 мин. и да се нанесе на влажна коса за 1 МИН. и да се изплакне.. ми да ама аз си го сложих като маска ( като другите масла) и изненада... консистенцията му е точно като на кристалите,но като се размаже става някакво свежо ( абе мазна вода о.О ) не мога да го обясня.. лепка като кристалите,толкова е гъсто и т.н. ама като се сложи на косата изведнъж става като обикновено масло ( така се разнася) ми да ама няма и 1 мин. от както съм го нанесла и засъхна на косата ( косата ми стана леко твърда) и дори ръцете не си измих от него - попи в ръцете,а с обикновено кокосово не мога да си позволя тоя лукс и има нужда от миене защото малко или много е мазно. а това направо съм ей така о.О и се чудя сега да стоя ли както с другите масла или ? а да.. ръцете ми миришат на кокос и станаха по меки
    Пише една минута, значи го махай, пък после мисли.

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    момичетаааа спешно !!!

Ами,стой още 20-30 мин и измий. Не знам защо така попива.Чак толкова бързо..

Страх ме е ще прекаля с количеството и косата ми ще стане ужасна.

Спрях се на 3 http://www.feelunique.com/p/LOral-Pa...ct-Spray-170ml http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-i-tool-250-ml http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...-shield-350-ml
    И зациклих, не знам кое да избера.
    Няма как да прекалиш.Няма да слагаш много наведнъж,а малко в началото и после наслагваш
    Лореалския ми термопротектор просто я заглажда (и предпазва, разбира се),не е мазен и не оставя мазен филм около косъма.

А от гореизброените този на Биосилк и Лакме ми изглеждат най-добри. Този на Лореал не е професионален,типа сайъс вероятно..

Banned Мега фен
    свърши тая вече... стоя още с него... ще стоя още 1 час някъде.. мерси иначе

Бадемово масло и зехтин. Намазах се към 4 часа.

Хората около мен започнаха да ми казват, че косата ми е станала много по-хубава, освен че е е пораснала. И аз забелязвам, че има ефект от маските, по-жива е и не е толкова суха.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Момичета сега мисля да си забъркам маска но каква да бъде ? Имам масло от гроздови семена, тривитаминол и домашни продукти

Каква ти е косата? Суха, мазна?
    Момиче ^^

Мазна (sadface)

Мега фен
    Град
    <3
    жълтък/оцет/тривитаминол/някакво масло, за да подейства тривитаминола/кисело мляко за консистенция/каквото се сетиш друго
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на monroe999
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Бадемово масло и зехтин. Намазах се към 4 часа.

Хората около мен започнаха да ми казват, че косата ми е станала много по-хубава, освен че е е пораснала. И аз забелязвам, че има ефект от маските, по-жива е и не е толкова суха.
    бадемово масло и зехтин ли си правиш най-често?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    жълтък/оцет/тривитаминол/някакво масло, за да подейства тривитаминола/кисело мляко за консистенция/каквото се сетиш друго
    моля ? кой ти я каза тая простотия

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от donatc Виж мнението
    Мазна (sadface)
    жълтък,кисело мляко,тривитаминол и алкохол/оцет

Banned Мега фен
    стоях с маслото 4 часа,отмих с шампоан + пшеничен зародиш масло и сега косата си ми е хубава ^^

Да се похваля - http://prikachi.com/images/694/6021694I.jpg http://prikachi.com/images/699/6021699k.jpg . :ДД Малко се развалиха ама...ох, какво ли не преживя косата ми днес.Чувствам се виновна. ;(

^Страхотна е! Много хубави къдрици са станали! И е много здрава и бляскава,както винаги

Намазах се с масло от гроздови семена, лимон, кисело мляко и оцет ...ще спя така

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    ^Страхотна е! Много хубави къдрици са станали! И е много здрава и бляскава,както винаги
    Благодаря!Обаче не се чувствам много щастлива.Да ви се оплача - естествено трябваше д ида в последния момент на фризьор и моята не работеше и ходих при друга.Къдри ме с преса.СУПЕР много ми я дърпаше направо имах чувството, че косата ми ще излезне от главата :X и тя ми каза, че било нормално да е така, защото я изправя и къдри едновременно. Мда...и вафли, и лак...сега се чувствам много виновна, че причиних това на косата си ама какво да направя, като ми е важно. Сега ме боли главата от това дърпане с пресата и така. ;x Нали няма да ми навреди от един път и няма да ми изпада цялата коса?Моля ви, успокоете ме. Ужасна болка беше. :X

Прекрасна коса имаш, къдриците са станали много хубави. Личи си, че е пълна с живот и си я гледкаш много добре!!! Браво! А иначе - нищо няма да й стане от един път, все пак се грижиш за нея редовно.
    Аз сега като се замисля покрай фотосесиите, изпращането, бала, екскурзията и другите поводи какво ще я направя, направо се изприщвам Всичко започва от другата седмица на рождения ми ден ;д Но това пък ме стимулира да се грижа още по-добре за нея.
    Но няма смисъл да се тревожиш, наистина.
    Момиче ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си