- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Някой може ли да ми каже от къде мога да си поръчам http://1.bp.blogspot.com/-iVnOir6e2M...00/V290808.jpgНяма значение какъв цвят..
Някой да ми прeпоръча нещо за мнооого напукани устни,че балсама за устни на Нивеа не помага (с ябълката и акай май беше)...
^както и Нежна грижа на Орифлейм.
YSMF тоя червения в кутийката?
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Имам Нежна грижа на Орифлейм с черешата,също няма ефект.... нищо не помага на устните ми. Напукани са до кръв от тоя вятър....
За напукани устни си взимайте балсами от аптеката с фактор 20+,аз съм ползвала един,само марката не помня.Ще се опитам да я намеря,но помагат адски много,веднага омекотяват.
Слагай по много балсам постоянно и устните ти някога ще се възстановят. Бих ти предложиха Зима от лавена (2.69 от щанда с балсамите в дм) или балеа в кутийката с малина (1.99)
Poнякога колкото повече балсам за устни си слагаш толкова по-сухи стават устните. Чувала съм, че за устните помага много медът.
Вярно е това за медът, пробвах го един път, когато устните ми бяха в окаяно състояние, за 2дни нищо им нямаше.
Иначе аз много харесвам балсама на Нивея за хидратация ( светло синият ), вярно скъпичък е, но много помага. А ако положението е много зле, вземи медицинският балсам на нивея ( зелен е на цвят, тъмно зелен май беше ). Към 5 лева са плюс минус.
Вземи си балсам на Юсерин. На мен много ми помага. Слагам си вечерта преди да легна, и сутринта са ми мекички.
Какъв цвят обувки и чантичка бихте сложили на рокля в този цвят http://garderobche.com/blog/wp-conte...0/03/asasa.jpg ????![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Хехе мерси много за отговорите. ^^ ДМ нямаме,прекалено малък град сме. Btw и аз мислех,че някъде съм чела че меда помага,но не бях сигурна. Ще пробвам и с мед,дано помогне преди да съм го облизала. Ако и с него не стане ще пробвам с някакъв по-специален балсамммм...
Дано се оправи защото е много неприятно усещане.
Някаква идея за качеството на обувките на h&m?
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
От къде мога да си намеря такива шаблони? http://1.bp.blogspot.com/-1KET7X_TnP...мки1637.jpg :3 И г/д колко струват? :3
Виждала съм едни, които вървят с розов печат в розови кутийки, ама са много смотани..![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз имам с розовия печат и не действа, беше някакви стотинки обаче :Д мисля, че има някакви специални лакове за шаблони и затова не ми се получавало.![]()
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Хора, имате ли си на идея откъде мога да взема подаръчна хартия? Ще пращам по Еконт до София един портрет и искам да го украся допълнително, ще му сложа и панделкаХодила съм в книжарници и все викат, че нямат...
Шихо на Червения? Мисля, че имат.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
глупостЕ!![]()
С никакви лакове не става.. Просто не са достатъчно издълбани фигурките май.. :3
А имам и ного важен въпрос! Защо кремовете ми за лице събират вода по капачките, а по някога и в самата вътрешност..?Не е като да са развалени, щото ми се е случвало и на 2рия ден да ми се получи така, след като си го взема.. :3 Вярно са за по 2-3 лв, ама какво пък.. от един подхранващ с мед съм си много доволна..
Имах и един лосион за тяло от Ейвън, който не беше в шишенце, а в кутия за крем и пак така стана..
Не ги държа на слънце/влага/етц..![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.