Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
Вземате си 4 - 5 пържоли, аз лично предпочитам да са вратни, защото другите ми идват някак си много тежки. Начукват се добре и лекичко се осоляват. Сметановият сос лично аз си го вземам готов - фикса на Маги за пържоли, веднъж се мъчих да го направя сам, стана навсякъде ужас и се отказах да го практикувам в моята кухня. Та вземам си два такива фикса, бъркат се както се оказано на опаковката. Слагате си пържолките в тавата, заливате ги с фикса добре навсякъде, няма да може да ги покрие, но важното е да има добре отгоре на всички. Загъвате отгоре с готварско фолио и слагате да се пече. След около 30-40 мин вече ще бъдат добре задушени и омекнали, махате фолиото и оставяте да се опекат добре отгоре - леко да позлатеят, не да прегорят И това е, вадите, режете и слагате - и деня ви е запълнен - вино с пържолки класика в жанра
О, не, аз не искам фиксове, пълни са с глупости с очарователни названия като натриев глутамат. Благодаря ти обаче.

По-добре ги накисни за два-три часа в марината с водка и подправки и после ще си оближеш пръстите. Или пилешка пържолка с марината от джинджифил и чесън - е, уникално става.