.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 118
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    ем си зле, ем не разбираш за какво иде реч..

Такива като теб карат момичетата да се чувстват виновни, дори за една приятелска прегръдка с друго момче.

чиба
    "зле" ще викаш на тоя който ти го буха целия
    ми момичето ако види че приятеля й се прегръща с приятелка .. веднага ще започне да ревнува.. не ми са прай на важна само и да ми викаш "чиба" тва го казвай на приятеля ти

Наполеон Бонапарт е казал: "Всички жени са курви, освен майките ни ама и те са жени"
    Case closed [;

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от GRINGO-93 Виж мнението
    ми момичето ако види че приятеля й се прегръща с приятелка .. веднага ще започне да ревнува.. не ми са прай на важна само и да ми викаш "чиба" тва го казвай на приятеля ти

Наполеон Бонапарт е казал: "Всички жени са курви, освен майките ни ама и те са жени"
    Case closed [;

Ами... мацката не е трябвало при всяка раздяла да си хваща нов, на гаджето й му е било неприятно, но това не го оправдава да и говори така или да я удря, все пак докато е била с него не е правила нищо. А относно, че не искаш да спиш с друг, с друг може да ти е дори по-хубаво, всичко ти е в главата...... спри да го мислиш вече

Фен
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението
    Че къде съм казала, че аз преглеждам поста си по 50 пъти? Това, че съм грамотна, не значи, че проверявам поста си по 100 пъти. Не се хваля, просто ми прави впечатление как много критикуваш и знаеш, но пишеш като пълен селянин. Жалко за теб.
    Дори не ми се ще да те питам на колко години си.
    много добре познавам такива като теб .. не ми се прави отварай уикипедия сега и гледай за грешки .. смешно е когато друго не може да измислиш и се хвана за тва : ) грангер аз не съм в час, ма ти си там тъпа зубарка :Д

Фен
    тая пантера и тя много зле .. ма и грозна.. за теб може да не значи курва като трябва да ги го вкара в ануса, но курвенските номера и поведение като ЦЯЛО са много .. така че на НИКОЙ не му ПУКА

Голям фен Аватара на magita
    и защо? защото я обичал толкова много и ревнувал и само дето я нарекал "курва" според теб е кретен? имам същия случай. запознах се с момиче в интернет и какво... нарекох я курва като се видяхме на живо.. и накрая я четях в скайп как си определя срещи.. на мен тия не ми ги говори. щом я нарекал значи подозира нещо..
    братка зле си и то много.... Дай щото подозираме кви ли не неща и си вкарваме филми за гаджето, ' щото не сме сигурни в себе си да му избием зъбите... Не уцели варианта (: Ревност в известна степен окей... Но тва да почнеш да я удряш и да я наричаш и украсяваш с кви ли не епитети не е нито любов, нито мъжко
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    братка зле си и то много.... Дай щото подозираме кви ли не неща и си вкарваме филми за гаджето, ' щото не сме сигурни в себе си да му избием зъбите... Не уцели варианта (: Ревност в известна степен окей... Но тва да почнеш да я удряш и да я наричаш и украсяваш с кви ли не епитети не е нито любов, нито мъжко
    не ми се обеснявай. просто жените сте си такива. направо заслужавате да ва бият и да ва ебат. но това си е друга тема.
    смятам случая за приключен

Някой май някоя мацка го е зарязала и сега с лее злобата по всички жени . С това отношение към жените до никъде няма да стигнеш . Кой си ти да казваш коя жена е курва и коя не писнало ми е от такива момченца като тебе дето плюват по всяка жена .

По темата- Мацка приятелят ти е тъпак , никакво право няма да те нарича курва това говори колко въобще те е обичал . Спокойно ще си намериш ,някой по добър .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-27-2013 на 12:48

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Спокойно ще си намериш ,някой по добр .
    Така както е тръгнало,няма да й отнеме много време да си намери друг.

Мега фен
    Град
    <3

Case closed [;
    Моля? естЕ, че ще ти викам както си искам. И нали това ти обяснявам бе, идиот? Тя може и да си ревнува, но важни са действията.

А след като всички са курви, сложи си на задника една табелка, приветстваща 'по-добрия' пол по твоята логика.

GRINGO-93 - същата работа.

Мъже ми били. Жените това и онова заслужавали.. Абе я си бийте чикии, докато 'курвите' се чукат с истинските мъже, без това да им 'влиза в задълженията'.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Фен
    пслкл;сповефопьцфлг .......... щрудел ти не си слагай табелка, щото на челото ти е изписано '' аз излизам само с зубрачи и аутсайдери'' да сигурно това са истинските мъже .. ЗА ТЕБ

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Много сте ми забавни.
    К'во, някоя не ти ли е пуснала ли?
    Ох, миличкия. Дай ще ревем тука всичките с теб, та белким се успокоиш малко.

Точно ти пък да знаеш колко си определящ за това коя жена е курва и коя не, че простооооо как да ти кажа, че света ще спре да се върти без теб.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    пслкл;сповефопьцфлг .......... щрудел ти не си слагай табелка, щото на челото ти е изписано '' аз излизам само с зубрачи и аутсайдери'' да сигурно това са истинските мъже .. ЗА ТЕБ
    Човек, звучиш много неадекватно. Ти четеш ли какво ти пиша?

И всъщност никога не съм излизала с такива, но сигурна съм, че са в пъти по-добри от теб.
    4XCOKИ

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Някой май някоя мацка го е зарязала и сега с лее злобата по всички жени . С това отношение към жените до никъде няма да стигнеш . Кой си ти да казваш коя жена е курва и коя не писнало ми е от такива момченца като тебе дето плюват по всяка жена .

По темата- Мацка приятелят ти е тъпак , никакво право няма да те нарича курва това говори колко въобще те е обичал . Спокойно ще си намериш ,някой по добър .
    Никой не ме е зарязжал и не лея нищо. споря с мадамите тука. стигнал съм щом си го казвам знам какво е. аз съм никой просто изказвам мнение живеем в свободна държава,а като ти е писнало не чети коментарите ми

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Моля? естЕ, че ще ти викам както си искам. И нали това ти обяснявам бе, идиот? Тя може и да си ревнува, но важни са действията.

А след като всички са курви, сложи си на задника една табелка, приветстваща 'по-добрия' пол по твоята логика.

GRINGO-93 - същата работа.

Мъже ми били. Жените това и онова заслужавали.. Абе я си бийте чикии, докато 'курвите' се чукат с истинските мъже, без това да им 'влиза в задълженията'.
    в цикъл ли си или не са те шибали скоро че си толко нервна
    нищо няма да си слагам защото жените сте толкова леки, че с 2-3 думи да ви омаят и вече ви е в гъза
    истински мъже няма да има докато няма истински жени

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Преодолей този боклук и тъпото му изказване относно теб.
    Говорил ти е пълни простотии, а ти си взела, че си го взела на сериозно и си съсипала част от самочувствието ти. Нали не си такава, нали не си с него, нали те привличат други - тогава нищо да не те притеснява.

Фен
    щрудел какво говориш .. чел съм някои, твой коментари и не знам дали го правиш нарочно или не , но цялата ти психика ми изглежда объркана : )

Мега фен
    Град
    <3
    в цикъл ли си или не са те шибали скоро че си толко нервна
    нищо няма да си слагам защото жените сте толкова леки, че с 2-3 думи да ви омаят и вече ви е в гъза
    истински мъже няма да има докато няма истински жени
    Изобщо не съм нервна, просто ти казвам, щом сме леки, курви и т.н., се шибайте с 'мъже'. Аз като не обичам диня, не ям диня.

Кажи ми 2-3 думи да видим в на кой гъза ще е.
    4XCOKИ

Мега фен
    Град
    <3
    щрудел какво говориш .. чел съм някои, твой коментари и не знам дали го правиш нарочно или не , но цялата ти психика ми изглежда объркана : )
    перфектна е
    4XCOKИ

Фен
    да много е перфектна и насякъде ти си права.. : ) ( да може и да е така, но тука специално си пристрастна на няколко пъти повтаряш '' шибай се с мъже '' що някой трябва да се шиба с мъже .. ако не правите курвенски номера е друго,но тва е в кръвта ви явно..)
    Последно редактирано от footballitsmylife : 03-27-2013 на 14:00

Мега фен Аватара на Chacho
    Я, footballitsmylife! Ти си като херпеса бе, брато. Само се появяваш, засърби ни малко от тебе и пак зачезваш. За тая една година пак ли въртиш същата плоча, че жените са курви до една?

Пич, след 20-тото ти завръщане ще сереш вече квадратни лайна от злоба.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Фен
    хахаха връщам се.. аз си чета форума тва че ме е домързяло да те нахраня малко не е злоба пичага.. аз се забавлявам да газя боклуци като теб ( ти си мазохист, колкото те плюят искаш 2 пъти повече)

Мега фен Аватара на Chacho
    Ма издай сигнал, че си тука поне, така ни дебнеш в сенките, па нас ни домъчнява. Нас нема кой да ни фули самоцелно, тебе нема кой да ти влива акъл, накрая и двете страни разочаровани.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    да много е перфектна и насякъде ти си права.. : ) ( да може и да е така, но тука специално си пристрастна на няколко пъти повтаряш '' шибай се с мъже '' що някой трябва да се шиба с мъже .. ако не правите курвенски номера е друго,но тва е в кръвта ви явно..)
    Повтарям го, защото очевидно не си задоволен от женския пол.

Кои номера са курвенски?
    4XCOKИ

Фен
    щрудел дали съм задоволен или не тва няма как да знаеш : ) много ясно,че ще си кажа мнението ако някоя върти курвенски номера, но оня не и го е вкарал значи няма проблем.. за вас може и така да е но ако сте на мястото на тоя на който му въртят номера друго ще кажете .. няма смисъл да ти обяснявам кое е курвенско и кое не това трябва да знаеш ти, но щом не го знаеш .. продължавай да си мислиш,че да ти се отъркват в задника през дънките е окей , и някой да се ебава с тебе на ''майпат'' няма проблем също : )
    Последно редактирано от footballitsmylife : 03-27-2013 на 14:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си