- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Абе тоя какво си позволява, бе?!
Аз ли искаш да отпусна, милиони да се оправят стадионите, не е ли редно да го искаш от хората които примерно са дали едни 500 хиляди а може и повече за тая печка да дойде тук ? това е не сериозно да искаш от бедните пари .. и никакви заучени фразички не ти говоря .. е за памела андерсън е друго поне става нещо от нея.. тоя травестит кво да му глеаш как си е пробил кривия фейс
На мен пък ми е забавно гледат конфликтитепродължавайте скандали да има
Колкото до Родман човека си е взел парите е едвали много , много го ебе някакви си от един форум какво мислят за него . Ще поседи тук, ще си тръгне и ще ни забрави . Държанието му е невъзпитано , но него едва ли го грее хораат от една малка България какво мислят за него . Взима си парите и си живее .
Еми ходи при него, да ти го пъха в ануса, и ще си живееш с него щи дава пари .. предполагам :Д .. нека си взима парите остава си 1 маймуна има много хора дето печелят повече от него и са по добри в всичко ма не са такива мангали : )
Абе ти не разбрали , че той това го прави за шоуто . Той знае какво се продава и кое вдига рейтинга на едно такова шоу . Той самият си го каза , че е дошъл да прави рейтинг и да си прибере парите . Гледах по тВ7 преди малко ""Къртицата нa светло "" и си го дадоха като най-нормален човек .Всичко това което прави в къщата , е за шоуто
На мен по противно ми беше държанието на Иван и Андрей , който му представиха българите като на каталог . И всички онези в къщата които го гледаха като изпаднал германец .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-29-2013 на 10:11
да много е вдигнал рейтинга .. няма що :Д проучи нещата и пак пиши много си заблудена .. нищо чудно да бачкаш като сервитиорка за 200 лв и да си умреш такава : )
Въобще не съм заблудена дd не мислиш , че ако се държи нормално ще привлече хора да го гледат това шоу. Той сам си каза , че го прави за шоуто , но няма кой да чуе .
Едит-Ако имаш и най-малко представа той вече е печелил американскаат версия от 2004 така, че му е пределно ясно кое вдига рейтинга и кое не .
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-29-2013 на 10:34
ХАХАХА тоя е баси забавния,футбол ли си,чистач ли си,ебал съм та,не ме и интересува,но определено толкова не съм се смял и на Комиците
Лицемерно е и типично по български!
Не искам ти да отпуснеш средства, ама малко ми е омръзнало от квачки, които само мрънкат, а не правят абсолютно нищо по въпроса.
Лесно е да храниш и разрушаваш, трудното е да направиш нещо градивно.
Да кажеш, че печката е проблема за цялата ситуация, ще те разбера, ама първо е съвсем незначителна част и второ - дори не е пряко свързан, ти интерпретира нещата по този начин.
И преди печката стадионите бяха такива, каквито са.
Къде виждаш проблем с Родман?
Щото нещо всички много му се надъхват..Само аз ли не разбирам какъв е проблема и с к'во ви пречи?