.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 90 от общо 90

Мега фен Аватара на li0n
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    ех лион малко те съжелявам колко много старание и злоба влагаш .. в тва да се направиш на оригинална не ти се получава и си оставаш жалкарка : )

Защо мислиш, че влагам старание? Още по-малко злоба?

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от THADONMAKAVELI Виж мнението
    хахахаха тоя изкара походка Смлях се да се хиля

Фен
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    Окей, а ти какво правиш, за да се подобрят нещата?
    Защото и аз мога да сипвам и да плюя...и повярвай ми, много по-добър съм от вас, но няма нищо градивно в това и това е лесното. Във всеки един пост пискаш за условия, стадиони и т.н. Не, че не е така, ама ТИ какво правиш, за да се оправят нещата?
    Ето затова никога няма да се оправим, не защото има псевдотолерантни фифаджии ( ти може да се окажеш псевдонетолерантен фифаджия, не те познавам), които приказват заучени фразички.

ПС - ако ще си говорим за футбол, така кажете...

А относно шоуто и печката, същото като чалгата е, ама дали ще се сетите. :Д

Аз ли искаш да отпусна, милиони да се оправят стадионите, не е ли редно да го искаш от хората които примерно са дали едни 500 хиляди а може и повече за тая печка да дойде тук ? това е не сериозно да искаш от бедните пари .. и никакви заучени фразички не ти говоря .. е за памела андерсън е друго поне става нещо от нея.. тоя травестит кво да му глеаш как си е пробил кривия фейс

На мен пък ми е забавно гледат конфликтите продължавайте скандали да има

Колкото до Родман човека си е взел парите е едвали много , много го ебе някакви си от един форум какво мислят за него . Ще поседи тук, ще си тръгне и ще ни забрави . Държанието му е невъзпитано , но него едва ли го грее хораат от една малка България какво мислят за него . Взима си парите и си живее .

Фен
    Еми ходи при него, да ти го пъха в ануса, и ще си живееш с него щи дава пари .. предполагам :Д .. нека си взима парите остава си 1 маймуна има много хора дето печелят повече от него и са по добри в всичко ма не са такива мангали : )

Абе ти не разбрали , че той това го прави за шоуто . Той знае какво се продава и кое вдига рейтинга на едно такова шоу . Той самият си го каза , че е дошъл да прави рейтинг и да си прибере парите . Гледах по тВ7 преди малко ""Къртицата нa светло "" и си го дадоха като най-нормален човек .Всичко това което прави в къщата , е за шоуто
    На мен по противно ми беше държанието на Иван и Андрей , който му представиха българите като на каталог . И всички онези в къщата които го гледаха като изпаднал германец .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-29-2013 на 10:11

Фен
    да много е вдигнал рейтинга .. няма що :Д проучи нещата и пак пиши много си заблудена .. нищо чудно да бачкаш като сервитиорка за 200 лв и да си умреш такава : )

Въобще не съм заблудена дd не мислиш , че ако се държи нормално ще привлече хора да го гледат това шоу. Той сам си каза , че го прави за шоуто , но няма кой да чуе .

Едит-Ако имаш и най-малко представа той вече е печелил американскаат версия от 2004 така, че му е пределно ясно кое вдига рейтинга и кое не .
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 03-29-2013 на 10:34

ХАХАХА тоя е баси забавния,футбол ли си,чистач ли си,ебал съм та,не ме и интересува,но определено толкова не съм се смял и на Комиците

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от li0n Виж мнението

Защо мислиш, че влагам старание? Още по-малко злоба?
    Тая снимка ми напомни за един приятел, който използва тоя лаф често.

Фен
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Въобще не съм заблудена дd не мислиш , че ако се държи нормално ще привлече хора да го гледат това шоу. Той сам си каза , че го прави за шоуто , но няма кой да чуе .

Едит-Ако имаш и най-малко представа той вече е печелил американскаат версия от 2004 така, че му е пределно ясно кое вдига рейтинга и кое не .

2004 та преди 10 тина години .. да не говорим колко идиотски предавания има в америка с голям рейтинг .. и кво значение има тва ? ти си пълна овца не виждаш по далече и от маймуната..

мичорно фак офф прасе заклано

2004 та преди 10 тина години .. да не говорим колко идиотски предавания има в америка с голям рейтинг .. и кво значение има тва ? ти си пълна овца не виждаш по далече и от маймуната..

мичорно фак офф прасе заклано
    Добре.Други желания ?

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Аз ли искаш да отпусна, милиони да се оправят стадионите, не е ли редно да го искаш от хората които примерно са дали едни 500 хиляди а може и повече за тая печка да дойде тук ? това е не сериозно да искаш от бедните пари .. и никакви заучени фразички не ти говоря .. е за памела андерсън е друго поне става нещо от нея.. тоя травестит кво да му глеаш как си е пробил кривия фейс
    Лицемерно е и типично по български!

Не искам ти да отпуснеш средства, ама малко ми е омръзнало от квачки, които само мрънкат, а не правят абсолютно нищо по въпроса.
    Лесно е да храниш и разрушаваш, трудното е да направиш нещо градивно.

Да кажеш, че печката е проблема за цялата ситуация, ще те разбера, ама първо е съвсем незначителна част и второ - дори не е пряко свързан, ти интерпретира нещата по този начин.
    И преди печката стадионите бяха такива, каквито са.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Къде виждаш проблем с Родман?
    Щото нещо всички много му се надъхват..Само аз ли не разбирам какъв е проблема и с к'во ви пречи?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си