- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Wonder,занимаваш ли се с литература? Прочетох пожеланието на един дъх,пишеш много увлекателно
tonssy, желая ти здраве,щастие и сбъднати мечти,които с усмивка да си спомняш
Аз се събудих преди 30-40мин и вече съм закусила. Тук говорим за експресни действия![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^По-добре е да знаеш. Мини на безкофеинови кафенца- не са идеално лоши. Пий сутрин едно кофеиново и после пий леблебия или Нова Бразилия /със синя лента е/.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
То така излиза,че от всичко трябва да се пазим
.
tonssy желая ти да бъдеш жива и здрава,да бъдеш винаги щастлива,обляна с любов от хората които обичаш.![]()
И аз преди малко се събудих .. И още стоя на тъмно ,не съм си вдигнала щоритеЛеле какъв мързел,още ми се спи и даже мисля да затварям лаптопа и да хъркам.
П.С - tonssy букета е за теб
![]()
tonssy, жива и здрава, много щастие и успехи!
Аз пък вече по часовник си се събуждам в 9:40 и ми е много добре така, имам време за всичко. :}}}
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Хмм, може да пробвам Нова Бразилия-та. МерсиВсеки път като си правя кафе, ми звучат думите на кардиоложката в главата "Да намалиш кафето, ей!"
Намалих го, де, просто сега с това училище се побърквам, не се наспивам, трябва да уча и кафето ми е спасение. Трябва да започна да си взимам едни ампулки да пия, помагаха ми за възстановяването на енергия. Уф, сядам след малко да уча, изпита по география няма да се вземе сам
![]()
Момиче ^^
Изглежда литературните ми умения се отключват само при пожелания за рожден денНо ти благодаря, радвам се, че ти се е сторило интересно <3
Да ви се похваля, вчера разбрах, че съм се класирала на второ място на национален кръг от всички осми класове в страната на творческо писане по английски език. :3
Последно редактирано от .Wonder : 03-29-2013 на 09:35
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Махайте го това кафе,зеленият чай е the best of allexcept water
![]()
Мразя, мразя чай![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Тонси , Честит рожден ден! Жела ти всичко най-х,убаво много здраве , щастие и много любов
За Престъпните намерения съм на 7 сезон . Смятайте ,че първите 4 сезона съм тги гледаал през пръсти ..
За сладкото аз попринцип освен сладолед друго не обичам хъх госпажа Илиана ме учила да не ям сладко и мазно за да не напълнея .
Иначе момичета днес ще си почивам ще изляза по-късно с приятелки на шопинг нищо , че с тази счупена ръка няма да ми е много комфортно , ще поуча малко и ооо и днес ще ходя да си видя роклята![]()
tonssy Честит рожден дееееееееееееен !!!!!!
arsenalllbaby и аз гъча МНОГО кафе :Д пила ли си в онова срещу Ню Йоркър точно над Хепито? Те го затвориха вече, но правеха най-доброто по мое мнение кафе, това Старбъкс Джинджър и Коста могат да ми ядат ...... нали ..Там правеха Cafes Richard което не може да се сравни с помията в Старбъкс и подобията му.
kalpazanka за човек, който обича кафе, "безкофеиново" и "Нова Бразилия" са мръсни думички.![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Някой да ми препоръча супер ревлив филм, който да не е Хачико, The Notebook, Now is Good, A walk to remember, If only и Keith, защото съм ги гледала
Чета някакви заглавия по други форуми, но искам да знам някой вас да ви е накарал да се замислите или просълзите![]()
Wonder ,гледай Shinobi мноог ама много силен и разтърсващ филм . Не е самата реалност , но си заслужава .
fizzyg, поканата е приетаОт мен рома за чая хахаха
JoLLiE92 НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ...Само да дойда аз да уча във Варна есента и ще пробвам от всяко кафене по нещо
![]()
Момиче ^^