.
Отговор в тема
Страница 27 от 68 ПървиПърви ... 1723242526272829303137 ... ПоследнаПърви
Резултати от 651 до 675 от общо 1687

Тема: 30 days shred

Високият холестерол е от МАЗНО месо. Високопротеиновите диети са с пилешко, не свинско или агнешко.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Момичетаа, искам да ви попитам, тренирате/спортувате ли нещо друго освен тази програма. Аз например хода на танци ии се чуда как да ги комбинирам с програмата, през дните които съм на танци да Не правя програмата или ... ? вие какво ще кажете

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Програмата е 30мин, все ще намериш време през целия ден. Правя я съвместно с друга тренировка, бях спряла само по времето когато ми дойде.

Момичета и аз се включвам към вас ) Трети ден ми е и гледам да съм упорита.. Но този цикъл хич не ми действа добра с упражненията,цялата се разтрепервам.. Да ви питам кое ви затруднява най-много? На мен тези jumping jacks ми вземат акъла.. иначе всичко друго е окей Успех пожелавам на всички и нека да постигнем желаните резултати :*

Свърших 1 ниво, започвам 2 утре.

florescentia

Голям фен Аватара на .Wonder
    Level 3, Day 7 - done.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Мерси много за отговорите, високият холестерол при мен си е просто от тъпчене с прекалено вредни и мазни храни. Уж си бях променила режима на хранене миналата година иии сега пак го развалих доста зле. Като цяло си имам изградена програма за отделните хранения, но почвам плодуването за да може изчистването да е по-ударно. От първи и аз се присъединявам към вас с първо ниво. =]

Повече от фен Аватара на TrueStory
    Level 2, Day 3-done. Не знам как събрах силици....беше ми лошо, боля ме стомах и т.н, но се пооправих след тренировката

Юхуу и аз се включвам/ Днес ми беше третият ден и се справям с всичко, но лицевите опори все още ме затрудняват и гледам тази , която прави по-лесният вариант -.- Някой би ли ми казал как се оправя с тези лицеви и какви резултати забелязвате ? :P

^ Лицеви най-лесно се научават, като правиш по колкото можеш, почиваш, правиш пак и т.н. Тялото ти ще привикне, не се тревожи. От теб се изисква да бъдеш постоянна. :3

Ден 2, ниво 1 - имам само леко напрежение в ръцете от вчера. И днес леко се изморих, но долу- горе добре мина.
    Аз също ходя на танци, от време на време правя разни упражнения, но ще си правя програмата всеки ден.
    Лицевите ги правя първо от нормалните, по- трудните и когато не мога повече, продължавам с по- лесните.

Едно въпросче Освен тренировката ,която е близо 30 мин. , тренирате ли нещо друго за деня?

Ох, мъка са ми тея лицеви. И аз гледам по-лесния вариант, ама пак издъхвам на 6-7. Като цяло, най-трудни и изморителни са ми упражненията за ръце, особено това от 1 ниво, където трябва да клякаш и да вдигаш гиричките нагоре, когато се изправяш... УМИРАМ.. Да видим днес как ще се справя с 2 ниво. :X

florescentia

Супер фен Аватара на gabi_94
    Това второ ниво ме смачква...Толкова не съм се потила никога Иначе учудващо за мен нямах мускулна треска и спрях само 2 пъти за по 4,5 секунди.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Аз да питам тези, които са минали по месец:
    има ли ефект?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

И аз започнах тази програмка, днес ми е 9-ти ден от първо ниво. Мога да кажа, че чувства тялото си по-добре. Нямам какво да свалям, но имам да стягам малко крака и коремчето още не е перфектно, както го искам. Общо взето не се отказвайте, няма да съжалявате, ефект има... Просто бъдете отговорни

Супер фен Аватара на sladkalady
    Ден 3 ,ниво 3- направен : )
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Леле, 2 ниво наистина е убийствено... нямам сили да си вдигна шишето с вода...

florescentia

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    НИВО 1
    ДЕН ТРЕТИ:

Вчера ми беше по-трудно от днес, защото мускулната треска ми е най-вече от първия път. Упражнението, в което си вдигаш ръцете напред и приклякаш на едната страна ми беше трудно с 2 гирички по 2кг. и затова се улесних малко като го правя с едната, хваната в двете ръце. Така поне не спирам, нищо, че натоварването е по-малко. Пък лицевите много ме затрудняват заради една болка, която усещам в ставите на китките, та затуй правя малко лицеви, след което с гирите си вдигам за бицепс.
    Пия по чаша вода на тренировка г/д и още вода след това.
    Чудя се как ще е докато съм неразположена, че имам дни с много болешки, ама нищо, ще се напъна, може пък добре да ми подейства. Абе, като цяло най-гот ми е, че правя нещо. :3
    Мисля го аз с какви други тренировки да го съчетая и дали ще имам време за фитнес, но засега 30 days shred + секс е добре.

Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    Аз да питам тези, които са минали по месец:
    има ли ефект?
    Иии, да, хайде някой да сподели, че на снимки из нета много, много не вярвам. (:
    Последно редактирано от XTREMEFREERIDE : 03-30-2013 на 14:59

Направих и 4ти ден от 2ро ниво, но с 30000000 зора. Не се понасям от няколко дни...само ми е лошо и ме боли корем. По време на тренировката ми се виждаха звездички..буквално.

Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Направих и 4ти ден от 2ро ниво, но с 30000000 зора. Не се понасям от няколко дни...само ми е лошо и ме боли корем. По време на тренировката ми се виждаха звездички..буквално.
    Бих ти препоръчала да си починеш ден-два. Няма полза от това да се измъчваш.
    Не, че и аз не тичах със запушен нос и болки в коляното, но не бях болна, а леееекичко настинала

Ами ако проблемът беше в тренировката щях да си почина малко, но не е. Напротив, след тренировка живвам малко. Просто седмицата преди да ми дойде се чувствам като някакво мекотело, дето само му е лошо и му се спи по цял ден.

Супер фен Аватара на weheartiit
    Цитирай Първоначално написано от TrueStory Виж мнението
    Просто седмицата преди да ми дойде се чувствам като някакво мекотело, дето само му е лошо и му се спи по цял ден.
    Същото ,винаги.
    И ям много,много,много ... и търся само сладко.Ужас.
    Аз си направих 2 ден от 3 ниво и нямам търпение да свърша тази програма,
    стана ми леко скучна.Иначе днес се натоварих повее отколкото първия път.
    И все си мисля,че само 30 мин. тренировка на ден няма да ми помогнат много.
    Да ще има може би резултати,но много бавно.Та трябва да си увелича времето
    ама свикнах така и сега на 30 мин. издъхвам и не мога повече ;/

отговорете ми на въпросчето де

Голям фен Аватара на Barbie47
    Здрааавеейте! От няколко дена не смогвам да ви пиша, но не спирам с тренировките. Днес направих 7-ми ден от 2-ро ниво. Пропуснах два дена, защото имах проблеми с интернета, но сега съм във вихъра си ... малко остава до 3-то ниво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си