.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Rebirthing не разбрах какво си му казала че няма проблеми да видиш дали блъфира и само се перчи или си му отказала и той е оклюмал. Иначе по повод изказването на Goddess за приятелката й че се е смеела. Ми честно да ти кажа на нас мъжете не ни пука важното е да те е минал и да си е напраил кефа. Пък ако не щеш пак ще отиде при друга ще се прави на интересен отначало. Тя ще лапне въдицата после ще я мине тя ще му бие шута и на следващата. Ама той си ги пердаши пък нека му се смеят. Една позната се смееше на бившия си че му е малък и само го коментираше но й казах ама той си е правил кефа с тебе така да се каже си станала бройката в тефтерчето му пък ти му се смей колкото искаш тя нищо не каза и й стана кофти но знаеше че съм прав.

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Macorancho Виж мнението
    Rebirthing не разбрах какво си му казала че няма проблеми да видиш дали блъфира и само се перчи или си му отказала и той е оклюмал. Иначе по повод изказването на Goddess за приятелката й че се е смеела. Ми честно да ти кажа на нас мъжете не ни пука важното е да те е минал и да си е напраил кефа. Пък ако не щеш пак ще отиде при друга ще се прави на интересен отначало. Тя ще лапне въдицата после ще я мине тя ще му бие шута и на следващата. Ама той си ги пердаши пък нека му се смеят. Една позната се смееше на бившия си че му е малък и само го коментираше но й казах ама той си е правил кефа с тебе така да се каже си станала бройката в тефтерчето му пък ти му се смей колкото искаш тя нищо не каза и й стана кофти но знаеше че съм прав.
    Сигурно има и такива жалки типажи, само че ще му се изсмее една, ще му се изсмеят две, три, ще го разнасят навсякъде какъв е смешник и после още повече ще му лъхат комплексите и надали толкова ще му връзват. А колкото до моята приятелка - тя не му се е изсмяла директно, той сам си е изглеждал засрамен. Пък и трябва си наистина много смешен, за да наричаш кеф това, че си се изложил..

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Rebirthing не разбрах какво си му казала че няма проблеми да видиш дали блъфира и само се перчи или си му отказала и той е оклюмал.
    Е, отговорих му с да. По-късно явно се притесни. Ама така е, като много обичат да ми се отварят големите 'свалячи'.

Тя ще лапне въдицата после ще я мине тя ще му бие шута и на следващата. Ама той си ги пердаши пък нека му се смеят.
    Абе, защо мъжете си мислите, че само вие си правите кефа ? Едно момиче може също да си направи кефа и после да ви бие шута.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си