.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Macorancho Виж мнението
    Добре де ами ако отговори няма проблем. Ще се навиеш ли на тройка или от своя страна ти блъфираш. Аз ще съм много щастлив ако някое момиче се съгласи да направи тройка с мен и смятам и повечето момчета мислят така. Проблемът е че не искат дори и в мола за дрешки да обиколят с мен. Както и да е ако си от София можем да се видим за тройка . Аз няма да избягам или да се притесня. Иначе Goddess имах предвид че ние мъжете сме щастливи ако чукнем още една и не ни притеснява че ще ни зарежат после или ще бъдем употребени и захвърлени. Това при нас го няма. Когато се съберем ние си споделяме кой коя е излупал и това е общо взето. Важното е да си правиш кефа. Елате момичета да ме чукате и да ме зарежете няма проблеми. После може и да ми се смеете.
    Изивнявай за интимния въпрос, но ми стана интересно предвид всички жалвания и глупости, които пишеш...ти някога правил ли си секс?

Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Изивнявай за интимния въпрос, но ми стана интересно предвид всички жалвания и глупости, които пишеш...ти някога правил ли си секс?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Няма защо да се извиняваш казвам веднага. Да но рядко. Но все пак аз съм мъж не очаквам да ме разбереш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си