.
Отговор в тема
Страница 18 от 20 ПървиПърви ... 814151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 426 до 450 от общо 492
    Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Успехът ми вероятно ще бъде около 5,35 - тоя по физика доста ме прецака , втория срок се надявам да имам над 5,50.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Май всички сме прецакани по физика . При мен беше страшно не честно, но какво да се прави има корупция и в училище :/
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Абе, хора, някои ако е взел Граф Монте Кристо ще може ли да ми препише няколко реда от плана си? Че утре трябва да говоря за тема, идея, композиция, а в нета не намирам нищо, което да ми е от полза.. Благодаря предварително

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Лелеее, а аз не знам как стигнах до 5,70 ... на магия ми беше тоя срок.
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Мега фен
    ааа тая по физика ми е писала 6 ^^ ^^ ^^ .... каза че ще пише 5 обаче ми е оставила 6 пфууу супер

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аз завърших с 6, ама има доста предмети, по които нямах срочна оценка, а имам лоши оценки... втория срок господ да ми е на помощ....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Banned Мега фен
    2 седмици не бях на училище и по мат. ме посрещна с тест... яко..

Мега фен Аватара на TrollFaace
    кво прайте малчугани

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    кво прайте малчугани
    тоя пък големия шшш алоооу 1 година е едното нищо

Banned Мега фен
    не че нещо ама някой да е получавал стипендия втория срок ? или поне молбите раздадени ли са ви ?
    ние нито стипендии,нито молби,а сме 2ри срок от началото на февруари .. ако скоро ни дадат молбите,докато ги попълним,тия с над 4.50 докато си оправят документите то ще стане април месец,докато ги подготвят после края на април баси народа

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    И при нас няма. Мизерия.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Banned Мега фен
    да ама аз си бях харесала обувки и сега 40 кинта съм назад
    смисъл беше сметнато сега да си ги взема ама или ще чакам или ще съм 40 кинта назад в моите си финанси

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated

А на мен ми трябват, за да си поправя телефона, ама май скоро няма да стане.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

И ние нищо не сме получавали.
    Даже и молби не сме попълвали.
    Докато ги оправят нещата, че докато ние ги оправим, то дойде направя края на годината.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    на нас ни ги даде класната в началото на срока, а то май има и срок, в който трябва да се подадат, иначе отпадаш..
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Да, де.
    Ама ние нито срокове знаем, нито са ни дали молби за попълване. Чакали увеличението на стипендиите да влезе в сила, със сигурност и след това вече щели сме да действаме по стъпките.

Banned Мега фен
    а да бе да.. на нас и за увеличение нищо не са ни казали.. вие сте добре тогава.. ние питаме класните - казват не знам,питаме домакинката - и тя казва не знам .. то наистина ако ги дадат края сега на март докато ги оправим става април и докато дойдат при нас парите май месец

Мега фен Аватара на TrollFaace
    каква домакинка е

Може да сте коментирали някъде по-назад в темата, но аз пак да си попитам - ориентирали ли сте се горе долу какво ще кандидатствате или мислите, че е още рано? На мен последните седмици ми се е превърнало нещо като фикс идея да реша с какво точно искам да се занимавам, а в главата ми е пълна каша. Ровя се из разни форуми, сайтове на университети..

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от TrollFaace Виж мнението
    каква домакинка е
    ми жената,която дава стипендиите ( тя е счетоводител ама просто на табелката на вратата така пише и ние така викаме )

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PlayLife09 Виж мнението
    Може да сте коментирали някъде по-назад в темата, но аз пак да си попитам - ориентирали ли сте се горе долу какво ще кандидатствате или мислите, че е още рано? На мен последните седмици ми се е превърнало нещо като фикс идея да реша с какво точно искам да се занимавам, а в главата ми е пълна каша. Ровя се из разни форуми, сайтове на университети..
    исках да уча право... не щото всеки втори това учи и не щото е най банално,лесно и т.н. ( всъщност изобщо не е лесно,но това е друга тема) обаче наистина като виждам колко хора учат това ми призлява.. нещо с математика ще е предполагам или правото ..обаче по университети не съм тръгнала да се ровя .. имам още 2 години.. другата година ще се запозная повече с университети и т.н. ( въпреки че и сега имам някакви наблюдения де)

И аз обмислям вариант за право или счетоводство и финанси иначе до скоро щях да ставам стоматолог

Цитирай Първоначално написано от PlayLife09 Виж мнението
    Аз съм се ориентирала към журналистика.

айде да вдигна малко темата, много умряла история

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Явно, сме много заети 96-ста
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си