.
Затворена тема
Страница 25 от 115 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Цитирай Първоначално написано от black pearl Виж мнението
    Искаааам на плааааажж :333
    И аззз

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Оф, имам угризения на съвестта...
    Понеже трябва да правим хербарии и оня ден намерих минзухар и го изкорених целия, смисъл с луковицата. А асистента ни беше казал всички части на тревистите, и тн... Ама имах някво чувство , че не е трябвало да го взимам целия...
    Днес отворих вестника да сменям листите със сухи и кво да видя... той продължава да се развива, растат му нови цветове.. чувствам се адски виновна..

само дето май четох някъде че при хербарии луковиците трябва да се разрязват на две, но не разбирам защо? Да се спре развитието на цветето ли?

Тъкмо се прибрах, времето е прекрасно, обаче аз не го знаех това сутринта и си облякох дебелото яке.. Сега след училище излязох по магазините, искам очила, моите са надраскани.. Нищо не си харесах, но на повечето места ми казаха, че сега ще зареждат. Взех си много сладурски калъф за телефона. Лягам да дремна и после ще уча по география.

Като стана въпрос за училище, при нашето дори нямаме пробни матури... Аз съм решила всички предишни по БЕЛ и География, де.. Ама все пак искам да съм подготвена максимално добре. Днес дори в единия час по БЕЛ събраха голяма част от 12-ите класове за някаква презентация в нашата стая... Много се ядосах.. Не стига, че ни занимават с глупости, а то и в нашата стая, да не мога да си седна спокойно на мястото, че и на всичкото отгоре имам час по БЕЛ... Аз ще държа матура по БЕЛ, не по онея простотии.. Учителката ни по английски е много отговорна и подготвя няколко човека от класа доста добре. Ние искахме СИП География, имахме бройката, но не се получи. Защо? Нямало места О.о Ама иначе СИП Математика имат два часа... И що? Щот учителката по математика изготвя програмата и иска да вземе повече часове... Пълни простотии..

От една страна ще ми е мъчно като завърша, от друга нямам търпение да се махна и да не се налага да трая доста хора... От една страна ме е страх от неизвестното нататък, от друга - тръпна в очакване. С много смесени чувства съм, надявам се всичко да мине добре.
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на sladkalady
    Цитирай Първоначално написано от ROFLWTF Виж мнението
    Оф, имам угризения на съвестта...
    Понеже трябва да правим хербарии и оня ден намерих минзухар и го изкорених целия, смисъл с луковицата. А асистента ни беше казал всички части на тревистите, и тн... Ама имах някво чувство , че не е трябвало да го взимам целия...
    Днес отворих вестника да сменям листите със сухи и кво да видя... той продължава да се развива, растат му нови цветове.. чувствам се адски виновна..

само дето май четох някъде че при хербарии луковиците трябва да се разрязват на две, но не разбирам защо? Да се спре развитието на цветето ли?
    Според мен луковицата се реже на две ,за да ти е по -лесно да сушиш растението и да го съхраняваш после.Някои растения имат мн.голяма луковица и за да ти е по-удобно ,е хубаво да се разреже на 2
    Уморих се да издирвам оправдания!
    Претръпнах от обичане и от копнеж.
    Спи ми се-дълго и без сънища.
    Спи ми се! А пия кафе...

Голям фен Аватара на Deni_028
    Направих си палачинкии! ^_^ Станаха много хубави, но заради шоколада в тях сега доста упражнения трябва да направя.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ох, чучнахме се с моята дружка на няколко метра от нас върху едни скали с изглед към морето и моста и беше невероятно; пушихме наргиле, говорихме си, слушахме музика, грееше слънчице! нашата традиция днес беше много добре опозолтворена :3
    сега кафе и книжка!

Супер фен Аватара на tonssy
    Уникааално як ден.
    Мола бързо го разгледахме с мама (може би макс 10-15 % от магазините са отворени; по-добър ще е от останалите).
    Купих си пантофките, които си бях харесала преди 2 седмици, щастлива съм.
    С приятелките ми цяял ден сме заедно, липсваше ми това <3 Утре пак се очертава нещо такова :3
    Сега релаксирам с чаша домашно сокче, а краката ми парят, червени са и ме болят, но ще ми мине

Да, времето беше страхотно , ама тая пролетна умора Въпреки, че излизах с приятели , през цялото време ми се спеше. Нямам грам енегийка , тц тц

Цитирай Първоначално написано от pandasaur Виж мнението
    Нямам грам енегийка , тц тц
    Още една причина да съм влюбена в кафето

Супер фен Аватара на fizzyg
    Аз пак с моите козметични страсти -по информация,изтекла от бг мамма , Essie са пуснали лаковете си в ДМ!
    За консултации: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=709972.450

Еее, ама що са по 15 лева, не ми се дават :Д

Хаха,и на мен ми се досвидяха Ама и доколкото чувам,не са особено трайни,а всички ги купуват заради цветовете им. А щом не са трайни,според мен,се губи смисъла :Д

Мда, като съм ги гледала по снимки, добре изглеждат, ама не знам повече за тях. Някой ден, ако имам пари в излишък, може и да ги пробвам

И аз тогава

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Здравейте :}
    И аз днес пообиколих магазините, но останах крайно разочарована... все пак си купих риза, чанта, пола, която ще нося главно с униформата, и едни пантофки, не че много ми харесаха, но просто ми трябваха някакви обувки...
    Миналата година по това време с един приятел ( ahfsadlkbmfslvlf ) си говорехме за ето това http://www.youtube.com/watch?v=SE7qgQ3LEZc и се бяхме разбрали аз да му направя, той да изяде една, но така и не стана това... та направих онзи ден една, сложих я в един голям кашон, опаковах го, отгоре залепих бележка с името му и днес една приятелка сутринта го остави пред апартамента му. Аз предполагах, че той дори няма да отвори кутията и ще я хвърли, а то какво станало, даже опитал бисквитата :Д Личеше си, че му е станало мило, колкото и да се опитваше да го срие, което не е нищо ново, странни хора, защо се правят, че не им пука за нищо, не знам...
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Утре въобще няма да си правя труда да ходя на училище, въобще да излизам някъде . Ще си седя в леглото и ще се тъпач със сладко .

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Ех, че хубава ваканцияя :3
    Не ми се иска да свършва.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    Good mornin! ))

УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Град
    Карлово <33
    Добро утро! :}
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    добро да ееее

Голям фен Аватара на .Wonder
    G' mornin' everyone! ^^
    Как спахте? :3

pp Днес планирам да си направя 'Supersize VS Superskinny' маратон. Който не е гледал предаването, гледайте го, ужасно интересно е.
    Последно редактирано от .Wonder : 04-02-2013 на 07:47

Голям фен Аватара на nor4eto99
    Ужасно... "Заспах" към 11. Нали знаете, че като човек спи се унася и отива някъде в далечен свят... Е при мен не стана така. До 3 стоях със затворени очи, после папагалите се разпищяха и не млъкнаха....Не се наспах общо взето, а към 13ч ще излизам.... може да си поспя дотогава... Лек ден на всички!

Ейся и съседът пусна една чалгия.... Иде ми да се метна от терасата... Само дето живея на 3-тия етаж за съжаление....
    Последно редактирано от nor4eto99 : 04-02-2013 на 08:07

Град
    Карлово <33
    Аз пък сега тренирам осъзнат сън, г/д добре върви, смисъл 2-3 пъти ми се случва на сън да си задам въпроса дали спя, ама пък, когато това стане, вече съм почти будна... Абе ще се науча... някога. :Д

Аз заспах към 1, след това се събудих в 4:30 и до 6 не можах да заспя..не знам какво ми стана. Дано денят е хубав, колкото вчерашния

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си