- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Хаха
и аз полуоправих гардероба... всичкият ми багаж е в чували и местя зимни дрехи при другите чували, взимам летни -пера ги и ги нареждам и малко играчка става... имам 3 чифта нови балеринки които плачат за носене хихи
ОО обожавам балеринки толкова нежно и ефирно седят на краката<3
Добро утро, момичета! Днес, като гледам, ще бъде още по-хубав ден от вчера.
Искам едно такова, толкова освещаващо и лятно ще ми дойде -
![]()
Добро утро и от мен! На мен ми е страшно гадно, че ваканцията свърши! Иде ми да заплача.... Имам и да уча по география, физика и химия...Да правя презентация по информационни за "моя мечтан компютър", което ми се струва страшно тъпо.. Искам компютър във формата на сърце, да е нюд цвят с блестящо по капака и да има място 15 терабайта... Трябва да опишем процесора, видеокарта и останалите простотии... Ужас.
:Д
добро утро!
нищо не ми се върши на мен днес.
Ще лежа, мога да си взема от любимите азиатски спагети, да ги окъпя в соев сос и да плюскам, гледайки филм. Не ми се ходи на даскало в понеделник.
апф
хубав ден пожелавам!
Добро утро и от мен ^^
Как ме боли главата просто не е истина. Изкарах си го на едни продукти в блога
http://inews.bg/%D0%9B%D0%B0%D0%B9%D..._i.276446.html според вас дали действа?
Днес е прекрасен ден!
Толкова слънчево ,толкова топличко :3
![]()
Училището наближаваааааааааааааа. ;((((((((((((((((((((((((![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ваканцията свършва, колкото и да не ми се иска. Иде ми да ревна![]()
След 1:30мин. трябва да излизам, а не мога да се оправя.
Някой ще каже ли какво точно слага в маската (на български!)?Не мога да разбера точно.Май това жълтото прахче е куркума.Ама имам чувството, че всички тия съставки няма да успея да ги намеря в бг. :/ http://www.youtube.com/watch?v=gf02SniHJzk
Въх вие пък какво ще заравали поне имахте ваканцияаз дажеи на уроци си ходех .
Добор утро на всички <3 денят е много хубав и подходящ за разходки
Смятам да направя точно това малко по-късно след урока <3
Аз съм на село и досега правихме общо обръщане в градината със семейството <3 Изпотих се като прасе и след малко ще обядваме. Ходих и до извора, много свежо е в гората, искаше ми се да остана там, ама народът беше жаден. Как ми се иска вече да е лятна ваканция....не е истина просто...
Последно редактирано от nor4eto99 : 04-06-2013 на 10:29
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
написах си едното есе. (sun)
малко преписано от интернет ,но важното е,че го написах.
излиза ми се ама май днес няма да ми станат плановете.
и трябва да си правя упражненията,а какъв мързел ме е хванал ;/
Прекрасно време! На село съм и няма с кого да изляза ;д Но ще разходя кучето много здравоСладката ми пухкава топка тяяя
Направих си страшна салата, всички продукти от градината, беше страшно вкуснаа! Няма място за сравнение с тия пластмаси от магазините... Към 17ч ще си изгледам мача и след това ще видим какво ще правя.
Момиче ^^
Оф,досега учих. Още малко ми остана,ама него утре. Сега ще изчистя с прахосмукачката :Д и после ще излизам
Времето е хубаво,ама ваканцията сършва![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=Js4fP9BpsUc хахахахаххаах![]()
Момиче ^^
Ей сега се върнах от урочетоСъбота е и беше часи нещо само
пак им даде домшно . Но пък ми напарви приятна изненада нямам търпение да видя датчаните в Сряда и да си говирим ,3 <
![]()
чудесна практика ще ми е това . Сега си почивам мъничко и после ще седна да уча по Биология и Литература да прочета малко нещица и да поупражня есето . Ще видя да реша няколко теста за матурата , че въобще не знам как ще я взема . Но хубавото е че довечара съм с момичетата и ще си направи мстрахотно пижамено партииии <3
arsenalllbaby кой мач ще дават ?![]()
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 04-06-2013 на 12:23
Аз пък се пекох :Д К'во да ви кажа, за 30-40 минути и вече имам разлика :Д Чакам да ми изсъхне косата и излизаааам.:}}}
А и тренировката ми беше един път, ако съседите са били на двора и са ме слушали как стена и пуфтя, сигурно са се чудели какво се случва у нас. :Д
Последно редактирано от Pamaa : 04-06-2013 на 12:29
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Уест Бромич - Арсенал![]()
Мислих да гледам Ботев Враца - ЦСКА, ама изтървах първото полувреме, а и ми се излиза ;д Така че и второто ще пропусна ;д Чак сега се усетих, че ще го дават, аз като знам, че Арсенал ще играят в даден ден и забравям всички други мачове.
Утре ще гледам Лудогорец - Литекс, а в понеделник Юнайтед - Сити. Йей ;д Всеки ден по малко ;д
Момиче ^^