.
Затворена тема
Страница 67 от 155 ПървиПърви ... 175763646566676869707177117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 3873
    Мега фен Аватара на strawberry88
    Аз пък ще се подстригвам, защото имам нужда.Само връхчетата де.Обаче реших да е след 13 - ти, защото тогава имам състезание и искам косата ми да е максимално дълга.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Хубавата ми косица, дето беше до кръста в момента е до раменете Изрязах вече всичко боядисвано, изрусявано и изсъхнало като цяло. Та да ви питам, какви маски си правите по принцип, решила съм си да не я мъча много, да не я горя и тнт и искам да и върна предишното състояние, споделете за някаква подхранваща или ддз и аз каква маска
    И не ми се търсеше темата за прическите, та викам направо тук да пиша... Можете ли да ми предложите някакви прически за къса косичка така ми е косата в момента, пробвах да я накъдря по подобен начин, ама нещо не е същия ефект Или поне аз нз как да го направя така

Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    изрусявано
    o.O
    Само един въпрос - защо за Бога?! Ти имаш толкова хубаво лице и цвят на косата .... защо ти е било да я ..... айде няма да използвам по-силна дума ;Д изрусяваш
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Banned Мега фен
    поръчах си маската за коса на Макадамия, гребен Макадамия и термозащита .. утре ще пристигнат ^^

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    поръчах си маската за коса на Макадамия, гребен Макадамия и термозащита .. утре ще пристигнат ^^
    каква термозащита? :3 (защото до колкото съм гледала, Макадамия май няма термозащита, или греша.. :3)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    ^ http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nd-wrap-251-ml ето това си взех,защото съм чувала доста добри отзиви,а за лореалското се отказах,а и ще ми дойде доста наведнъж

Мега фен
    Град
    <3
    душици, заслужава ли си да дам 20лв (от продавалник) за тази преса http://electron.bg/images/BraunES1.jpg ?
    Моята е такава http://www.kolko.bg/bg/elekom-techno...0-bg/p/1509569 и нямам никакви оплаквания, като чисто нова си е, а я имам от бая време, но има ли все пак значение с каква преса си горим косите? Т.е.. тъп въпрос, явно, щом има преси по над 100-200лв, но специално за тази на Браун какво мислите?
    Забелязах, че на някои преси от обявите, плочите им са изтъркани.. от какъв зор? На моята не са мръднали, а толкова често се изправям..

^ http://www.zlatnaribka.com/TERMO-ZAs...nd-wrap-251-ml ето това си взех,защото съм чувала доста добри отзиви,а за лореалското се отказах,а и ще ми дойде доста наведнъж

ех, тъкмо се надявах да кажеш 'лореалското', че да дадеш и мнение после как действа..
    Аз мноооого се чудя все ощее.. :3 И мисля, че искам да е креем, а не спрей.. :3
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Хубавата ми косица, дето беше до кръста в момента е до раменете Изрязах вече всичко боядисвано, изрусявано и изсъхнало като цяло. Та да ви питам, какви маски си правите по принцип, решила съм си да не я мъча много, да не я горя и тнт и искам да и върна предишното състояние, споделете за някаква подхранваща или ддз и аз каква маска
    И не ми се търсеше темата за прическите, та викам направо тук да пиша... Можете ли да ми предложите някакви прически за къса косичка така ми е косата в момента, пробвах да я накъдря по подобен начин, ама нещо не е същия ефект Или поне аз нз как да го направя така
    Искам снимка!
    Бягаш в аптеката и си купуваш бадемово масло, масло от пшеничен зародиш и ампули. Правиш си маска с едното от тях + жълтък + мед + алкохол (отношението зависи от това дали ти е мазна или суха), къпеш се, задължително с балсам, сушиш. Когато е суха, нанасяш ампулата в корените и сушиш пак. Купи си и хийтпротектор.
    И забравяш всякакви преси и маши за дълъг период от време

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    душици, заслужава ли си да дам 20лв (от продавалник) за тази преса http://electron.bg/images/BraunES1.jpg ?
    Моята е такава http://www.kolko.bg/bg/elekom-techno...0-bg/p/1509569 и нямам никакви оплаквания, като чисто нова си е, а я имам от бая време, но има ли все пак значение с каква преса си горим косите? Т.е.. тъп въпрос, явно, щом има преси по над 100-200лв, но специално за тази на Браун какво мислите?
    Забелязах, че на някои преси от обявите, плочите им са изтъркани.. от какъв зор? На моята не са мръднали, а толкова често се изправям..

ех, тъкмо се надявах да кажеш 'лореалското', че да дадеш и мнение после как действа..
    Аз мноооого се чудя все ощее.. :3 И мисля, че искам да е креем, а не спрей.. :3
    е то това е мус ( ако не греша не е като спрей) ами да ама аз не исках да ми прави твърда косата,а и 2те лореалски малко или много я правят.. ако ти трябва специално за изправяне - няма да сгрешиш с лореалското определено

за пресата - или не си чистят плочите,или и аз не знам какъв зор са видели ... не знам.. сама си прецени.. според мен можеш да си събереш още малко пари и да вземеш още по хубава.. и определено има разлика - колко стои косата,колко я предпазва.. то е ясно,че винаги ще гори пресата,но е едно да я минеш с обикновена преса (керамика) ,друго е да я минеш с йонизатор,хубава керамика и не знам си какво защитно покритие.. а и аз си виждам разликата в косата .. имам една приятелка дето супер много и цъфти косата ( смятай - подстригва се сряда,изправя се 2 пъти - сряда вечерта и неделя) и понеделник косата и е цъфнала ... не знам можеш ли да си го представиш щото аз не и вярвах докато не отидох с нея на фризьор и видях с очите си как и маха нацъфтялото... изправих я с термозащита + моята преса пак така 2 пъти през няколко дни и нищо и нямаше на косата,но после с нейната пак цъфна.. тоси е до коса,но аз поне така видях разликата

Banned Мега фен
    Какво стана, поръча ли си, защото и аз съм в голяма чуденка..

Ако наистина става твърда косата, това значи ли, че я утежнява и дали ще стои като лак за коса? :3 (мразя лакове/пяни за коса! :3) и нали няма да лепне... :3 ох..

Ако твърдо означава това: http://data.whicdn.com/images/567931..._500_large.jpg съм с две ръце 'за' т.е... таЗ косичка ми изглежда твърда и мега права (каквато трябва да стане и според описанието на крема с фиксация 3 :3)

но ако 'твърдо' означава 'като напръскана с лак, който след 2 часа става на г*з' тогава изобщо не го искм..

ох и защо по ягодите под всички защитни продукти пише, че косата трябва да се изсуши след като ги нанесеш.. аз ако си измия косата вечер, чак на следващия ден сутринта я изправям с преса, т.е. оставям си я да си съхне сама..
    как да процедирам?!
    термозащита с фиксация не стои като с лак точно,но става твърда .. за утежняването - само 2 пъти съм пробвала такав термозащита и като че ли не я утежнява много

Banned Мега фен
    маски : задължително да има жълтък в маската.. тривитаминол и бадемово масло също много ще ти помогнат ... купена маска за дължината в банята,термопродукт ( ако ти се наложи за по спец. събитие поне да я предпазиш ) и нещо след баня - кристали/масло/спрей .. прическата - просто си навий един кичур ( усуквай но не много ) и още един и го направи като мартеничка ( свържи ги ) и ги захвани с фибичка - на мокра коса естествено

Здравейте на всички.
    Днес ходих да се подстрижа и си взех хининов шампоан на Милва. А какво е мнението ви за шампоана на нивеа за блясък с частици от диамант и екстракт от бяла кала

Мразя шампоаните на Нивеа.Не ми действат добре.А който си мисли, че наистина има частици от диамант и екстракт от бяла кала...много се лъже.

Супер фен Аватара на fizzyg
    И аз не им харесвам шампоаните,не съм чула и доволен от тях между другото.
    Ягодке,а ти купи ли си шампоан от фризъорката вече?

Не съм.Нали ви казах, че ми тpябваше спешно и си купих на Оpзен от магазина (изобщо не съм доволна между дpугото - появи ми се пъpхот и ме съpби скалпа, както от повечето масови шампоани :/ ).Та явно не си pазбpала - поpъчах си шампоан на ТианДе.Вместо с професионален, сега ще пробвам и на ТианДе.И той не е eвтин де. :/ Около 17 лв. xD

Не съм обърнала внимание. А за ТианДе има много положителни мнения,мисля,че си уцелила

Супер фен Аватара на weheartiit
    имам една приятелка дето супер много и цъфти косата ( смятай - подстригва се сряда,изправя се 2 пъти - сряда вечерта и неделя) и понеделник косата и е цъфнала
    все едно слушам за себе си трябва да ходя скоро пак да ми вземат връхчетата

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Не съм обърнала внимание. А за ТианДе има много положителни мнения,мисля,че си уцелила
    Знам, ползвала съм техни продукти и преди.

Всъщност нямам нужда от подстригване, не знам защо така си мислех. Ама все пак ще ида този месец.

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Аз ходя всеки месец да подстригвам малко връхчетата и така ми е добре нямам търпение да пристигнат продуктите при фризьорката, да си ги взема...мисля, че следващата седмица понеделник 30лв. общо за професионален шампоан и термозащитен спрей.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Franzellka Виж мнението
    Аз ходя всеки месец да подстригвам малко връхчетата и така ми е добре нямам търпение да пристигнат продуктите при фризьорката, да си ги взема...мисля, че следващата седмица понеделник 30лв. общо за професионален шампоан и термозащитен спрей.
    Колко ти е дълга косата?
    Каква марка са шампоана и спрея?
    4XCOKИ

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Колко ти е дълга косата?
    Каква марка са шампоана и спрея?
    This http://prikachi.com/images/376/5870376W.jpg ;/ до закопчалката на сутиена. Обаче тя моята фризьорка знае колко да подстриже, като и кажа мъничко от връхчетата и взема толкова, колкото съм и казала.

Марката на шампоана е Jungle Fever, а на термозащитния спрей не помня.

пп: Някой гледа ли тази вечер ''Комиците''? Невена Цонева пя, има страхоотна коса и цвета и е уникален! Моя цвят в корените е като нейния :Д
    Последно редактирано от Franzellka : 04-12-2013 на 19:01

Banned Мега фен
    от гребена на макадамия съм изключително НЕ доволна .. обикновен пластмасов гребен.. нито му усетих маслото,нито нищо

Мега фен
    Град
    <3
    Намерих някаква супер промоция! :3
    Някоя ползвала ли е нещо от следните продукти?

http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...а-200ml.html#

http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...а-200ml.html

http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...-12Х8ml.html

Едит: и това http://angelcosmetics.mymall.bg/prod...а-200ml.html#
    Последно редактирано от ShtrudeL : 04-13-2013 на 11:48
    4XCOKИ

^ Не са особено качествени. Поне като гледам и състава на шампоана - има силикон,необичайно за шампоан. Представям си в маската какво са сложили.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си