- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
http://prikachi.com/images/435/6110435J.jpg
и то е старичка
междудругото и аз това забелязвам...
като отида на фитнес е пълно с момчета и най-много 1-2 момичета
Защото повечето жени си мислят ,че като тръгнат на фитнес ще станат културистки. Хахахах
2рото нещо е фитнеса. Повечето жени ходят на фитнес за да тичат, следователно ходят в лигави фитнеси,пълни с тъпи кардио уредиа не в готините -така наречени " хардкор " фитнеси,където има само една пътека .Това е.
Поне това е моето мнение по въпроса.
I was born to be somebody!
^ добро котенце
http://i44.tinypic.com/24noeqc.jpg
Последно редактирано от Muaythaifighter : 05-03-2013 на 22:31
лекувайте се след зоба, че лошо ...
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
За т'ва,за да нямате дертове мухайте месо и ориз и сменяйте често тренировъчните програми като си играете с обема и интензивността,повторения а, сериите и методиките.Прогресът ще е на лице.
аз не мога да ви разбера.... за какво толкова блъскате щанги и тъпчете стероиди .... като..... един лостаджия..... с няма - има 25-30 см ръка..... е 3 пъти.... по-силен.... от... културистите....
ммм аз не съм трибоец да тренирам за сила , сила имам в краката , от трен
Тренирам за респектираща масивност и същевременно да съм изцепен на маха и курвичките да полудяват от естетиката.
Хапа е най-лесното нещо от всичко , парите за храна са най-важни + мах трен в залата.
Юбре,къде е тоя лостаджия по 25-30 см ръка дето да прави по 120-130 лежанка за повторения 8-10 да кляка по 140-150 и да прави тяга по над 200,дай да го видя.аз не мога да ви разбера.... за какво толкова блъскате щанги и тъпчете стероиди .... като..... един лостаджия..... с няма - има 25-30 см ръка..... е 3 пъти.... по-силен.... от... културистите....
Може и без последното..тренировки,ядене и курви
Ебахти сбърканите цели имаш ..ммм аз не съм трибоец да тренирам за сила , сила имам в краката , от трен
Тренирам за респектираща масивност и същевременно да съм изцепен на маха и курвичките да полудяват от естетиката.
Хапа е най-лесното нещо от всичко , парите за храна са най-важни + мах трен в залата.
лъвчо, що ми се хващаш![]()
Де да знам,може да имаш някого предвид да го видя.Някой много назобан лостаджия лолз.