.
Отговор в тема
Страница 44 от 63 ПървиПърви ... 3440414243444546474854 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 1566
    Супер фен Аватара на BrainDamage
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    http://lh4.googleusercontent.com/-2e...r8c/s800/3.jpg става ли за бална рокля или е твърде хм... 'обикновено'?
    тази рокля е ОжасТно якааа <33 влюбих се. Но и според мен е много по-подходяща за изпращането.

sunxflower, не знам за колието, но колкото до прическата можеш да заложиш на някакъв винтидж кок или нещо от сорта
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

само да ви питам смешно ли е ако на бала ми съм с изкуствено удължение?

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Да.

Цитирай Първоначално написано от shadygirl Виж мнението
    коса или нокти? И за двете не е особено красиво, особено за косата, че ноктите поне ако попаднеш на добра маникюриста ще ти ги направи като хората, но удълженията почти винаги си личат.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    коса или нокти? И за двете не е особено красиво, особено за косата, че ноктите поне ако попаднеш на добра маникюриста ще ти ги направи като хората, но удълженията почти винаги си личат.
    косата е черна и много момичета ще са с изкуствени удължения.... и само да кажа за ноктите че няма да е смешно с изкуствен маникюр .... защо да е смешно? някои момичета немогат да си пуснат въобще нокти... ако отидат на маникюрист да им сложи къси ще е добре.....

Не обичам пластмасовите коси и нокти просто.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Според мен екстеншъни са смешни само когато не е уцелен цвета и косъма /да си с начупена коса, а n-см надолу да се спуска перфектно права коса/.

и аз не харесвам изкуствените нокти ноо тези момичета които немогат да си да си пуснат нокти поне за бала няма да е лошо да са с изкуствени а за косата кой е казал че отгоре ще съм с начупена коса? косата ми попринцип си е права пък и ще си я исправя пак

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    а за косата кой е казал че отгоре ще съм с начупена коса? косата ми попринцип си е права пък и ще си я исправя пак
    Давах пример.

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Ако екстейшъните са от естествен косъм, ппц няма проблем да се къдрят, изправят и изобщо третират по някакъв начин.
    Колкото до ноктите .. аз не мога да си ги задържа моите еднакви и ппц си мислех за ноктопластика, но в последствие реших да си купя изкуствени, защото това, с което искам да се занимавам лятото, не позволява да имам каквито и да е нокти и де факто дълги и красиво оформени нокти ми трябват буквално за два дни. Няма смисъл.
    Иначе и аз не харесвам изкуствени нокти и коси, но за ноктите нямам избор ;д
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

абе секи както си реши ;р

като е "секи както си реши", защо ни питаш за мнение?
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Според теб готино ли ще е косата ти да е като на кукла барби? За мен е грозно, една приятелка имаше изкуствено и изглеждаше много зле. А какво да кажа ако е за бала...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Ако е уцелен цвета и самата коса е естествена и поставена като хората, не мисля, че ще е проблем .. стига да не е дълга до коленете Пък и предполагам няма да е само изправена, ами ще има някаква прическа все .. няма да изглежда толкова изкуствено.

Ух аз си взех плат за рокличка, въпреки че мисля, че няма да има нищо общо с това, което искам ... Та така де, платът ми е един.. тъмно син, леко зелен, леко никакъв абе нещо като тюркоазено, ама малко по-синьо и по-тъмно (колко съм добра в обясненията) ... и не знам с какъв точно цвят обувки да го съчетая, не искам да са същия цвят като роклята, а и точно такъв измислен цвят може и да не открия никъде

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от dream1707 Виж мнението
    Ако е уцелен цвета и самата коса е естествена и поставена като хората, не мисля, че ще е проблем .. стига да не е дълга до коленете Пък и предполагам няма да е само изправена, ами ще има някаква прическа все .. няма да изглежда толкова изкуствено.

Ух аз си взех плат за рокличка, въпреки че мисля, че няма да има нищо общо с това, което искам ... Та така де, платът ми е един.. тъмно син, леко зелен, леко никакъв абе нещо като тюркоазено, ама малко по-синьо и по-тъмно (колко съм добра в обясненията) ... и не знам с какъв точно цвят обувки да го съчетая, не искам да са същия цвят като роклята, а и точно такъв измислен цвят може и да не открия никъде
    Плата ти получава моето неискано одобрение Нещо такова ли е http://1.bp.blogspot.com/-LHjyqhNM3M...Roof+Color.jpg ?

Да, нещо подобно :P

Ще полудея,дадох роклята ми да я шият още януари месец на една шиваачка и още не е готова,а тя на 3 май щяла да заминава за Англия и направо не знам кво да правя,дори не съм ходила на първа проба,а половината рокля е платена.Първо имаше проблеми с мъжа и,после ми беше загубила мерките,след тва машината и се беше развалила и не знам кво да правя,разкроила я е,сложила е камъните и дотам...Майка ми каза,че,ако не я направи ще ми купи нова,но няма да си празнувам бала у дома,защото няма да и останат пари...Не знам кво да правя ;( и дали друга шивачка ше се навие да сглоби разкроена рокля...

anonymous708973
    Guest
    http://www.viviell.com/products/category/cid/66 - не е истина колко ме кефят тия чанти с бокса за дръжка.
    Има някои доста цигански, но има и изчистени.
    ЗАЩО не ми подхождат, дамн!!

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от mi6eto942 Виж мнението
    Ще полудея,дадох роклята ми да я шият още януари месец на една шиваачка и още не е готова,а тя на 3 май щяла да заминава за Англия и направо не знам кво да правя,дори не съм ходила на първа проба,а половината рокля е платена.Първо имаше проблеми с мъжа и,после ми беше загубила мерките,след тва машината и се беше развалила и не знам кво да правя,разкроила я е,сложила е камъните и дотам...Майка ми каза,че,ако не я направи ще ми купи нова,но няма да си празнувам бала у дома,защото няма да и останат пари...Не знам кво да правя ;( и дали друга шивачка ше се навие да сглоби разкроена рокля...
    ужас, тая е за убиване.. И моята не е готова и взех да се притеснявам и на проба не съм ходила..
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Плата ти получава моето неискано одобрение Нещо такова ли е http://1.bp.blogspot.com/-LHjyqhNM3M...Roof+Color.jpg ?
    На тоя цвят всъщност какъв цвят обувки ще стоят добре ?

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз съм скарана с модата и не мога да кажа, но на миналите балове едно момиче беше на изпращането си с такъв цвят и жълти обувки, всички аксесоари също бяха жълти/, друго момиче пак беше с такъв цвят, но при нея всичко беше синьо - зелено и обувките и наметалото.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, личи си от километри.

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    Моята рокля е абсолютно същия цвят и обувките са ми черни,но може и сребристи да са,пак отива...

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Златисти или златно с черно
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Цитирай Първоначално написано от Wwwooow Виж мнението
    Златисти или златно с черно
    Мда всъщност точно такива си взех.. черни и отдолу където е платформата има една златиста лента такава, като метална, не брокатена. Абе много си ги харесвам.. само чантата не си харесвам, ама нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си