- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Новите ни козметични похождения vol. 3
Оле в Елф вярно ли са толкова евтини нещата =О
да попитам като правите общи поръчки за да ви излезе безплатна доставка после как си вземате нещата?
в смисъл че едва ли пишете адреса на всяка
а иначе колко парички е доставката до българия?
Доставката е 3.95 паунда, ако избереш Europe Standard. Пишете данните (адрес, пощенски код, телефон) на едно от момичетата, както се разберете. Те ще изпратят поръчката в най-близкия пощенски клон. Когато ви пратят e-mail, че поръчката ви е dispatch-ната, момичето, трябва да почне да си проверява пощенската кутия за известие от пощата, че кашончето ви е пристигнало![]()
![]()
Golden Roseномера му е 245 - оранжев
^По-скоро са мъхчета за нокти.
![]()
Последно редактирано от girl91 : 04-21-2013 на 14:54
За нокти са. http://www.ebay.com/itm/370729822176...84.m1439.l2649
Отделно малко декорации и един изсушител за нокти във формата на маймунка.
http://p.alejka.pl/i2/p_new/42/25/bi...-100ml_0_b.jpg някакво парфюмче от баба ми![]()
същата- много е твърда и й падат космите
За чистото арганово масло пише "100% чисто" и че може да се използва за тяло, лице и коса, а в магазина ми казаха, че е само за коса.. отзад на състава пише:
tocopheryl acetate,parfum, alpha-isomethyl ionone, hexyl cinnamal, hydroxycitronellal, linalool, hydroxyisohexyl. 3-cyclohexene, carboxaldehyde
някой може ли да ми каже дали все пак може да се ползва и за лице или трябва да се огранича само до косата![]()
Последно редактирано от musS : 04-21-2013 на 16:01
някой ползвал ли е новата спирала на Maybelline-Rocket Volume добра ли е?И като цяло от коя спирала на Maybelline сте най-доволни,защото мисля да си купя,но не знам каква точно
маймунката как действа?
ако наистина работи, умолявам те, поръчай ми и на мен, че имам адски проблем със съхненето на тея лакове, че слагам по 8 слояи сутринта като стана е на одеалца :Д и после чисти и лакирай по 2 пъти дневно ...
Последно редактирано от JoLLiE92 : 04-21-2013 на 21:28
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Слагаш си пръста на бананите и духа. Първо ще видя дали работи, защото веднъж се прекарах с едно таймерче за баба /другото го помислиха за бомба и не го пуснаха от китайската граница/