- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да мастурбирам ефектно?
mn sme6na tema,ei....
kato iska6 da masturbira6 i da stane efektno-snimai se kak go prai6 i go ka4i vav vbox-a!!tai 6te postigne6 efekt....
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Извинете,но мастурбирах с чушка(зеленчук).Хареса ми много,но искам нещо по-страстно това не ме задоволява напълно.Можете ли да ми кажете нещо,с което да мастурбирам?Но да не бъде вибратор или краставица.Страх ме е с пръстите,защото не съм пробвала,а и съм девствена
Боли ли,ако е с пръсти?
Аз съм пробвал следното започваш да си го лъскаш през дънките и в един момент като ти дойде ще почне яко да ти пулсира но понеже е натиснат по трудно ще ти излезе спермата и ще получиш по дълъг оргазъм. Или пак с дънки под душа махаш това дето разпръсква водата и пускаш струята да ти бие върху върху пишката. Ще изригнеш като гейзер. УСПЕХ
сядаш си върху ръката си докато изтръпне и после бий все 1 не е с твойта ;d
E като лъскате го набивате на въте![]()
![]()
![]()
разтачайте го като пластелин да расте (hi)
кажи честно...
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Пич,аз като бях на твоите години ме научиха на един трик. Взимаш ролка хартия. Махаш хартията,че да ти остане само ролката. От едната страна залепи лист например.Пълниш с памук и слагаш малко олио или там колкото ти е кеф. И почваш да ... си вършиш работа та. Не е нищо специално обаче на този етап ще ти свърши работа. Всички сме били на твоята възраст и дори някой да отричат са правели доста по откачени работи от това което ти пиша.
Взимаш една шепа пясък, малко лепило ц200 и се мяташ с двете ръце.После гледай кво става..Пробвай !!!
Удари си ти .... !! Един учебник по главата !
אויב איך מאַך אַווערטאַד
Пич,ако си на 12 и си тръгнал на даскало от 6 годишен , би трябвало да си 7-ми клас,а не 5-ти... тука нещо ми се чини,че малко послъгваш с историята.
като стигнеш до оргазма спри изчакай 2 минути после давай пак. като усетиш че наближаваш оргазма отново па спри и па изчакай 1-2 минути. това го правиш 2-3 пъти.