- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
http://i.ebayimg.com/t/2x-Face-care-Blackhead-Acne-Blemish-Remover-Pimple-Extractor-Silver-Needle-Steel-/00/s/NTAwWDUwMA==/$(KGrHqIOKkYE5rp8jYGEBOg(EHz3Ww~~60_12.JPG козметичката ми има такава /става и с обикновен пръстен, но е по - трудоемко/, може да пробваш и със смес от сода бикарбонат и вода. На мен лентичките не ми помагат![]()
Предложете ми хубав рол-он против изпотяване, който наистина да предпазва. Пробвала съм дезодорантите на Nivea, Garnier, Rexona, и никой не помага, както и ролките на Avon.
Така.. един малоумен въпрос. Взех си тривитаминол ... Той е с една такава тъпа метална капачка, с която като го отворя, предполагам повече няма да мога да го затворя .. как по дяволите се отваря ?![]()
На мен татко ми го отвори с ножПосле остава само една гумена тапичка и сега си седи с него. Внимавам да не го бутна
![]()
Аз не използвам рол-он, а стик на Fa NutriSkin, лилавата капачка и съм много доволна![]()
Момиче ^^
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нещо, което да премахва зачервявания по лицето?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз със спринцовка си взимах, но се оказа, че е глупав вариант :д
Преспокойно може да се маха гумената капачица, да се налива и пак да се слага :д
а каква пила ползвате за оформяне на нокти и каква за полиране?
последно си взех една стъклена пила, перфектна беше и се изхаби за 2 седмици, а пишеше след ползване да се измива с вода и уж стъклените пили не се захабявали, т.е. може да се ползват доста дълго време
и полираща все не си намирам хубава
аз със стъклени и картонени полирам, с метална оформям![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Душичка, не е полезна металната пила за ноктите
не ти ли се цепят? (глупав въпрос ,защото съм ти виждала ноктите,ама..:Д)
Знам, че не е, ама никои други не могат да ми оформят ноктите... или явно трябва да търкам с часове![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
не съм ползвала метална от 2-3 годиникартонените г/д стават, обаче със стъклената наистина беше супер
Препоръчайте ми някакво масло, олио, балсам или каквото и да е за изсушени краища на боядисана коса... Направих си омбре и в момента връхчетата ми на нищо не приличат :Д По възможност да е нещо лесно за употреба, което се слага на суха или на влажна(след баня) коса.
Everything changes, but beauty remains ...
Май за за сухата коса е най-добро чистото арганово масло? Много искам да си взема и аз, но сега имам доста други неща, които искам първо да изхабя.
YSMF, за зачервявания, ранички, пъпчици, винаги ползвам крем Здраве. Много добре ми се отразява. Скоро мисля да пробвам и Бочко.