- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тема: ДНЕВНИК: Как се чувствате vol. 25
Ъъъ... bro*fist, върви ли в момента?!
Спокойно така поне следващият път, като го видиш, ще му се зарадваш супер много.
Ох Работа за вършене имам, а вися по форумите, лош АЗ!
ПС: ИСКАМ ДА Я ГУШНА ВЕЧЕ.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 04-24-2013 на 18:33
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
ще се зарадвам, те ще го удуша от прегръдки
I request the highest of fives!
maDamn
Забавно.
Мен пък ме мързи!
ЗавиждаЙтиииии!![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Хубаво ми е. Наистина хубаво.
Тази седмица ми е щастлива. Нищо (да чукна на дърво) не е в състояние да ми развали настроението!
И спря да се върти за миг земята..
Мед ми капе на сърцето. Вчера наебаха Барса, днес Реал. Бахти яката седмица
![]()
След малко май ще лягам, че пак е празнеенка.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Мале, как се разви тоя ден.
Дори не успях да се зарадвам на 6-цата по висша математика.
Ужасно неочаквано стана, но не съм особено доволна.
Щот май пак съм си говорила без да ме слушат.
Ще видим утре..
Иначе.. Май поприключих за тоя семестър.. Ся искам да се наспяяя..
Емм в шок...най-добрата ми приятелка отива в..Китай...което означава,че от моите приятели реално оставам само аз във Варна...май вече е време и аз да заминавам за Америка...то се е видяло че няма да завърша университета,няма да мога да издържа тука..
>>DjBelev<<
Утре ми е последният ден и след това няма повече
Не мога да кажа, че съм кой-знае колко доволна от този семестър, но имам още 4 докато завърша, тъй че има време всичко да стане перфектно![]()
Минаха ми предварителните изпити и се чувствам като птичка, излязла от кафез...Особено този по история ме изтощи напълно и въпреки че не съм го взела с достатъчно висока оценка се чувствам добре. Хубавото време допринася за настроението ми. Разхождам си се сама и пак си ми е готино - явно тотално не съм добре![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
как ме е ядд трябваше да си тръгна от даскало, защото мноого ме боли корема
"идеално" просто
чувствам една празнина, защо правим неща, които не искаме?
как можах да съм такава, как можа да е такава?
толкова ми е тегаво и тъжноо
Беше тежка нощ на откровения.Наспах се хубаво обаче, днес ми е спокойно. Още един тест ме чака за тази седмица и ще мога да се успокоя напълно. Хубаво ми е, влюбено.
И спря да се върти за миг земята..
Трябваше да ми се развали настроението, нали? Трябваше да ми пусне мухата и да млъкне... просто трябваше да стане.. ей така за да не забравя какво е станало... Чудесно е че ми се напомня че вече съм никой. Чудя се само с какво го заслужих...
Dr. Gregory House
Притеснено ми е.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Иде ми да се застрелям. Не подозирах в какво се забърквам, обръщайки се към посредници. То един заплашителен тон, едни глоби, а дори още не са започнали да ми търсят работа.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Нямам търпение да дойде събота и да се хвърля в празното небесно пространство. Хубаво ми е, слънчевко![]()
ИЗБУХНАХ , момчеееее , въпреки " разговорите за живота " до 3 часа снощи и опитите и да не спим цяла вечерУспях да се справя перфкетно и имам максимум точки по корпоративни финанси. Запознаех се с изключително красиво момиче пред щанда на Корпоративна банка , което не е изключително тъпo
Доволен съм от живота ;]
Последно редактирано от SpiritInBlack : 04-26-2013 на 10:09
Тва ми хареса...не е изключително,ама задоволителнокоято не е изключително тъпа![]()
maDamn
Искам да пратя ЛС, но някой няма достатъчно място..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ей сега!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!