- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тема за момичетата: с кинти или без
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
На мен пък това с деленето на парите винаги ми се е виждало адски налудничава идея. Може би защото съм израснала в такова семейство (т.е. където нищо не се е деляло, защото майка ми никога не е работела).
Ама... тук прилагам двоен стандарт малко, признавам.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Напълно съм съгласна с Виоленца. Делене на парите при семейство е толкова гнусна и пошла идея, че думи нямам. Едно е всеки да си има отделна спестовна сметка, където да отделя определен процент от заплатата по собствено усмотрение, ама това... "бях до Била, купих това, това и онова за 150 лв, дай ми 75" е пълна цигания.
Глупости. Точно това значи. Че на това се гради цялата икономика. Тъй де, в сегашния си вариант с плоския данък.
Един и същи процент се дава от всички. Тоест, ако с партньора се договаряте всеки да отделя 50% от бюджета си за дома - това значи 750 лв от теб и 250 от нея. Естествено, че ще е така.
Не става въпрос за гъзареене и пиене на марково уиски, а за битови нужди - ще можете да си позволите по-качествен латекс за стените, по-удобен диван, по-добра марка кухненски шкафове и техника, отколкото ако ти даваш също 250 лв.
На който му се спори - на лично, моля. Темата не е за битови доходи в едно семейство.
Последно редактирано от PinkPan7her : 04-25-2013 на 10:49
^Ако жилището е на името на техните, няма да си мръдна пръста за ремонт. Не само няма да дам пари за латекс, ами и кутия блажна боя няма да взема.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Въх, защо така?
Ако са ви го дали изцяло на ваше разположение, просто все още е на тяхно име, какво от това? Ти ще си прецениш дали са разбрани и дали има шанс да се направят на интересни и да ви изгонят...
^Щото апартаментът е не знам колко стаен и не е ремонтиран от поне 30 години. Рискувам яко да се нашия с кинти, ако се прави ремонт и в един прекрасен момент да ми заяви да си обирам багажа. На името на родителите му е, а наследник е и брат му.
Затва ще кътам пари за жилище на мое име, а дотогава и кутия блажна боя няма да взема.![]()
Въпрос на избор е явно. За мен не е хубав тоя страх "ако ми заяви да си обирам багажа", не бих тръгнала с такъв страх от самото начало, още по-малко да го имам след толкова години заедно.
Хора сме и всичко се случва. Предпочитам да съм се подсигурила, а не да съм направила ремонт на жилището за 40 бона и в един момент да съм на улицата с дете или две като последна глупачка.
Ако не е подарен и на документи си е голям риск да набиваш пари в нещо което може да ти изтекат просто парите от него. Отделно, че дори да е на негово име, никога не се знае какво може да стане, но пък от друга страна все някога трябва да се направи нещо общо, макар и да съществува опасност дори след това да се разделите и да се карате кой да го вземе.
Е добре де, ако погледнем реално, в тоя случай милиони семейства да си живеят по отделно и 20 години преди да се вземат да кътат пари за апартамент. Както у нас, както у вас повечето, както и почти навсякъде в България е прието жената да отиде в дома на мъжа, нали ? А ако отсега тръгнем с мисли как ще ни нагони някой накъде сме ..
Зависи си и от възможности, де ...
^Отивам в дома на мъжа, тегля кредит 40 бона за ремонт и цъфва брат му да си иска дела. Ако не мога да му наплатя дела, у вас ли да се пренеса?!
Мързи ме да чета цялата тема, може и някой да го е казал, но моята теория е, че сред момичетата в пубертета не преобладава материализма, защото основните им нужди са задоволени от родителите им. Сред по-големи момичета, над 21-22 вече започва да играе роля и материалното благосъстояние, все пак започват да се оглеждат за човек с когото да живеят.
Затова си имаш мъж, за да измислите нещо заедно.
Винаги има вариант да се разберете с брата преди да захванете ремонт. Тоест, за вас - тоя апартамент, за него друг имот.
Винаги има вариант да продадете тоя апартамент и да си разделите разходите. Това може да стане преди ремонта, може и след него, когато даже ще струва повече пари.
Снощи излизах с едно момиче на 18,все едно разговарях с леля ми.Във фейсбука с 300 харесвания,един силен откъм самочувствено клиширани фрази профил,пълен с клоуни и коментатори под снимките,силна работа...На живо гледа в земята с един акцент странен и говори за себе си толкова,че в един момент забравих че имам мой живот.
С една десятка цигари и две железни левчета,работа щяла да почва.
Въпроса ми е следния,как такива индивиди с нисък стандарт на живот имат такова самочувствие??? Кой го гради тва нищо общо с реалността самочувствие,масата идиоти без варианти за секс,които я лъжат че е много вървежна с цел секс или деградиралото население,което не различава цици с човешки ценности?
Нищо против стандарта,аз съм най-големия фен на равното отношение между хората,просто ми е интересно как може си толкова яко заслепена че си умна,готина,ексцентрична,с ойностна,а всъщност си поредната като всички останали сиви от масата народ..
Които ми отговори на въпроса,откъде и как идва сляпото самочувствие,ще съм му фен цял живот
Направо тема с този въпрос искам да пусна.
деба таа логика
начи ако си паля пура със стотачка, мога да иам самочувствие и с две думи съм яко пич
ама ако имам 2 железни левчета требе да съм сдухан боклук
евалата, братя българи
^той по-скоро че е няк'ва вчерашна имаше предвид - грозно и просто, пък с големи мераци. В такива моменти си мислиш поне кинти да имаше, че да има няква основа за тая самозаблуда, ама ниц. То не че не може да си се чувстваш ОК и при такива обстоятелства, но случаят едва ли е бил такъв.
Емчи идваме ти на гости с по кофа калциев оксид и така ;д^Отивам в дома на мъжа, тегля кредит 40 бона за ремонт и цъфва брат му да си иска дела. Ако не мога да му наплатя дела, у вас ли да се пренеса?!
Пантер, продаде ли се апартамента, моя ще стане мъж под чехъл. Идеята с другия имот не е добра, защото не е равностоен на апартамента. Повдигала съм въпроса, при което ми се излиза с номера, че брат му имал още доста годинки до пенсия и че тоя апартамент няма да му дотрябва (скоро). Затова докато нямам дял оттам или докато не бъде преписан на внук/внучка/внуци, никви кинти за ремонт. По-добре собствено жилище, та да има къде да се пренеса, като се стигне до там.
sneering
Пич много се смея на смешните ти коментари,поради простата причина че доста пъти в темата за снимки съм те срещал да ''падаш на колене'' буквално за да искаш снимка на оная кити .. тва буквално те прави пълен форумен ''сваляч'' и смешнк .. а другите ти постове се изкарваш голямата работа .. в булгаристан може и да си следващия сводник или дилър,но другаде не може и да говорим за твой ''успех'' : )
Последно редактирано от mishopi4o : 04-26-2013 на 11:55
Поне няма риск от кръвосмешение![]()
Ихааааааа![]()