.
Отговор в тема
Страница 16 от 20 ПървиПърви ... 6121314151617181920 ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 479
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ей, сОпрете се! Толкова томове не съм изчела дори и в сесия!

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    И когато казах, че човек сам се грижи за стандарта си, имах предвид, че не можеш да разчиташ на парите на мъжа си да живееш по-добре. Щото в семейството, освен че има общи решения, има и риск от развод и раздяла. Ще се чудите един ден, как обяснявате на мъжа си, че е по-важно да си пренасочи парите в няква друга посока, а той ще ходи да ви изневерява и да живее отделно.
    Най-накрая.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    На мен пък това с деленето на парите винаги ми се е виждало адски налудничава идея. Може би защото съм израснала в такова семейство (т.е. където нищо не се е деляло, защото майка ми никога не е работела).

Ама... тук прилагам двоен стандарт малко, признавам.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous708973
    Guest
    Напълно съм съгласна с Виоленца. Делене на парите при семейство е толкова гнусна и пошла идея, че думи нямам. Едно е всеки да си има отделна спестовна сметка, където да отделя определен процент от заплатата по собствено усмотрение, ама това... "бях до Била, купих това, това и онова за 150 лв, дай ми 75" е пълна цигания.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Явно не съм се изказал като хората.

1. Ако гаджето ти изкарва повече, това не означава, че трябва да дава повече от теб в общите разходи.
    Глупости. Точно това значи. Че на това се гради цялата икономика. Тъй де, в сегашния си вариант с плоския данък.

Един и същи процент се дава от всички. Тоест, ако с партньора се договаряте всеки да отделя 50% от бюджета си за дома - това значи 750 лв от теб и 250 от нея. Естествено, че ще е така.
    Не става въпрос за гъзареене и пиене на марково уиски, а за битови нужди - ще можете да си позволите по-качествен латекс за стените, по-удобен диван, по-добра марка кухненски шкафове и техника, отколкото ако ти даваш също 250 лв.

На който му се спори - на лично, моля. Темата не е за битови доходи в едно семейство.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-25-2013 на 10:49

Град
    пространството на Дисе
    ^Ако жилището е на името на техните, няма да си мръдна пръста за ремонт. Не само няма да дам пари за латекс, ами и кутия блажна боя няма да взема.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

anonymous708973
    Guest
    Въх, защо така?

Ако са ви го дали изцяло на ваше разположение, просто все още е на тяхно име, какво от това? Ти ще си прецениш дали са разбрани и дали има шанс да се направят на интересни и да ви изгонят...

Град
    пространството на Дисе
    ^Щото апартаментът е не знам колко стаен и не е ремонтиран от поне 30 години. Рискувам яко да се нашия с кинти, ако се прави ремонт и в един прекрасен момент да ми заяви да си обирам багажа. На името на родителите му е, а наследник е и брат му.
    Затва ще кътам пари за жилище на мое име, а дотогава и кутия блажна боя няма да взема.

anonymous708973
    Guest
    Въпрос на избор е явно. За мен не е хубав тоя страх "ако ми заяви да си обирам багажа", не бих тръгнала с такъв страх от самото начало, още по-малко да го имам след толкова години заедно.

Град
    пространството на Дисе
    Хора сме и всичко се случва. Предпочитам да съм се подсигурила, а не да съм направила ремонт на жилището за 40 бона и в един момент да съм на улицата с дете или две като последна глупачка.

Мега фен Аватара на draid
    Ако не е подарен и на документи си е голям риск да набиваш пари в нещо което може да ти изтекат просто парите от него. Отделно, че дори да е на негово име, никога не се знае какво може да стане, но пък от друга страна все някога трябва да се направи нещо общо, макар и да съществува опасност дори след това да се разделите и да се карате кой да го вземе.

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Е добре де, ако погледнем реално, в тоя случай милиони семейства да си живеят по отделно и 20 години преди да се вземат да кътат пари за апартамент. Както у нас, както у вас повечето, както и почти навсякъде в България е прието жената да отиде в дома на мъжа, нали ? А ако отсега тръгнем с мисли как ще ни нагони някой накъде сме ..
    Зависи си и от възможности, де ...

Град
    пространството на Дисе
    ^Отивам в дома на мъжа, тегля кредит 40 бона за ремонт и цъфва брат му да си иска дела. Ако не мога да му наплатя дела, у вас ли да се пренеса?!

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Мързи ме да чета цялата тема, може и някой да го е казал, но моята теория е, че сред момичетата в пубертета не преобладава материализма, защото основните им нужди са задоволени от родителите им. Сред по-големи момичета, над 21-22 вече започва да играе роля и материалното благосъстояние, все пак започват да се оглеждат за човек с когото да живеят.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    ^Отивам в дома на мъжа, тегля кредит 40 бона за ремонт и цъфва брат му да си иска дела. Ако не мога да му наплатя дела, у вас ли да се пренеса?!
    Затова си имаш мъж, за да измислите нещо заедно.
    Винаги има вариант да се разберете с брата преди да захванете ремонт. Тоест, за вас - тоя апартамент, за него друг имот.
    Винаги има вариант да продадете тоя апартамент и да си разделите разходите. Това може да стане преди ремонта, може и след него, когато даже ще струва повече пари.

Голям фен Аватара на sneering
    Снощи излизах с едно момиче на 18,все едно разговарях с леля ми.Във фейсбука с 300 харесвания,един силен откъм самочувствено клиширани фрази профил,пълен с клоуни и коментатори под снимките,силна работа...На живо гледа в земята с един акцент странен и говори за себе си толкова,че в един момент забравих че имам мой живот.

С една десятка цигари и две железни левчета,работа щяла да почва.

Въпроса ми е следния,как такива индивиди с нисък стандарт на живот имат такова самочувствие??? Кой го гради тва нищо общо с реалността самочувствие,масата идиоти без варианти за секс,които я лъжат че е много вървежна с цел секс или деградиралото население,което не различава цици с човешки ценности?
    Нищо против стандарта,аз съм най-големия фен на равното отношение между хората,просто ми е интересно как може си толкова яко заслепена че си умна,готина,ексцентрична,с ойностна,а всъщност си поредната като всички останали сиви от масата народ..
    Които ми отговори на въпроса,откъде и как идва сляпото самочувствие,ще съм му фен цял живот
    Направо тема с този въпрос искам да пусна.

Супер фен Аватара на tireheb
    деба таа логика
    начи ако си паля пура със стотачка, мога да иам самочувствие и с две думи съм яко пич
    ама ако имам 2 железни левчета требе да съм сдухан боклук

евалата, братя българи

Мега фен
    ^той по-скоро че е няк'ва вчерашна имаше предвид - грозно и просто, пък с големи мераци. В такива моменти си мислиш поне кинти да имаше, че да има няква основа за тая самозаблуда, ама ниц. То не че не може да си се чувстваш ОК и при такива обстоятелства, но случаят едва ли е бил такъв.

Емчи идваме ти на гости с по кофа калциев оксид и така ;д

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Винаги има вариант да се разберете с брата преди да захванете ремонт. Тоест, за вас - тоя апартамент, за него друг имот.
    Винаги има вариант да продадете тоя апартамент и да си разделите разходите. Това може да стане преди ремонта, може и след него, когато даже ще струва повече пари.
    Пантер, продаде ли се апартамента, моя ще стане мъж под чехъл. Идеята с другия имот не е добра, защото не е равностоен на апартамента. Повдигала съм въпроса, при което ми се излиза с номера, че брат му имал още доста годинки до пенсия и че тоя апартамент няма да му дотрябва (скоро). Затова докато нямам дял оттам или докато не бъде преписан на внук/внучка/внуци, никви кинти за ремонт. По-добре собствено жилище, та да има къде да се пренеса, като се стигне до там.

sneering

Пич много се смея на смешните ти коментари,поради простата причина че доста пъти в темата за снимки съм те срещал да ''падаш на колене'' буквално за да искаш снимка на оная кити .. тва буквално те прави пълен форумен ''сваляч'' и смешнк .. а другите ти постове се изкарваш голямата работа .. в булгаристан може и да си следващия сводник или дилър,но другаде не може и да говорим за твой ''успех'' : )
    Последно редактирано от mishopi4o : 04-26-2013 на 11:55

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    тия семейни отношения са крайно отегчителни и низки в повече случаи. Съвсем не е толкова лесно, колктоо го описваш. Дано не се сблъскаш с това ))

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    тия семейни отношения са крайно отегчителни и низки в повече случаи. Съвсем не е толкова лесно, колктоо го описваш. Дано не се сблъскаш с това ))
    Тру дат.

Иначе ме затапи Пантерка по-нагоре.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от machoka Виж мнението
    Мачо, ще те разцелувам!

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Eла у нас.
    Каня те от памтивека, ама ти се страхуваш да не те обезчестя...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    пространството на Дисе
    Поне няма риск от кръвосмешение

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Поне няма риск от кръвосмешение
    Тъй ще те смеся, че мъж няма да погледнеш повече
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    пространството на Дисе
    Ихааааааа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си