- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спамо-чат
Привет от плажа
Хората ме гледаха странно, защото бях с тениска и къси гащи и джапанки, а те с ботуши, ама то е 30 градуса, какво да направя, че в календара пишело април?! Жегичка е.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Аз едва ли съм най - добрия пример за женско приятелство,но... В 9 клас се бях сприятелила с 2 момичета от старото ми училище. Ще я дам накратко: едната беше адски лицемерна, приятелка на всички, все иска да помогне, под снимките на момиче Х пише 'Ау, колко си красива', а на мен ми казва 'С този нос прилича на прасе, за коя се мисли'. Другата пък беше жадна за внимание и все се чудеше как да ме унижи. Ама и аз бях тъпа, викам си това е фаза, ще се променят нещата. Споделях им, а те са разказвали на целия град. После се скараха, едната почна да храни другата каква била. Казах й, че като толкова й пречи да не общува с нея, послуша ли ме - не. Еми, отказах се да общувам и с двете. Сега си се пишат големи , но 1000% съм сигурна, че си говорят зад гърба.
Иначе при нас този уикенд има феномена 'селско сбор'.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Мен ме врънкат да отида, но няма да стане, много мразя навалици, музиката да ми гърми в ушите, да няма как да се размина свободно с някой. Преди живях в района където почват поничките и цяла седмица чалгата до дупка, не можех да се наспяИскам вече да ходя с къси гащи, но сигурно ще ме сметнат за ненормална.
Понички, кебапчета, люлки, чалга и съмнителни сладки... как да не отидеш?!![]()
Всъщност е празник на града, който се е превърнал в тотална &$$%^%$&^%.
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
ама защоо има такова нещо :О :Д
п.с:
8 ден съм от 90 дневната диета, нямам никакъв проблем с нея по отношение на глада,ама днес нещо не можах да си разпределя храненето правилно явно ии.. умирам от глад!
плодов ден ми е
мисля само за утре![]()
Последно редактирано от POLLINA : 04-27-2013 на 19:10
И на мен ми беше по - хубаво, радвах се на люлките, на данданията, на това, че семейството се прибира.
Това си е традиция.
радвах се на това, че само там можех да си купя дискети за Атарито! :Д
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
там не съм знаела да има ... имаше едно магазинче до чешмата едно време, което после стана какво ли не и сега е магазин за спортни дрехи (мисля)там имаше, ама го затвориха много бързо ... ;/ и само панаира ... дискети и захарен памук
![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Охх, още малко остана до ваканцията.![]()
Вие събирате ли се някъде с класа по случай края на годината? :д
Да :3 Напоследък почивки колкото искаш. През един месец ваканция. Кеф,не е ли?
Да,ние се събираме с класа по д/г всеки повод. И безповодно може![]()
Ние много трудно се събираме някъде.Само за края на годината и пак не е целия клас.На последното събиране, което не беше за края на годината, отидоха 5 човека, а сме 29.
И, да, голям кеф са тези ваканции.
Ама не виждам смисъл защо да ходим понеделник и вторник на училище? |( Аз след малко имам участие и ще отивам да се къдря с пресата.Дано стане нещо, иначе ще полудея.
До после..
![]()
Да,понеделник и вторник трябваше да са включени към ваканциятаАз вече покрай тея ваканции съвсем лято го чувствам :Д
Ако имаш време,снимай какво е станало с къдриците![]()
Ние сме многоо труден клас :д Преди две години (преди да ни съберат двата класа) организирахме екскурзия и сигурно и половината не дойдоха; пари трудно събираме, на края на годината абсурд да се съберем всички на едно място и т.н., а всичките ни класни горките постоянно са с проблеми-тая година държим рекорда за отсъствия (360 извинени само за април :д), а сме 8ми клас и сигурно от сега трябва да събираме пари за подарък, защото ще започне едно чаканеее абе направо незанм... понякога много си мразя класа :д
Ние сме толкова неорганизирани, на 29 ще се сетят, че на 30 завършваме и ще се почне една дандания. И да се събираме няма да отида.
Вторник е концерта на училището и няма да учим![]()
Аз предпочитам да уча два дни, отколкото после да ги отучвам.И без тва ще карам по 3 часа утре и вторник ;д
Ох, времето е много хубаво, след малко ще изляза. Трябва да уча, пък хич не ми се учи... Утре ще се снимаме за албума пак и трябва да измисля с какво да съм облечена, бях намислила нещо, ама се отказах ;д Оф, мързи ме... ;д
Момиче ^^
Значи, по принцип, ако не става въпрос за екскурзия, а за ресторант/ дискотека- събираме се почти всички (+/- 4 човека). На екскурзия сме ходили само веднъж, тази година за края си правим планове да ходим във Велико Търново за 2 дни, да видим кво ще стане. Ама ние сме 31 човека, разделени на 15 групички, винаги някой се цепи.
Ние тая година сигурно няма да ходим на екскурзия.. незнам .. ама с една приятелка сме се записали на море и смятам да си искарам супер като за последна година в тва училище :д
уф, аз пък се дразня, че пак са плъзнали тия глупости във фейсбук "виж кой ти е гледал профила"
дори и да нямаш ваканции, ако плажа ти е до университета, няма как да не ти е лятно :Д
ние с групата ми никога не се събираме абсолютно всички някъде, поради простия факт, че голяма част са чалгари, а другата част няма да стъпим в кръчма ако сме в съзнание :Д дори на 8 декември не бяхме заедно, защото организаторите нямат хал хабер как се организира 8ми декември и накрая ходят в хотели на Златни, за да се покажем "вижте ни нас" .... аз исках виличка и скара, но не можели те да режат салата и да готвят .. аз както не готвя, бях навита да е такова, ама те не ...
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more
Ох, топлото време ми носи разни невероятни проблеми с това какво да облека. Как искам и аз да изляза с едни къси панталонки, но в училище не позволяват ://![]()