.
Затворена тема
Страница 60 от 115 ПървиПърви ... 105056575859606162636470110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 476 до 1 500 от общо 2855

Тема: Спамо-чат

Привет от плажа
    Хората ме гледаха странно, защото бях с тениска и къси гащи и джапанки, а те с ботуши, ама то е 30 градуса, какво да направя, че в календара пишело април?! Жегичка е.
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз едва ли съм най - добрия пример за женско приятелство,но... В 9 клас се бях сприятелила с 2 момичета от старото ми училище. Ще я дам накратко: едната беше адски лицемерна, приятелка на всички, все иска да помогне, под снимките на момиче Х пише 'Ау, колко си красива', а на мен ми казва 'С този нос прилича на прасе, за коя се мисли'. Другата пък беше жадна за внимание и все се чудеше как да ме унижи. Ама и аз бях тъпа, викам си това е фаза, ще се променят нещата. Споделях им, а те са разказвали на целия град. После се скараха, едната почна да храни другата каква била. Казах й, че като толкова й пречи да не общува с нея, послуша ли ме - не. Еми, отказах се да общувам и с двете. Сега си се пишат големи , но 1000% съм сигурна, че си говорят зад гърба.
    Иначе при нас този уикенд има феномена 'селско сбор'.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Иначе при нас този уикенд има феномена 'селско сбор'.
    моля та, недей, след малко тръгвам натам майка ми ми прекъсна плажа 3 пъти да ме пита в колко тръгвам ......
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Мен ме врънкат да отида, но няма да стане, много мразя навалици, музиката да ми гърми в ушите, да няма как да се размина свободно с някой. Преди живях в района където почват поничките и цяла седмица чалгата до дупка, не можех да се наспя Искам вече да ходя с къси гащи, но сигурно ще ме сметнат за ненормална.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *

защо ходите на това нещо?!

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Понички, кебапчета, люлки, чалга и съмнителни сладки... как да не отидеш?!
    Всъщност е празник на града, който се е превърнал в тотална &$$%^%$&^%.

Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    Искам вече да ходя с къси гащи, но сигурно ще ме сметнат за ненормална.
    мен днес ме гледаха като ненормална :Д

POLLINA не ходим, ТО ИДВА ДО НАС! :д като бях малка музиката се чуваше от терасата ми (живея на около 300м от циганията и 5оо-600 м от баш циганията, откъдето идва музиката ;Д)
    Като бях малка беше по-симпатично иначе
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    ама защоо има такова нещо :О :Д

п.с:
    8 ден съм от 90 дневната диета, нямам никакъв проблем с нея по отношение на глада,ама днес нещо не можах да си разпределя храненето правилно явно ии.. умирам от глад!
    плодов ден ми е
    мисля само за утре
    Последно редактирано от POLLINA : 04-27-2013 на 19:10

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    И на мен ми беше по - хубаво, радвах се на люлките, на данданията, на това, че семейството се прибира.

Това си е традиция.

радвах се на това, че само там можех да си купя дискети за Атарито! :Д
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Цитирай Първоначално написано от JoLLiE92 Виж мнението
    радвах се на това, че само там можех да си купя дискети за Атарито! :Д
    ooo, не само там и до 99 дънки продаваха

там не съм знаела да има ... имаше едно магазинче до чешмата едно време, което после стана какво ли не и сега е магазин за спортни дрехи (мисля) там имаше, ама го затвориха много бързо ... ;/ и само панаира ... дискети и захарен памук
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    и на пазара имаше ;д

Мега фен Аватара на strawberry88
    Охх, още малко остана до ваканцията. Вие събирате ли се някъде с класа по случай края на годината? :д

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да :3 Напоследък почивки колкото искаш. През един месец ваканция. Кеф,не е ли?
    Да,ние се събираме с класа по д/г всеки повод. И безповодно може

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ние много трудно се събираме някъде. Само за края на годината и пак не е целия клас.На последното събиране, което не беше за края на годината, отидоха 5 човека, а сме 29. И, да, голям кеф са тези ваканции. Ама не виждам смисъл защо да ходим понеделник и вторник на училище? |( Аз след малко имам участие и ще отивам да се къдря с пресата.Дано стане нещо, иначе ще полудея. До после..

Супер фен Аватара на fizzyg
    Да,понеделник и вторник трябваше да са включени към ваканцията Аз вече покрай тея ваканции съвсем лято го чувствам :Д
    Ако имаш време,снимай какво е станало с къдриците

Ние сме многоо труден клас :д Преди две години (преди да ни съберат двата класа) организирахме екскурзия и сигурно и половината не дойдоха; пари трудно събираме, на края на годината абсурд да се съберем всички на едно място и т.н., а всичките ни класни горките постоянно са с проблеми-тая година държим рекорда за отсъствия (360 извинени само за април :д), а сме 8ми клас и сигурно от сега трябва да събираме пари за подарък, защото ще започне едно чаканеее абе направо незанм... понякога много си мразя класа :д

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Ние сме толкова неорганизирани, на 29 ще се сетят, че на 30 завършваме и ще се почне една дандания. И да се събираме няма да отида.
    Вторник е концерта на училището и няма да учим

Аз предпочитам да уча два дни, отколкото после да ги отучвам. И без тва ще карам по 3 часа утре и вторник ;д

Ох, времето е много хубаво, след малко ще изляза. Трябва да уча, пък хич не ми се учи... Утре ще се снимаме за албума пак и трябва да измисля с какво да съм облечена, бях намислила нещо, ама се отказах ;д Оф, мързи ме... ;д
    Момиче ^^

Супер фен Аватара на tonssy
    Значи, по принцип, ако не става въпрос за екскурзия, а за ресторант/ дискотека- събираме се почти всички (+/- 4 човека). На екскурзия сме ходили само веднъж, тази година за края си правим планове да ходим във Велико Търново за 2 дни, да видим кво ще стане. Ама ние сме 31 човека, разделени на 15 групички, винаги някой се цепи.

Ние тая година сигурно няма да ходим на екскурзия.. незнам .. ама с една приятелка сме се записали на море и смятам да си искарам супер като за последна година в тва училище :д

Голям фен Аватара на monroe999
    уф, аз пък се дразня, че пак са плъзнали тия глупости във фейсбук "виж кой ти е гледал профила"

Цитирай Първоначално написано от fizzyg Виж мнението
    Да,понеделник и вторник трябваше да са включени към ваканцията Аз вече покрай тея ваканции съвсем лято го чувствам :Д
    дори и да нямаш ваканции, ако плажа ти е до университета, няма как да не ти е лятно :Д
    ние с групата ми никога не се събираме абсолютно всички някъде, поради простия факт, че голяма част са чалгари, а другата част няма да стъпим в кръчма ако сме в съзнание :Д дори на 8 декември не бяхме заедно, защото организаторите нямат хал хабер как се организира 8ми декември и накрая ходят в хотели на Златни, за да се покажем "вижте ни нас" .... аз исках виличка и скара, но не можели те да режат салата и да готвят .. аз както не готвя, бях навита да е такова, ама те не ...
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Голям фен Аватара на .Wonder
    Ох, топлото време ми носи разни невероятни проблеми с това какво да облека. Как искам и аз да изляза с едни къси панталонки, но в училище не позволяват ://

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си