.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 76

Hybrid View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    И навярно си се примирил че няма да си набавиш ДМТ.
    ДМТ може да се извлече от mimosa hostilis, доколкото знам метода изисква елементарни знания по химия. ДМТ-то обаче е най-силния познат халюциноген, така че не мисля от трева да се хвърлям на ДМТ. Най-много да свърша в лудницата.

Иначе имам семена от ipomoea tricolor, които съдържат ЛСА - халюциноген близък до ЛСД. Само че така и не установих точния вид на растението, нито дозата която трябва да приема, затова и не се престраших да го пробвам.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Tnx m8
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-28-2013 на 21:45

Мега фен Аватара на RagioL
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    ДМТ може да се извлече от mimosa hostilis, доколкото знам метода изисква елементарни знания по химия. ДМТ-то обаче е най-силния познат халюциноген, така че не мисля от трева да се хвърлям на ДМТ. Най-много да свърша в лудницата.

Иначе имам семена от ipomoea tricolor, които съдържат ЛСА - халюциноген близък до ЛСД. Само че така и не установих точния вид на растението, нито дозата която трябва да приема, затова и не се престраших да го пробвам.
    Според мен си струва риска. И до къде си стигнал с медитацията?
    Виждал ли си бездната?
    Нищото?
    Това което поглъща съществуването ти?

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Според мен си струва риска. И до къде си стигнал с медитацията?
    Виждал ли си бездната?
    Нищото?
    Това което поглъща съществуването ти?
    Не можеш да видиш бездната, понеже няма какво да гледаш. Затова и бездната не се вижда с гледане, изобщо не се гледа. Не се и слуша, усеща, осмисля и т.н..... тя няма лице, форма или нещо чрез което да я определиш. Затова и ако тръгнеш да я определяш, нищо не правиш. И все пак бездната е навсякъде около нас, именно липсата на "нещата" е причината "нещата" изобщо да съществуват. Както звукът може да се чуе само в тишината. Как иначе би бил звук.... Затова аспектът на "нищото" винаги трябва да се взима предвид - в него можеш да дефинираш всичко (условно), и в същото време там се "губи" "всичко" и остава само "нищото". Същото е и във вселената, същото е и в човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си