.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 76
    Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Fun Fact: Аватарите ми от месеци насам са все серийни убийци.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    ....so should I brought you a beer..or?

Не употребявам алкохол.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-27-2013 на 21:29

наркотици?

Естествено...

предимно?

Марихуана, при липса на друго. Не съм фен на "парти" наркотиците. Иначе търся да пробвам гъби и лсд.

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Марихуана, при липса на друго. Не съм фен на "парти" наркотиците. Иначе търся да пробвам гъби и лсд.
    Недей.
    Междувпрочем, тресе те дереализацията.

Мега фен Аватара на RagioL
    И навярно си се примирил че няма да си набавиш ДМТ.

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Недей.
    Реалността е доста разтегливо понятие.
    Ще се изненадаш във каква огромна част от съществуването си човек е несъзнателен.

Супер фен Аватара на UNITED2
    Град
    Памплона
    Средство с което човек да се отърве от апатията НЯМА! Не може да направиш това, или да не правиш друго и просто да се отървеш от нея. Отива си така, както и е дошла, или поне при мен е така...

Цитирай Първоначално написано от UNITED2 Виж мнението
    Средство с което човек да се отърве от апатията НЯМА! Не може да направиш това, или да не правиш друго и просто да се отървеш от нея. Отива си така, както и е дошла, или поне при мен е така...
    средно време ти отне....?

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Е, пак въпроса за детерминистичната вселена. Тва го дискутирахме отдавна и стигнахме до извода, че не можем да кажем дали съществува или не съдбата.
    В научните среди към момента въпроса за детерминистичната или пропабалистичната вселена се счита за решен.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bell%27s_theorem

Отностно теорията с паралелните вселени, не мисля, че може да бъде научно потвърдена след като тя е отвъд твоето съществуване. Според мен поне звучи нелогично това да е така, защото се твърди, че всеки път когато вселената трябва да вземе решение тя формира няколко паралелни такива като във всяка се е случил един от възможните резултати това само по себе си намеква, че шанса да се случи което и да е от всички събития е равен, а физиката и пост приори знанията ни казват съвсем различно нещо.

Мега фен
    Естествено...
    ако някои ден имаш деца, често става така, че децата показват на дела глупостта на философията на бащите си.................... не казвам че при теб ще стане така, но е възможно.

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    И навярно си се примирил че няма да си набавиш ДМТ.
    ДМТ може да се извлече от mimosa hostilis, доколкото знам метода изисква елементарни знания по химия. ДМТ-то обаче е най-силния познат халюциноген, така че не мисля от трева да се хвърлям на ДМТ. Най-много да свърша в лудницата.

Иначе имам семена от ipomoea tricolor, които съдържат ЛСА - халюциноген близък до ЛСД. Само че така и не установих точния вид на растението, нито дозата която трябва да приема, затова и не се престраших да го пробвам.

Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    Tnx m8
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-28-2013 на 20:45

Два пирона в ковчега на мъртвеца, йо-хо-хо и бутилка ром.

ДМТ може да се извлече от mimosa hostilis, доколкото знам метода изисква елементарни знания по химия. ДМТ-то обаче е най-силния познат халюциноген, така че не мисля от трева да се хвърлям на ДМТ. Най-много да свърша в лудницата.

Иначе имам семена от ipomoea tricolor, които съдържат ЛСА - халюциноген близък до ЛСД. Само че така и не установих точния вид на растението, нито дозата която трябва да приема, затова и не се престраших да го пробвам.
    Според мен си струва риска. И до къде си стигнал с медитацията?
    Виждал ли си бездната?
    Нищото?
    Това което поглъща съществуването ти?

Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Недей.
    Ако под дереализация имаш предвид интроспекция и трансформиране на вътрешен свят, да. Но не виждам проблема в това. "Реалността" изглежда толкова "реална" че много хора се забиват в нея и тъпчат на едно място - създават си един малък свят и си го защитават от външни влияния, обграждайки се с лъжи. А когато "реалността" е и общоприета, лъжите се консолидират дори повече. И всичко това хората нарекли своя реалност, в нея се изживяват, в нея битуват, за нея се борят, за нея страдат, в нея са НЯКОЙ... и всичкото това само за да не рухне малкият им свят, да паднат всичките им дрехи и да останат "голи". За малкия човек винаги това е най-важно - да бъде НЯКОЙ, да бъде НЯКЪДЕ, да прави НЕЩО, да има илюзията за контрол... А красотата на познанието и просветлението не се крие в поредната скалъпена концепция, нито в посредствените квартални мъдрости. Светът е твърде голям за да се побере в една дребна лъжа.
    Познанието и израстването не идват от обожествяването на границите на малкия вътрешен свят, а напротив - от разпадането на тези граници, чрез пълно унищожение на всичко "свято", на всеки закон, всяка псевдо-мъдрост. И това е всъщност дереализацията, поне аз както я разбирам.
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-28-2013 на 21:07

Мега фен
    Ако под дереализация имаш предвид интроспекция и трансформиране на вътрешен свят, да. Но не виждам проблема в това. "Реалността" изглежда толкова "реална" че много хора се забиват в нея и тъпчат на едно място - създават си един малък свят и си го защитават от външни влияния, обграждайки се с лъжи.
    виждам, че добре се познаваш.........

Цитирай Първоначално написано от RagioL Виж мнението
    Според мен си струва риска. И до къде си стигнал с медитацията?
    Виждал ли си бездната?
    Нищото?
    Това което поглъща съществуването ти?
    Не можеш да видиш бездната, понеже няма какво да гледаш. Затова и бездната не се вижда с гледане, изобщо не се гледа. Не се и слуша, усеща, осмисля и т.н..... тя няма лице, форма или нещо чрез което да я определиш. Затова и ако тръгнеш да я определяш, нищо не правиш. И все пак бездната е навсякъде около нас, именно липсата на "нещата" е причината "нещата" изобщо да съществуват. Както звукът може да се чуе само в тишината. Как иначе би бил звук.... Затова аспектът на "нищото" винаги трябва да се взима предвид - в него можеш да дефинираш всичко (условно), и в същото време там се "губи" "всичко" и остава само "нищото". Същото е и във вселената, същото е и в човека.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    виждам, че добре се познаваш.........
    Същите неща можеш да откриеш и в себе си, трябва просто да кривнеш от пътя - да се изгубиш и да разбереш че няма път. И така всяка посока става път...

Но не, ти предпочиташ да си вървиш по някакви измислени пътечки, украсени с божествени илюзии...
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-28-2013 на 21:26

Мега фен
    това е философията на нравствените аборигени ................. .

ПП: нали знаеш, че аз мога да ти преекспонирам същите твои думи и да ги отнеса към тебе, но с обратен знак .............. няма смисъл да се занимаваме с хитри игрички на думи и изречения. ............ всичко което кажеш за мене, аз после мога да го отнеса за тебе .............. и двамата сме напълно еднакви, разликата между нас е единствено в избора на свободната ни воля - да вярва Бог или да вярва на себе си (т.е. да замениш Бог със себе си.).
    Последно редактирано от defender : 04-28-2013 на 22:06

Моите думи нямат значение, нито имат характер на истина... Въпросът не е в истината, нито в нейните безкрайни реалности и доказателства.

Мега фен
    Въпросът не е в истината, нито в нейните безкрайни реалности и доказателства.
    ами и аз това казвам ............ въпросът е просто в някаква вътрешна душевна предразположеност към Бога ли клониш или не .............

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си