- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Ето ви една тема, която отдавна ме мъчи:
по духовен път - чрез могъщи сатанински сили, които можеха да ме изпепелят, понеже температурата, която тялото ми излъчваше след като антихристите ме връхлетяха беше над 300'C, точно както от метри можеш да усетиш високата температура на нажежен стоманен блок, обаче Бог и Исус ме опазиха жив въпреки че онази сатанинска огнена сила въздействуваше на тялото ми
"Навуходоносор се изпълни с ярост, и изгледът на лицето му се измени против Седраха, Мисаха и Авденаго, та проговаряйки заповяда да нагорещят пещта седем пъти повече отколкото обикновено се нагорещяваше. И на някои силни мъже от войската си заповяда да вържат Седраха, Мисаха и Авденаго и да ги хвърлят в пламенната огнена пещ. Тогава тия мъже бидоха вързани с шалварите си, хитоните си, мантиите и другите си дрехи, и бяха хвърлени всред пламенната огнена пещ. А понеже царската заповед бе настойчива, и пещта се нагорещи премного, огненият пламък уби ония мъже, които дигнаха Седраха, Мисаха и Авденаго. А тия трима мъже, Седрах, Мисах и Авденаго, паднаха вързани всред пламенната огнена пещ. Тогава цар Навуходоносор ужасен, стана бърже, и като продума рече на съветниците си: Не хвърлихме ли всред огъня трима мъже вързани? Те отговаряйки рекоха на царя: Вярно е, царю. В отговор той рече: Ето, виждам четирима мъже развързани, които ходят всред огъня, без да имат някаква повреда; и по изгледа си четвъртият прилича на син на боговете. Тогава Навуходоносор се приближи до вратата на пламенната огнена пещ, и проговаряйки рече: Седрахе, Мисахе и Авденаго, слуги на всевишния Бог, излезте и дойдете тук. Тогава Седрах, Мисах и Авденаго излязоха изсред огъня. И като се събраха сатрапите, наместниците, областните управители и царските съветници, видяха, че огънят не бе имал сила върху телата на тия мъже, косъм от главата им не бе изгорял, и шалварите им не бяха се изменили, нито даже миризма от огън не бе преминала на тях. Навуходоносор продумайки рече: Благословен да бъде Бог Седрахов, Мисахов и Авденагов, който изпрати ангела Си и избави слугите си, които, като уповаха на Него, не послушаха думата на царя, но предадоха телата си за да не служат, нито да се поклонят на друг бог, освен на своя си Бог(т.е. освен само на истинският Господ Бог)." Данаил 3: 19-28
^
^
ами тука вече е въпрос на вяра, доверие, .............. ние вярвам на фактите от Библията, ти вярваш на някакви не знам си какви факти. ...................
изобилният вечен живот е най-доброто нещо на вселената, а душите са онези, за които той е приготвен за да го наследят, тъй като такъв е вселенският закон, и именно в това се състои истинската Божественост, докато най-големият егоизъм е когато някой се опитва да отлъчи другите души от вечният живот, както най-болните диктатори са предпочитали цялото човечество да бъде унищожено само защото не им се е струвало за справедливо другите да живеят след като те умрат, обаче законът на вечният живот е да не се причинява зло на когото и да е от човеците/одушевените, иначе той би бил невъзможен, или как за някой човек би имало вечен живот в рая без никакви смущения ако там има макар и едно същество, което му причинява зло?!, ето защо е писано:
"И в него никак няма да влезе нещо нечисто, нито оня, който върши мерзост и който лъже, а само записаните в книгата на живота на Агнето." Откровение 21: 27
ето защо смъртта няма как да продължи да властва над човеците, нито което и да е от явленията на "тъмнината", иначе не би имало безпроблемен вечен живот за тях, плюс това смъртта не е просто кончина, но всякакъв вид влошаване на състоянието на човека, което истинският Бог е положил да има в него при 6-дневното сътворение в началото на вечността, а такива влошавания са появата на: напрежение, стрес, страх, униние, депресия, помрачение, немощ, скръб, мъка, страдание, болка, и т.н., така че мнозина досега са срещали смъртта не веднъж дори и приживе, ето защо смъртта не е добро нещо и защо не трябва да има смърт
Последно редактирано от npp : 04-29-2013 на 15:19
не беше внушение, от тялото ми наистина се излъчваше много висока температура, понеже като поставях дланта си изпъвайки ръката (си) докрай пред тялото усещах високотемпературно лъчение както от нажежен стоманен блок, дълго време живака на термометъра се изкачваше догоре когато си мерех температурата, поради което така и не можах да я премеря с точност, но с сигурност беше над 100-200'C
^
^
да, смъртта на душата не представлява, че душата ще спре да съществува, а че ще съществува, но в състояние на пълно разединение от Бога, а тъй като Бог е източникът на любовта т.е. ще съществува в състояние без никаква любов (като любов е много обширна дума и включва в себе много неща).
Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 15:20
той ще опари слънцето
^
той Е слънцето
физически е слънце, а духовно е спасител и свидетел........ алилуя ...............
ПП: абе, то всъщност и доктора е не по-малко мистериозен извънбариерен феномен.
Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 16:18
Бе ние сме се събрали великолепната четворка ..
Почувствах се много странно като влязох в темата хаха
Npp, много ми е интересно как реши, че си имал температура над 200 'C, при положение, че термометрите за подмишницата имат скала само до 42, а стайните - до 50? И имай предвид че при температура над 42 градуса настъпват сериозни мозъчни увреждания, понеже се нарушава обмяната на веществата в мозъка....
Извод: Следващия път като си болен с температура - недей да друсаш с гъби!
Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-29-2013 на 17:41
ветеринаре ... да си чувал за пара-нормални явления ?
Има и паралелни светове..
Аз един път, докато си седях на терасата през нощта, видях НЛО! Една жълта точка се спусна и няколко минути беше в застой. После изчезна. Не знам дали е бил npp, но нищо чудно , дори да съм бил отвлечен.
сектанти , дали сте такива или се правите на такива , вземете се спрете , ще ви чупя
Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 22:28
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ако имах пенис, щях да го извадя и да се изпикая върху темата.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...