.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 89
    Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    хихи, мда ............ вярата в Бога е съществувала от самото създаване на първите хора........... след греха вярата в хората е била потъмнена, появяват разни вярвания в идоли и атеизъм ............. изглежда твоя датчик е започнал да отчита от тогава когато вярата е била потъмнена.
    Можеш ли да докажеш думите си ? С факти например ? Искаш да ми кажеш, че има исторически доказателства, че при появата на първия хомо сапиенс, т.е преди 200-300 ХИЛЯДИ години е имало християнство ?! Ти сериозно ли ? Това от кой пръст си го изсмука ?

Мега фен
    а какво точно представляваше това убийство от духовната армия на сатаната...........и как беше извършено. ............. .

по духовен път - чрез могъщи сатанински сили, които можеха да ме изпепелят, понеже температурата, която тялото ми излъчваше след като антихристите ме връхлетяха беше над 300'C, точно както от метри можеш да усетиш високата температура на нажежен стоманен блок, обаче Бог и Исус ме опазиха жив въпреки че онази сатанинска огнена сила въздействуваше на тялото ми

"Навуходоносор се изпълни с ярост, и изгледът на лицето му се измени против Седраха, Мисаха и Авденаго, та проговаряйки заповяда да нагорещят пещта седем пъти повече отколкото обикновено се нагорещяваше. И на някои силни мъже от войската си заповяда да вържат Седраха, Мисаха и Авденаго и да ги хвърлят в пламенната огнена пещ. Тогава тия мъже бидоха вързани с шалварите си, хитоните си, мантиите и другите си дрехи, и бяха хвърлени всред пламенната огнена пещ. А понеже царската заповед бе настойчива, и пещта се нагорещи премного, огненият пламък уби ония мъже, които дигнаха Седраха, Мисаха и Авденаго. А тия трима мъже, Седрах, Мисах и Авденаго, паднаха вързани всред пламенната огнена пещ. Тогава цар Навуходоносор ужасен, стана бърже, и като продума рече на съветниците си: Не хвърлихме ли всред огъня трима мъже вързани? Те отговаряйки рекоха на царя: Вярно е, царю. В отговор той рече: Ето, виждам четирима мъже развързани, които ходят всред огъня, без да имат някаква повреда; и по изгледа си четвъртият прилича на син на боговете. Тогава Навуходоносор се приближи до вратата на пламенната огнена пещ, и проговаряйки рече: Седрахе, Мисахе и Авденаго, слуги на всевишния Бог, излезте и дойдете тук. Тогава Седрах, Мисах и Авденаго излязоха изсред огъня. И като се събраха сатрапите, наместниците, областните управители и царските съветници, видяха, че огънят не бе имал сила върху телата на тия мъже, косъм от главата им не бе изгорял, и шалварите им не бяха се изменили, нито даже миризма от огън не бе преминала на тях. Навуходоносор продумайки рече: Благословен да бъде Бог Седрахов, Мисахов и Авденагов, който изпрати ангела Си и избави слугите си, които, като уповаха на Него, не послушаха думата на царя, но предадоха телата си за да не служат, нито да се поклонят на друг бог, освен на своя си Бог(т.е. освен само на истинският Господ Бог)." Данаил 3: 19-28

Мега фен
    ^
    ^
    ами тука вече е въпрос на вяра, доверие, .............. ние вярвам на фактите от Библията, ти вярваш на някакви не знам си какви факти. ...................

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    по духовен път - чрез могъщи сатанински сили, които можеха да ме изпепелят, понеже температурата, която тялото ми излъчваше след като антихристите ме връхлетяха беше над 300'C,
    ами тялото не е предназначено да съществува при 300 градуса........

да не би просто да си имал температура............... аз по някога като съм имал температура и съм имал усещане че все едно горя отвътре.
    Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 14:52

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Атеизма е съществувал много преди обожествяването.
    По-голям парад на егото от желание за вечен живот НЯМА ! Атеизма е примирие и приемане на видимата реалност. Атеиста не вярва в богове, затова няма как да се смята за нещо повече от нещо, което за него не съществува. Повечето атеисти няма да се обидят ако им кажеш, че хората произлизат от маймуните, за разлика от християните, които ще скочат и ще почнат да ти обясняват как хората имаме душа, разум и божествена същност, как сме върха на пирамидата и всичко останало в природата е създадено едва ли не с единствената цел да ни се подчинява. Да ама не.

Смъртта, както вече казах е естествен завършек. За да има ново начало, трябва да има и край. Смъртта е част от цикъла на Вселената. Всичко умира и се разрушава, но това не значи, че нищо ново не се случва и създава.
    А краят на вечността само по себе си звучи като парадокс.

изобилният вечен живот е най-доброто нещо на вселената, а душите са онези, за които той е приготвен за да го наследят, тъй като такъв е вселенският закон, и именно в това се състои истинската Божественост, докато най-големият егоизъм е когато някой се опитва да отлъчи другите души от вечният живот, както най-болните диктатори са предпочитали цялото човечество да бъде унищожено само защото не им се е струвало за справедливо другите да живеят след като те умрат, обаче законът на вечният живот е да не се причинява зло на когото и да е от човеците/одушевените, иначе той би бил невъзможен, или как за някой човек би имало вечен живот в рая без никакви смущения ако там има макар и едно същество, което му причинява зло?!, ето защо е писано:

"И в него никак няма да влезе нещо нечисто, нито оня, който върши мерзост и който лъже, а само записаните в книгата на живота на Агнето." Откровение 21: 27

ето защо смъртта няма как да продължи да властва над човеците, нито което и да е от явленията на "тъмнината", иначе не би имало безпроблемен вечен живот за тях, плюс това смъртта не е просто кончина, но всякакъв вид влошаване на състоянието на човека, което истинският Бог е положил да има в него при 6-дневното сътворение в началото на вечността, а такива влошавания са появата на: напрежение, стрес, страх, униние, депресия, помрачение, немощ, скръб, мъка, страдание, болка, и т.н., така че мнозина досега са срещали смъртта не веднъж дори и приживе, ето защо смъртта не е добро нещо и защо не трябва да има смърт
    Последно редактирано от npp : 04-29-2013 на 15:19

Мега фен
    ами тялото не е предназначено да съществува при 300 градуса........

да не би просто да си имал температура............... аз по някога като съм имал температура и съм имал усещане че все едно горя отвътре.

не беше внушение, от тялото ми наистина се излъчваше много висока температура, понеже като поставях дланта си изпъвайки ръката (си) докрай пред тялото усещах високотемпературно лъчение както от нажежен стоманен блок, дълго време живака на термометъра се изкачваше догоре когато си мерех температурата, поради което така и не можах да я премеря с точност, но с сигурност беше над 100-200'C

Мега фен
    ^
    ^
    да, смъртта на душата не представлява, че душата ще спре да съществува, а че ще съществува, но в състояние на пълно разединение от Бога, а тъй като Бог е източникът на любовта т.е. ще съществува в състояние без никаква любов (като любов е много обширна дума и включва в себе много неща).
    Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 15:20

Мега фен Аватара на Chacho
    не беше внушение, от тялото ми наистина се излъчваше много висока температура, понеже като поставях дланта си изпъвайки ръката (си) докрай пред тялото усещах високотемпературно лъчение както от нажежен стоманен блок, дълго време живака на термометъра се изкачваше догоре когато си мерех температурата, поради което така и не можах да я премеря с точност, но с сигурност беше над 100-200'C
    Ако си имал време да изпънеш ръката си, тялото ти би трябвало да има трайни щети от такава температура. Всъщност, общо взето всичко по него би трябвало да се е преебало.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ако си имал време да изпънеш ръката си, тялото ти би трябвало да има трайни щети от такава температура. Всъщност, общо взето всичко по него би трябвало да се е преебало.

да, не мен тогава също ми хрумна че може да съм получил увреждания на мозъка и други органи, но благодарение на Бог и Исус не само че оцелях, но и се оказа че нямам никакви увреждания

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    дълго време живака на термометъра се изкачваше догоре когато си мерех температурата, поради което така и не можах да я премеря с точност, но с сигурност беше над 100-200'C

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Всъщност, общо взето всичко по него би трябвало да се е преебало.
    Мозъка най-вече....

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Мозъка най-вече....
    Е тва сме го установили от преди температурния феномен.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    той ще опари слънцето

Мега фен
    ^
    той Е слънцето

физически е слънце, а духовно е спасител и свидетел........ алилуя ...............

ПП: абе, то всъщност и доктора е не по-малко мистериозен извънбариерен феномен.
    Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 16:18

Мега фен
    Бе ние сме се събрали великолепната четворка ..

Мега фен

Почувствах се много странно като влязох в темата хаха

Npp, много ми е интересно как реши, че си имал температура над 200 'C, при положение, че термометрите за подмишницата имат скала само до 42, а стайните - до 50? И имай предвид че при температура над 42 градуса настъпват сериозни мозъчни увреждания, понеже се нарушава обмяната на веществата в мозъка....

Извод: Следващия път като си болен с температура - недей да друсаш с гъби!
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 04-29-2013 на 17:41

Мега фен
    ветеринаре ... да си чувал за пара-нормални явления ?
    Има и паралелни светове..
    Аз един път, докато си седях на терасата през нощта, видях НЛО! Една жълта точка се спусна и няколко минути беше в застой. После изчезна. Не знам дали е бил npp, но нищо чудно , дори да съм бил отвлечен.

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    ветеринаре ... да си чувал за пара-нормални явления ?
    Да бе, мамка му... забравих.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    сектанти , дали сте такива или се правите на такива , вземете се спрете , ще ви чупя

Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    сектанти , дали сте такива или се правите на такива , вземете се спрете , ще ви чупя
    Хаха, върви да се бориш с лошите правителства и илюминатите, смешко. И не забравяй да си изпиеш млякото преди лягане.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nosferatu23 Виж мнението
    объркал си се нещо, тука в тоя раздел сме само вярващи православни християни (ама някои са още неосъзнати).

виж само как романтично звучи фразата: "православния християнин DoctorSatan666" ............. хихи ..
    Последно редактирано от defender : 04-29-2013 на 22:28

Голям фен Аватара на nosferatu23
    объркал си се нещо, тука в тоя раздел сме само вярващи православни християни (ама някои са още неосъзнати).

виж само как романтично звучи фразата: "православния християнин DoctorSatan666" ............. хихи ..
    християнството също е секта (сектантско общество)

колкото до хлапака отгоре , нямам намерение да се боря с тях понеже не съм особено морален

Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan666 Виж мнението
    Npp, много ми е интересно как реши, че си имал температура над 200 'C, при положение, че термометрите за подмишницата имат скала само до 42, а стайните - до 50? И имай предвид че при температура над 42 градуса настъпват сериозни мозъчни увреждания, понеже се нарушава обмяната на веществата в мозъка....

Извод: Следващия път като си болен с температура - недей да друсаш с гъби!
    Той термометъра не е могъл да измери.

При тая температура кипва кръвта, денатурират квито белтъци имаш по тебе, въобще си е ебало майката. Може да мязаш на всичко, но не и на човек после.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ако имах пенис, щях да го извадя и да се изпикая върху темата.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове